Sporost Bug Foruma zaključana tema

poruka: 152
|
čitano: 23.004
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sporost Bug Foruma

Danas je bio opet osjetan lag u 12:07, i onda je BOL i forum bio nedostupan do 12:12 (barem meni, probao sam preko 3 računala i mobitela u 2 preglednika)

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

2 0 hvala 0
16 godina
Sporost Bug Foruma

Već me 5x odjavilo danas{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
RE: Sporost Bug Foruma
Mitch kaže...

Danas je bio opet osjetan lag u 12:07, i onda je BOL i forum bio nedostupan do 12:12 (barem meni, probao sam preko 3 računala i mobitela u 2 preglednika)

Također, odjavilo me već par puta, ima pet šest minuta san tek uspija uć na forum. Možda rođendanska nadogradnja? Svaki put kad uspori forum tješin se na taj način, da je neka nadogradnja.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Mene nijednom nije odjavilo, imam pristup forumu još od jutros od 9 bez ikakvih problema osim laga dok otvaram pojedine teme i slično, sigurno neki radovi na hostu pa nam "malo" lagga.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sporost Bug Foruma

meni se odjavilo vec 3 puta i spor je uzasno .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sporost Bug Foruma

Mene je danas oko 15 puta odjavilo preko Opere i 2 puta u Firefoxu :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Neznam što su napravili ,ali meni sad forum letiiiiiii!

Sad će neko reći, kako može letiti, nismo ništa radili... Just my luck.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:00 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
Sporost Bug Foruma

Stvarno, sada je forum fluidan ko nikad ;) (barem meni i smooth-u) trenutno nemam problem sa izlogiranjem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:29 (Mitch).

0 0 hvala 0
17 godina
Sporost Bug Foruma

Opet sporo. Pogotovo kad se ide na teme u kojima sudjelujem. Dajte rijesite ovo. Svako jutro ista prica koja se vuce vec nekoliko mjeseci i koja je popriclicno frustrirajuca.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sporost Bug Foruma

I kod mene je sporo. Lagovi su izmedu 10 i 12 sec.

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde
17 godina
Sporost Bug Foruma

Rekao bih da im se defragmentira disk na serveru sa bazom.... :)))

Inače, da, vuče se kao krepana mačka. I nije do veze, sve ostale stranice koje sam ujutro posjetio se učitavaju normalnom brzinom.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 8:51 (Father_Dougal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sporost Bug Foruma

Ma oni nesto rade u 8 ujutro, dal bekapiraju, dal ubijaju cache, pitaj boga sto. Svakako su nasli najgoru uru za to. Nek to rade preko noci. Od 4 - 5 ujutro. Ja kuzim da sistemci spavaju u tu uru, ali jbg... ovo je takav posao di te niko ne pita jesi li spavao ili ne :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Meni je bug forum dosta spor... druge stranice mi lete od brzine... ali bug forum da se ucita jedna stranica moram cekat oko 6-7 sekunda...

A gledanje i ucitavanje slika (npr. razni screenshotovi u igrama) i po duplo duze....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sporost Bug Foruma

Ja nisam primjetio nikakva pravila, od pred koji mjesec mi je nekad sporiji nekad brži, ali nisam primjeti oda ovisi o vremenu u danu.

Isto tako TU, TD i to...često se nikako ne otvaraju, tj treba im fanj vremena. Čak i kada se stranice otvaraju normalno, TU i TD nekad kiksaju sami.

Isto tako ovaj problem sa odlogiravanjem se zna dogodit, evo i neki dan je bio opet, logiram se, postam 1 post i opet me odlogira i tako je bilo neko vrijeme (10ak minuta) i onda opet normalno, pa me onda opet nije htio uopće logirati, kaže kriva lozinka itd, pa opet normalno...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Puno je sporiji kada se piše u editoru poruka
15 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

tooooooooo brate, tnakir je vratio magare {#}

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

2 0 hvala 0
17 godina
Sporost Bug Foruma

Nista od korekcija, Domagoj je na putu :(

0 0 hvala 0
17 godina
Sporost Bug Foruma

Eto ga opet, počelo je oko 8:20.

Crkava.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Crkava.

A da daš koji blagoslov da se ubrza?

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Crkava.

Ja još zbilja nisam ništa primjetio,o čemu bi mogla biti riječ ako nemamo svi poteškoće?

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
17 godina
Don Salvatore kaže...

A da daš koji blagoslov da se ubrza?

Obzirom da koriste windows platformu, mogao bih :)

Nije mi palo pokrenuti tracert, možda se rute iz nekog razloga ubiju... večeras je ovako:

Tracing route to www.bug.hr [213.202.123.24]
over a maximum of 30 hops:

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  sx763.gigaset.lan [192.168.5.1]
  2    22 ms    20 ms    19 ms  lns-02.net.iskon.hr [89.164.32.1]
  3    20 ms    21 ms    20 ms  89.164.86.19
  4    20 ms    21 ms    20 ms  cat01-vl18.net.iskon.hr [213.191.142.84]
  5    20 ms    20 ms    20 ms  cs-zg03.net.iskon.hr [213.191.142.7]
  6    20 ms    21 ms    23 ms  wr-bug.cpe.iskon.hr [89.164.71.163]
  7    20 ms    20 ms    23 ms  213.202.123.24

Trace complete.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 23:39 (Father_Dougal).
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Obzirom da koriste windows platformu, mogao bih :)

Kakve veze ima Windows i brzina interneta? Konkretno, brzina ovog foruma (:

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde
17 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

Bogu hvala, nosam primjetio da mi je forum spor još do sada.. doduše nešto sam rjeđe online zadnjih tjedana ali nikad nije bilo problema {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sporost Bug Foruma

a evo vidim da je već postao lagano i hot topic, sad kad se sjetim, zna nekad i meni štekat. Neznam, nekad bi 10x stisko "Teme u kojima sudjelujem" pa ono, nakon pol minute čak i otvori, a nekad otvori bijelu stranicu. Ali nije mi to često......

(mislim ljudi, pa ovakve brige očekujem na stranicama poput eToro, Neobux i slično, nedaj bože lagg ili ono The page.......xD)

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

U mom slučaju sa time nema veze brzina interneta - sve ostalo mi radi normalnom brzinom, jedino bugov forum ujutro čekam na odaziv... ono "waiting for www.bug.hr" i tako stoji desetak sekundi.

A kakve veze ima windows, e pa, AFAIR, kompletan Bug Online sustav je windows based, windows serveri i tehnologije. Na kakvom hardveru, ne znam i nije mi nešto jako bitno :)

Nagradno pitanje: da li se rute ujutro zeznu pa putujem triput preko kine :), ili iz nekog razloga serveru u to doba treba malo vremena da odgovori?

17 godina
Father_Dougal kaže...
Lazarus Long kaže...

U mom slučaju sa time nema veze brzina interneta - sve ostalo mi radi normalnom brzinom, jedino bugov forum ujutro čekam na odaziv... ono "waiting for www.bug.hr" i tako stoji desetak sekundi.

A kakve veze ima windows, e pa, AFAIR, kompletan Bug Online sustav je windows based, windows serveri i tehnologije. Na kakvom hardveru, ne znam i nije mi nešto jako bitno :)

Nagradno pitanje: da li se rute ujutro zeznu pa putujem triput preko kine :), ili iz nekog razloga serveru u to doba treba malo vremena da odgovori?

Kakve rute? kakve veze ima windows based? WTF!?

17 godina
Sporost Bug Foruma

I tnakir i Lazarus su propustili onaj dio posta koji sam citirao, a zbog kojeg spominjem windowse. Dečki, čitajte sa razumijevanjem, a ne van konteksta :)

Danas nisam primjetio nikakvo usporavanje bug foruma... provjerio sam rute, identične su.

Za domaću zadaću naučiti čemu služi tracert. Palo mi je na pamet da možda u Iskonu nekaj drgljaju sa opremom, mijenjaju ili štoveć, pa da privremeno preusmjere promet preko nekog drugog switcha pa zbog toga bude sporiji odziv www.bug.hr (i opet, IIRC oni koriste Iskonove usluge).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sporost Bug Foruma

Nebudi smijesan. kakve rute?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 8:35 (tnakir).

0 0 hvala 0
15 godina
Father_Dougal kaže...
Lazarus Long kaže...

De oče baci kakvu molitvu da ovo ubrazas ,nemoj samo sjediti :D

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
tnakir kaže...

Nebudi smijesan. kakve rute?

Rute do BUG servera. Do njega se dolazi kroz tzv. "routere", problemi za mrežnom povezivošću se mogu (između ostalog) dijagnosticirati traceroute (tracert.exe na windowsima) alatom, kojim se točno vidi kojim putem zahtjev putuje i koliko treba kojem routeru na putu da se odazove. U mojem slučaju se vidi da ne napušta Iskonovu mrežu i da je situacija OK sa BUG forumom.

Ne znam da li se sjećaš, no bila su vremena kada se sav unutarnji promet odvijao preko vanjskih servera - često skačuči do TELIA telekoma, a ponekad bi hopovi otišli preko njemačke, finske, kine, japana, amerike, pa nazad na naše prostore.

Sad mi ti objasni što je toliko smiješno u provjeravanju ruta tracert alatom u pokušaju dijagnostike sporosti odaziva web servera.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice