Dakle ovako, imam neke teme koje su gotove (moje naravno) i sad kad ih želim lockati, ne mogu (uspio sam jednu, al to je bio oglas koji je prodan).
Može mi netko od modova omogućiti da sam lockam teme koje su nepotrebne (ne trebam više pomoć)
Dakle ovako, imam neke teme koje su gotove (moje naravno) i sad kad ih želim lockati, ne mogu (uspio sam jednu, al to je bio oglas koji je prodan).
Može mi netko od modova omogućiti da sam lockam teme koje su nepotrebne (ne trebam više pomoć)
to možeš samo u oglasima, nemožeš sam teme koje nisu oglasi lockati
Samo moderatori mogu lockat teme :)
Barem je tako bilo
a onda ništa, morat ću modove gnjavit da mi lockaju sve teme koje sam otvorio :) (Sve je gotovo, kao i ova tema koja može u lock)
Mislin da san negdi pročita da se teme ne lockaju zbog toga jer se neko može pojavit sa istin problemon, pa bezveze otvara novu (istu) temu da bi pita možda još neko pitanje.
Ako želiš da ti se tema zalocka, i za to imaš dobar razlog, onda prijaviš prvu poruku u temi i objasniš da tražiš lock i napišeš zašto.
Ne lockamo teme bezveze - ako se netko drugi javi s istim problemom, draže nam je da se diskusija nastavi u istoj toj temi nego da se otvara nova.
Svoje teme sami možete lockati samo u malim oglasima.