Igre za Playstation 2

poruka: 5
|
čitano: 2.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igre za Playstation 2

Pozdrav svima

Totalni sam neznalica sto se igara tice (ako se ne racuna Sraz :P ) pa budite strpljivi sa mnom.

Nabavila sam decku Playstation 2 i zelim ga iznenaditi tako da mu nabavim i nekoliko igara. S obzirom da se danas moze sve skinuti pretpostavljam da se mogu i igre. Zato vas molim da mi preporucite imena igara i mozda mjesto gdje se mogu skinuti. Ja se osobno najbolje snalazim na Piratebayu, pa ako se mogu skinuti tamo..

Tematika igara koje trazim: automobili, utrke, nogomet...  sve ''muske'' osim ratnih.

Hvala puno. Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igre za Playstation 2

Burnout serijal, ne možeš fulati koji god nastavak skineš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre za Playstation 2

Mjesta na kojim to možeš skidati ti ne smijemo reći zbog pravila foruma.Ali evo nekoliko muških igara:

Pro Evolution Soccer(10 najnovija samo ne znam da li ima za PS2),Gran Turismo,Fifa..

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Igre za Playstation 2
dncrmt kaže...

Mjesta na kojim to možeš skidati ti ne smijemo reći zbog pravila foruma.Ali evo nekoliko muških igara:

Pro Evolution Soccer(10 najnovija samo ne znam da li ima za PS2),Gran Turismo,Fifa..

preradjeni PES 6 na PS2 kao 2010 :(

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
RE: Igre za Playstation 2

Oh, da. Pravila foruma. Ispricavam se. Šutim

Ali rado prihvacam naslove. Hvala Vam puno. 

I vazno mi je da budu za PS2 jer stvarno nisam upucena u to. Da ne skidam bezveze. Vec vidim njegov pogled izgubljenog psica ako shvati da sam mu skinula nekompatibilne igre. Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice