Spominjanje piratskoj sadrzaja-dvosjekli mač zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 801
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Spominjanje piratskoj sadrzaja-dvosjekli mač

Pozz, dobio sam zuti karton, jer sam spomenuo da je hm "crack" od jedne igre NUKED, odnosno da nevalja, ali nisam naveo niti di je niti sta je niti nista od toga.

Mislim da sam kaznjen bezveze, odnosno da pravila ne vrijede ocito za svih. Opce je poznato da svi na ovom forumu kad skinu "Onu" verziju samo kazu "skinuo sam mornarsku verziju" a svi jako dobro znamo sta to znaci, i slobodno svi mogu pisat dokle god se koriste nazivima kao "mornarska, jogurt" i tako dalje.

Stoga moli bi da mi se skine "zuri" karton, a sta se tice pisanja, necu opce više ni indirektno spominjat crackove niti ništa slično. Nije mi ni bila namjera "reklamirat" niti osnazivat piratizaciju. Jer i sam 99% igra imam original jer poštujem trud i vrijeme ulozeno.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spominjanje piratskoj sadrzaja-dvosjekli mač

Valjda smo mi moderatori 100 puta po temama upozoravali da prestanete sa postovima tipa: stigao jogurt, došlo je kod Slovenaca, Došao Skidrow, ovaj-onaj i vi opet po starom.

EOD.

World Championships: 7, GP started: 302, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice