Pitanje u vezi TD i TU zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 8.428
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi TD i TU
pirat kaže...
Volvox kaže...

Ajde molim te, kad su na ovom forumu admini poslušali forumaše, rađe zidu govori.

Neznam na koji acc da ti odgovorim?Ovaj ili 15 drugih :)

Možeš mi i samo na ovaj, kad ste mi druga 2 banali.

gjurki
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
explorer 4 kaže...

Ovom porukom prozivam moderatore i nadam se da će ju vidjet.

Može li itko od vas (danny, pirat, xx man svejedno) reći hoće li se što mijenjati vezano za td/tu listu, jer vidim dosta ljudi ( i ja među njima) se žali na odluku kojom ste ih ukinuli, i na forumu se nakotilo stvarno svega, svi kolege s foruma vide to.

Pa vas molim, ako je u planu vraćanje liste, potpuno ukidanje nje ili ostavljanje postojećeg da se reče, čisto da ne pišemo više po ovim temama jer prema tome radimo spam.

Hvala :)

Sve je već rečeno u ovoj temi.

Kao što je već rečeno...Ništa nije zauvijek... Možda se jednom vratimo na staro, a možda TU/TD dobiju sasvim novu formu, a možda i potpuno nestanu. Vidjet ćemo...

Volvox kaže...

Ajde molim te, kad su na ovom forumu admini poslušali forumaše, rađe zidu govori.

Neznam na koji acc da ti odgovorim?Ovaj ili 15 drugih :)

Ajd dobro, nadam se onom najboljem....bilo bi dobro vidjeti prije update-a foruma da li se mi korisnici foruma slažemo s tim, to bi po meni bilo super.

Dobar dobar hahaha :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
12 godina
neaktivan
Volvox kaže...
pirat kaže...
Volvox kaže...

Neznam na koji acc da ti odgovorim?Ovaj ili 15  drugih :)

Možeš mi i samo na ovaj, kad ste mi druga 2 banali.

Ja mislio meni govori  {#}

13 godina
protjeran
Pitanje u vezi TD i TU

Najlakše nam se dogovoriti (izvršiti avionsku diverziju) i početi jedan drugom za svaki post, ili neku bedastoću, spamm, OT, lupati hvala, pa ćemo svi imati 10 zvjezdica.

Tako smo "mi" svojevremeno forumašu Vlada011 nabili za dva mjeseca ranking da se ukakiš a čovjek je malo khm..khm.. {#}

Btw;

..odoh ja raditi a vi se dogovorite dok se ne vratim ;)

Volim sve moderatorice i administratorice !
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 7:23 (Budokai).

0 0 hvala 1
16 godina
Gle, to neki klinci navaljuju td na slike vaseg harwera il neke ljubomorne konjine.
Ja uvijek dam TU na sve slike postavljene u temu slike vaseg harwera. Zasto? Zato sto su se potrudili uzet fotic/mobitel u ruke i sjedit za kompom dok se slike uplodaju, upravo zato dajem TU. A ono sto mi se ne svidja ne diram nista. Jednostavno sam takav. I jos nesto za one koji misle da su to lajkovi nisu. Značenje tih palčeva znači slažem se. A ne neki lajk pa onda klinci stave neku sliku i vesele se jer su dobili 20 "lajkova".
MilkMan out.
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
12 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
Gle, to neki klinci navaljuju td na slike vaseg harwera il neke ljubomorne konjine.
Ja uvijek dam TU na sve slike postavljene u temu slike vaseg harwera. Zasto? Zato sto su se potrudili uzet fotic/mobitel u ruke i sjedit za kompom dok se slike uplodaju, upravo zato dajem TU. A ono sto mi se ne svidja ne diram nista. Jednostavno sam takav. I jos nesto za one koji misle da su to lajkovi nisu. Značenje tih palčeva znači slažem se. A ne neki lajk pa onda klinci stave neku sliku i vesele se jer su dobili 20 "lajkova".
MilkMan out.

Zbog toga sam skršio pola periferije...Samo udari Td nit objasni zašto nit išta,a on svoje slike neće da stavi -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:44 (7kunac).
15 godina
neaktivan
7kunac kaže...
MilkMan kaže...
MilkMan out.

Zbog toga sam skršio pola periferije...Samo udari Td nit objasni zašto nit išta,a on svoje slike neće da stavi -.-

Hmm, koliko pak ti godina imaš ?

16 godina
explorer 4 kaže...
7kunac kaže...
MilkMan kaže...
MilkMan out.

/sarkazam

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
explorer 4 kaže...
7kunac kaže...
MilkMan kaže...
MilkMan out.

/sarkazam

Koji nije baš uspio :S

14 godina
neaktivan
Pitanje u vezi TD i TU

Da, slazem se oko ovih TD,TU, u zadnje vrijeme ekipa bez razloga i argumenata lupa TD, bez obzira o kakvoj se informaciji radi.

Svatko ima pravo na svoje misljenje i ako se ne slazem s tim istim misljenjem, prvo cu probat argumentirat, a ne lupat TD bezveze.

Ili cu u drugom slucaju ostat suzdrzan i ne lupat niti TD niti TU, ali nekome je to ocito postala zabava i lijecenje frustracija...

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku. (Pablo Picasso)
Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
7kunac kaže...
MilkMan kaže...
MilkMan out.

Šta mislite zašto kupujem u konzuma miš od 20kn?  {#}šteta mi skršit roccat il razer xD

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi TD i TU

molim vas da ili uklonite kompletno tu i td ili vratite kako je bilo..

kakvog smisla ima da admini vide tko je lajko a tko ne ako autor poruke ne vidi -.-

lp

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
Pitanje u vezi TD i TU

Meni je TD kao koncept skroz promašena stvar jer uglavnom nemaš pojam zašto si ga dobio. Naravno da ako napišem glupost tipa, Android je super, iOS je smeće bi mi moralo biti jasno zašto sam dobio par TD-ova. Ali ako napišem poduži post, jasno izrazim zašto mi je nešto bolje, a zašto mi je ovo drugo lošije i dobim TD, sama rasprava o nekoj temi pati.

Puno draže mi bi bilo da osoba koja se ne slaže sa mnom napiše točno koji dio ne uvažava. Em bi se razvila rasprava, em bi možda meni promijenilo mišljenje jer bih dobio drugi pogled na istu stvar. 

Ovako se TD koristi kao neka vrsta trolanja i vrijeđanja. Pa čemu onda to uopće? 

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
moderator
thabigjc kaže...

molim vas da ili uklonite kompletno tu i td ili vratite kako je bilo..

kakvog smisla ima da admini vide tko je lajko a tko ne ako autor poruke ne vidi -.-

lp

Tko kaže da admini vide? Pa baš zato što imamo stav da uopće nije bitno TKO je dao TD/TU (između ostalog) ukinuli smo prikaz imena.

Hexfire kaže...

Meni je TD kao koncept skroz promašena stvar jer uglavnom nemaš pojam zašto si ga dobio. Naravno da ako napišem glupost tipa, Android je super, iOS je smeće bi mi moralo biti jasno zašto sam dobio par TD-ova. Ali ako napišem poduži post, jasno izrazim zašto mi je nešto bolje, a zašto mi je ovo drugo lošije i dobim TD, sama rasprava o nekoj temi pati.

Puno draže mi bi bilo da osoba koja se ne slaže sa mnom napiše točno koji dio ne uvažava. Em bi se razvila rasprava, em bi možda meni promijenilo mišljenje jer bih dobio drugi pogled na istu stvar. 

Ovako se TD koristi kao neka vrsta trolanja i vrijeđanja. Pa čemu onda to uopće? 

Ako netko trola i vrijeđa? Tada ti dobro dođe TD, jelda? {#}

Općenito mi je presmiješno kako je dio forumaša opsjednut tim TD/TU - pa društvo pišete nešto javno, nije ovo ni vaša osobna FB stranica niti neki privatni chat, pomirite se s time da ima ljudi kojima će se svidjeti vaše duhovitosti, ideje, razmišljanja, stavovi... i onih kojima neće!

To je tako marginalni problem, da ne može biti marginalniji...

...
14 godina
Miro kaže...

Općenito mi je presmiješno kako je dio forumaša opsjednut tim TD/TU - pa društvo pišete nešto javno, nije ovo ni vaša osobna FB stranica niti neki privatni chat, pomirite se s time da ima ljudi kojima će se svidjeti vaše duhovitosti, ideje, razmišljanja, stavovi... i onih kojima neće!

Ne kužim što misliš s ovom prvom rečenicom.

Pa nitko ne kaže da je ovo ne znam koliki problem, ali TD se sad masovno daje na svakve postove, gdje nema nikakvog smisla staviti TD. Koja je onda uopće korist takvog sustava?

17 godina
moderator
Hexfire kaže...
Miro kaže...

Pa nitko ne kaže da je ovo ne znam koliki problem, ali TD se sad masovno daje na svakve postove, gdje nema nikakvog smisla staviti TD. Koja je onda uopće korist takvog sustava?

Korist je u reduciranju suvišnih postova tip ovih: "bravo", "super", "dobro si im rekao", "bez veze", "glupost"... kakve ljudi osjete potrebu napisati kada nešto pročitaju... Eto, to im je svrha...

...
13 godina
neaktivan
lalala

Ja padobranac.

Slažem se sa Vama kolega, ja sam došao u temu "5 godina BUG foruma".

I čestitao uredno rad 5 godina i dobijem TD, kakvog smisla ima?
Razlog? Ne vidim ga.

EDIT: Sad sam vidio da ga više nema (Izbrisan je ili tak nešto)..

Ali zašto sam ga bio dobio?
Zar nebi bilo dobro da se daje razlog zašto se daje TD/TU  {#}

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 20:28 (IMVK).
17 godina
moderator
IMVK kaže...
lalala

Ja padobranac.

Razlog? Ne vidim ga.

Evo - ja sam ti sada dao TD! Razlog: napisao si post o tome kako si dobio besmisleni TD, koji na kraju ipak nisi dobio... {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 21:02 (Miro).
16 godina
Miro kaže...

Korist je u reduciranju suvišnih postova tip ovih: "bravo", "super", "dobro si im rekao", "bez veze", "glupost"... kakve ljudi osjete potrebu napisati kada nešto pročitaju... Eto, to im je svrha...

Koliko ja vidim, isti još uvijek imaju značenje "Slažem se", "Ne slažem se". To što smo ih mi u nekim temama malo prenamjenili to je druga stvar.

Sama ta rečenica "Slažem se" indicira postojanje neke osobe koja iza toga stoji. Od ukidanja liste, te osobe nema, pa ni TU/TD uopće nemaju isti smisao.

Sada mogu poslužiti samo za te "sporedne" namjene za koje smo ih mi prenamjenili tipa ovoga što si ti napisao "super", "sviđa mi se" i sl. Osnovno značenje im se u potpunosti izgubilo.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi TD i TU

Nije! Jedino što se izgubilo je (nebitni) popis ekipe koja se slaže ili ne slaže. Ovakvo što može biti bitno samo egotriperu koji zapravo na forumu sudjeluje da bi dobio priznanje od anonimusa na internetu. Zašto ti je bitno tko se s tobom slaže? Zašto je uopće problem što dobiješ TD negdje?

To su toliko marginalne stvari da mi je potpuno suluda činjenica da se o njima toliko raspravlja.

Originalna ideja uvođenja TU i TD bila je da se ukine potreba za pisanjem besmislenih postova tipa "slažem se", "potpisujem", "+1", itd., a razlog zbog kojeg je lista ekipe koja je dala TU ili TD leži u tome da su se upravo zbog tih popisa često dizale tenzije.

Tako je Pero dobio TD od Đure, pa ga je javno prozvao zbog toga, pisao mu privatnu poruku i stvarao spam sličan onome koji se uvođenjem TU i TD pokušao izbjeći. Zato je ukinuta lista pa se Pero nema kome obratiti, a Đuro je i dalje u mogućnosti iskazati svoje slaganje ili neslaganje s Perinim postom.

Svatko tko napiše nešto na internetu mora prihvatiti da će postojati ekipa koja će se s time slagati ili ne, isto tako mora prihvatiti da će mu netko dati TD samo zato da ga ispi*di, a time što će se buniti zbog TD samo će potaknuti to da ih dobije još više.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 14 hvala 2
12 godina
Pitanje u vezi TD i TU

Bilo bi fora da se uvede i lista koliko TU i TD imamo.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Al čemu to? Ne utječe ti na ništa,služi samo da ljudi ne spamaju forum sa postovima "slažem se"i "ne slažem se". Samo ima debila koji daju TD i onda ne obrazlože zašto se ne slažu, e to je malo glupo po meni.

gjurki
14 godina
Volvox kaže...
Endymon kaže...

Samo ima debila koji daju TD i onda ne obrazlože zašto se ne slažu, e to je malo glupo po meni.

Slažem se!

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
blabla

Razlog? Ne vidim ga.

Evo - ja sam ti sada dao TD! Razlog: napisao si post o tome kako si dobio besmisleni TD, koji na kraju ipak nisi dobio... {#}

Nije meni bitno daje li mi netko ili nedaje TD,ali ako ga daješ obrazloži

{#}

Dao si mi TD i obrazložio zašto {#} ! SVAKA ČAST!

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
14 godina
Volvox kaže...
Endymon kaže...

Al čemu to? Ne utječe ti na ništa,služi samo da ljudi ne spamaju forum sa postovima "slažem se"i "ne slažem se". Samo ima debila koji daju TD i onda ne obrazlože zašto se ne slažu, e to je malo glupo po meni.

A kao prije su objasnjavali zasto td {#}

13 godina
protjeran
Pitanje u vezi TD i TU

Ja se ipak bojim opaliti šefovima miri, Dragi, Baksi TD jer ipak administrator vidi tko mu ga je kresnuo.

Nije se s rogatim bosti {#}

8 0 hvala 1
16 godina
Danny_HR kaže...

Nije! Jedino što se izgubilo je (nebitni) popis ekipe koja se slaže ili ne slaže. Ovakvo što može biti bitno samo egotriperu koji zapravo na forumu sudjeluje da bi dobio priznanje od anonimusa na internetu. Zašto ti je bitno tko se s tobom slaže? Zašto je uopće problem što dobiješ TD negdje?

To su toliko marginalne stvari da mi je potpuno suluda činjenica da se o njima toliko raspravlja.

Originalna ideja uvođenja TU i TD bila je da se ukine potreba za pisanjem besmislenih postova tipa "slažem se", "potpisujem", "+1", itd., a razlog zbog kojeg je lista ekipe koja je dala TU ili TD leži u tome da su se upravo zbog tih popisa često dizale tenzije.

Tako je Pero dobio TD od Đure, pa ga je javno prozvao zbog toga, pisao mu privatnu poruku i stvarao spam sličan onome koji se uvođenjem TU i TD pokušao izbjeći. Zato je ukinuta lista pa se Pero nema kome obratiti, a Đuro je i dalje u mogućnosti iskazati svoje slaganje ili neslaganje s Perinim postom.

Svatko tko napiše nešto na internetu mora prihvatiti da će postojati ekipa koja će se s time slagati ili ne, isto tako mora prihvatiti da će mu netko dati TD samo zato da ga ispi*di, a time što će se buniti zbog TD samo će potaknuti to da ih dobije još više.

Ne slažem se i gotovo. Nema smisla više se raspravljati kad ne želite uopće čuti što vam imamo za reći.

(eto, sad je bilo potrebno da napišem post ne slažem se, kad ne možeš vidjeti (dobro, možda ti možeš) da se upravo onaj s kim raspravljaš ne slaže).

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
Pitanje u vezi TD i TU

@DamageHigh Nema ti potrebe govoriti, zar ne vidiš da su zapeli za "svoje" mišljenje i drže ga se dobro. Iako se vidi da dosta ljudi nevoli ovaj novi sistem, koji je ruku na srce... besmislen.

@Danny_HR Pa naravno da je bitno tko je kome dao TD i TU, nemamo svi isto znanje o nekoj specifičnoj temi ovdje na forumu. Pa kad netko ostavi svoje "stručno" mišljenje o nekom hardveru pa mu ekipa za koju sam siguran da "znaju znanje" o tome stavi TD (naveliko karikiram, ali eto) odmah znam da nešto nije u redu sa tom pričom ili savjetima koji dijeli... A to što Pero je dobio TD od Đure pa piydi okolo, pa ste vi na bijelom konju došli ugoditi mu zbog gluposti koje jednostavno treba ignorirati. Jednostavno nema poante držati TD/TU listu ako ti neznaš tko se sa kime ne slaže, zato jer nemaju svi istu težinu u određenim temama, pa da glas dva spamera vrijedi više od jednog "pametnog".

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 18:18 (Et_Tu_Brute?).

8 0 hvala 3
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

A to što Pero je dobio TD od Đure pa piydi okolo...

Ne 3.14zdim toliko baš, samo da ga nađem {#}

Ali slažem se s ovim da je bitno tko ti je dao TD ili TU baš zbog toga što nemaju svi isto znanje o nekoj temi.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ne slažem se i gotovo. Nema smisla više se raspravljati kad ne želite uopće čuti što vam imamo za reći.

(eto, sad je bilo potrebno da napišem post ne slažem se, kad ne možeš vidjeti (dobro, možda ti možeš) da se upravo onaj s kim raspravljaš ne slaže).

Tako je. U buduće kad budem htio vidjeti vtko se sa mnom slaže hoću da mi opali HVALA, a ako se ne slaže neka me ignorira.

Eto, s tvojim se postom slažem i logičnije mi je da ti kliknem HVALA nego besmisleni "like" odn. "slažem se". {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice