Pa dobro, nije crveni karton rješenje za takve stvari, zato sam postavio ovaj problem kao "Pristojno..." Ja se sramim svog jedinog crvenog kartona bar 50%, ali ostalo me nije sram jer je stvar bila u totalnoj nestručnosti i neiskustvu tog moderatora.
Crveni is not an option for me za skidanje zvjezdica.
Mislim da bi se trebao ostaviti toga, pa prekršio si na kraju krajeva pravilo o privatnosti i objavio privatnu poruku...
ne znam što bi to trebalo biti "option" za skidanje zvjezdica ako ne nepoštivanje pravila, pogotovo onih gdje se zadire u privatnost, budeš li i dalje zahtjevao na ovakvim temama smatrat ću te infantilnim a vjerujem i dobar dio uzera na ovom forumu, mod/admin je možda "pogriješio", nemoraš ti zato "griješiti" još više...

....a zvjezdice više nisu ničemu pokazatelj osim da si moderator s ohhhoo starsica jer ih automatski dobiješ maksimum.Vrijeme je i da se one same ukinu jer ionako se žutaći i crvendaći dobijaju po sasvim drugačijem kriteriju .Moderatori ionako znaju sve ,koji si ip,koju mašinu imaš doma itd itd,pa što će im zvjezdice(tj. nama)?Dupli račun,sve ok ako se više nikad ne prijaviš na onaj prošli ,to je po meni ok.