Pitanje moderatoru (bilo kojem) zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 998
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pitanje moderatoru (bilo kojem)

Dobio sam bijeli karton zbog tema u oglasniku u kojima sam prodavao svoje računalo, uz objašnjenje da oglašavati ne smiju članovi sa manje od 6 mjeseci na forumu i izbrisane su mi teme. Pročitao sam pravila o oglašavanju i nisam nigdje vidio to pravilo. Shvaćam zbog čega je napravljeno to pravilo ali mogu ispuniti svoje podatke na forumu da bi bio vjerodostojniji, iako sam ih davao ljudima koji su se zanimali za oglas. Nisam ranije koristio forum iako već dugo čitam BUG, čak sam bio i pretplaćen na 2 godine. Nisam mogao znati da ću prodavati komponente 6 mjeseci ranije pa da se registriram na forumu. Poštivao sam sva pravila (osim ovog za kojeg stvarno nisam znao iako sam prvo pročitao pravila o oglašavanju). Danas je jedan član bio kod mene i kupio grafičku karticu a s jednim sam dogovorio prodaju RAM-a. Pa sam vas htio pitati ako njih zamolim da potvrde da sam dobar prodavač i da je sve bilo korektno i ako ispunim svoje podatke u profilu do kraja ili mogu li bilo što učiniti da mogu oglašavati? Jer pretpostavljam da niste to pravilo napravili da onemogućite sve koji nisu na forumu 6 mjeseci da se oglašavaju nego samo zato da vam se tu ne vrte sumnjivi prodavači.

Hvala,

LP,

Dominik

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Pitanje moderatoru (bilo kojem)

Dobio si dobro objašnjenje.

Link na pravila foruma.

Restrikcije su uvedene nakon brojnih primjedbi i zahtjeva forumaša da se nešto učini po tom pitanju (zbog raznih neugodnih situacija) i sad je tako kako je.

I dalje postoji mali oglasnik u kojem možeš oglašavati, bez obzira na svoj "staž".

...
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice