Peticija za otvaranje teme zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 5.812
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Peticija za otvaranje teme

Ove

Mislim da se nutra moglo procitat x kvalitetnih postova, zakljucavanjem teme, ona ce postat neaktivna i necitana. Neki bi nutra mogli procitat stosta korisnog i izvuc neki pametni zakljucak. Rekao bih da je bolje ocistit spam/upozorit nego da se ide otvarat nova raspravljacka tema slicne tematike.

94 Otkljucajmo temu
http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 23:24 (Batista).

21 0 hvala 8
15 godina
neaktivan

Da otključajte temu, u njoj ima kvalitetnog materijala, a ako netko zaspama njega treba kaznit ne cijelu temu

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

6 0 hvala 1
15 godina

Iako nisam sudjelovao tamo...možda i jesam pa zaboravio....ali ipak OTKLjUČAJTE tu temu

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

nest u zadnje vrijeme se zaključavaju važne teme?

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Naravno,otkljucajte temu!

2 0 hvala 1
14 godina

Bilo bi dobro otključati ovu temu. Iako nisam sudjelovao u istoj povremeno sam ju čitao, spamere i OT kartonirati radi prevencije.

0 0 hvala 1
17 godina

Svakako tema je dobra. A svaki spamer treba biti primjereno kažnjen.

Sometime the best defense is to attack!

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Peticija za otvaranje teme
pridružujem se...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

Zaključavaju se teme jer izgleda ni Bog ni vrag više ne zna kako bi izašao na kraj sa svim napisanim glupostima, a jedino se zakidaju normalni forumaši.

Ljudima više ni kartoni ne predstavljaju ništa. A nakon crnog se otvara novi acc i redovito se nastavlja seruckanje po forumu...

Trebat će uvesti neke žešće metode tipa upad u stan u ponoć i premlaćivanje u stilu udbe (šala, naravno).

I ja sam za otključavanje iako nikad nisam sudjelovao u temi (malo sam čitkao...), ukoliko se može normalno moderirati.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina

Ocito treba jos glasova, tema je i dalje pod lokotom. Zahvaljujem na podrsci.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne vidim razlog zašto ne otključati. Mnoge troll teme su otvorene a neke poučne i bitne su zaključane. Ako naleti troll kartonirat njega a ne ključat temu.

Curse you Perry the platypus!!!

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Trebalo bi otključati tu temu!!!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sutra cu pitat za odobrenje, a s ovim vise da bumpam temu. Nadam se pozitivnom odgovoru...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Batista kaže...

Sutra cu pitat za odobrenje, a s ovim vise da bumpam temu. Nadam se pozitivnom odgovoru...

u temi ste se bavili ustašama & partizanima i to u tako obilatim količinama i s brojnim diskutantima, da je izgledalo kao da je tema samo tome i posvećena... a na ovom forumu NE želimo gledati takvo prepucavanje! zato je zaključana!

...
17 godina
Batista kaže...

Ipak necu, jbg decki... Zalite se, kaj da vam drugo velim. A zakljucavanje teme ne sprjecava gledanje njezinog sadrzaja...

Jedino dobro kaj je ostalo na ovom forumu je oglasnik...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 23:57 (Batista).
17 godina

Mene je začudilo da su se neki iskusni forumaši išli u više navrata raspravljati s poznatim prekršiteljem tog pravila.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan

Meni je neshvatljivo da je onako dobra tema zakljucana a svaka treca tema na forumu je preporuka misa slusalica ili tipkovnice.

Gdje je sad ono pravilo prvo provjerite ima li takva tema na forumu. Ajd da je nesta razlicito nego sve iste teme.

A onda se zatvori ova tema..

2 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...
Batista kaže...

u temi ste se bavili ustašama & partizanima i to u tako obilatim količinama i s brojnim diskutantima, da je izgledalo kao da je tema samo tome i posvećena... a na ovom forumu NE želimo gledati takvo prepucavanje! zato je zaključana!

Dobro se zna koji su se bavili s tim, ja osobno ne znam jer nisam uvijek stigao pratit temu. Ne zelite gledat prepucavanje, a zasto onda gledate x trolova koji dobivaju suspenzije, a ne crne kartone ? Kaznite one koji su prekrsili pravila, a ne sve forumase koji su sudjelovali u temi i sada glasali za njezino otvorenje.

17 godina

Scenarij bi otprilike mogao biti ovakav. Doći će moderator, malo će počistiti temu od off topica i spamma, otključat će temu i dati upozorenje.

Do tada, bit će zaključana. Treba malo pričekati da se strasti smire.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 1:12 (boxer).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

To je postala svakodnevnica na ovom forumu, nešto što valja i možda koji put se zaleti tema koj nije potrebna odmah se locka, i kažnjava one koji nisu ništa napravili pogrešno, dok se svi oni trolovi i njihove teme, kojih ima mali miljun jednakih ne kažnjavaju niti se lockaju teme niti ništa. Modovi su postali samo takve ljenčine, bezobrazni i neodgovorni (čast iznimkama). Ako vidite da netko spama ili piše gluposti zašto modovi njega ne kazne ili izbrišu post, a ne kažnjavati ostale forumaše radi nečije gluposti. Ako je to problem tako kontrolirati onda morate i sami sebi priznati da imate malo modova na ovom forumu. A i oni koji su tu ponašaju se kao da posjeduju ovaj forum pa ni oni ne poštuju normalne korisnike (čast iznimkama opet) i oni za svoja vrijeđanja ne budu kažnjeni npr. naxeem. Napravite neke promjene koje će utjecati na one koji se ne pridržavaju pravila a ne na stalne korisnike foruma koji uživaju u njemu pa više ispaštaju nego trolovi i oni sa multi acc-tovima.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam imao ovu  temu pa nije prošla, šta češ težak je forumaški život. 

I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Batista kaže...
Miro kaže...
Batista kaže...

Dobro se zna koji su se bavili s tim, ja osobno ne znam jer nisam uvijek stigao pratit temu. Ne zelite gledat prepucavanje, a zasto onda gledate x trolova koji dobivaju suspenzije, a ne crne kartone ? Kaznite one koji su prekrsili pravila, a ne sve forumase koji su sudjelovali u temi i sada glasali za njezino otvorenje.

Stvar je u tome da temu nije zaspamal i zatrolala samo jedna osoba, već je niz drugih prihvatio netematsku raspravu na način da su i sami trolali, ali s uvjerenjem "izazvan sam, pa si to mogu dopustiti". Zar treba sve iskažnjavati, suspendirati i onda će forum biti super i baš ugodno mjesto za druženje i razgovor?!?

boxer kaže...

Scenarij bi otprilike mogao biti ovakav. Doći će moderator, malo će počistiti temu od off topica i spamma, otključat će temu i dati upozorenje.

Moj naklon! Drago mi je vidjeti zraku razuma! {#}

P4k1 kaže...

To je postala svakodnevnica na ovom forumu, nešto što valja i možda koji put se zaleti tema koj nije potrebna odmah se locka, i kažnjava one koji nisu ništa napravili pogrešno, dok se svi oni trolovi i njihove teme, kojih ima mali miljun jednakih ne kažnjavaju niti se lockaju teme niti ništa. Modovi su postali samo takve ljenčine, bezobrazni i neodgovorni (čast iznimkama). Ako vidite da netko spama ili piše gluposti zašto modovi njega ne kazne ili izbrišu post, a ne kažnjavati ostale forumaše radi nečije gluposti. Ako je to problem tako kontrolirati onda morate i sami sebi priznati da imate malo modova na ovom forumu. A i oni koji su tu ponašaju se kao da posjeduju ovaj forum pa ni oni ne poštuju normalne korisnike (čast iznimkama opet) i oni za svoja vrijeđanja ne budu kažnjeni npr. naxeem. Napravite neke promjene koje će utjecati na one koji se ne pridržavaju pravila a ne na stalne korisnike foruma koji uživaju u njemu pa više ispaštaju nego trolovi i oni sa multi acc-tovima.

Ja na tvom mjestu više ne bih dolazi na ovaj forum, ako ti toliko ne valja! Želiš više kontrole i čišćenja, a kada se to napravi, onda ti smeta... I ovaj tvoj post nema veze s ovom temom, pa stoga...

woodgamesfx kaže...

Ja sam imao ovu  temu pa nije prošla, šta češ težak je forumaški život. 

Vidim da je ta tema kratko živjela, ali se vrlo brzo pretvorila u trolanje (a možda je ponešto i obrisano, pa bi dojam mogao biti i gori). Na BOL-u postoji "zločesta stranicu" koju već par godina svojim prijedlozima pune čitatelji, pa je to mjesto gdje si mogao publicirati svoje zamjerke i komentare na račun nečega što si negdje vidio/pročitao.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 12:39 (Miro).
15 godina
neaktivan

Mogu samo reći da je sve to skupa žalosno.

0 0 hvala 0
14 godina
Miro kaže...
Batista kaže...
Miro kaže...
Batista kaže...

Stvar je u tome da temu nije zaspamal i zatrolala samo jedna osoba, već je niz drugih prihvatio netematsku raspravu na način da su i sami trolali, ali s uvjerenjem "izazvan sam, pa si to mogu dopustiti". Zar treba sve iskažnjavati, suspendirati i onda će forum biti super i baš ugodno mjesto za druženje i razgovor?!?

Sada ću napisati nešto što će mi se možda, u nekom trenutku, obiti o glavu.

Začkoljaste teme su uvijek problem jer se na istu zalijepi puno ljudi, različitih uvjerenja i različitih mišljenje. Nažalost dovoljan je jedan malo jači poticaj (post) da stvar krene u neželjenom smjeru. Tako da se slažem s tvojom konstatacijom.

Možda je rješenje upravo ono što predlaže boxer. Treba pustiti temu da malo odleži, očistiti ju i ponovno otključati. Osobno sam u toj temi pročitao nekolicinu dobrih postova pa se nadam da će ponovno oživiti. Možda je rješenje za tako škakljive teme pojačani nadzor (zvuči malo policijski) i promtno djelovanje (privremeno zaključavanje i kartoniranje) jer je prava šteta da ne možemo odvrtiti neku škakljivu temu bez vila i motika.

BTW: Dobar ti je avatar, čovjek nema što drugo nego se složiti u startu s tvojim postom. Osobni uradak il outsource?

17 godina
Miro kaže...

boxer kaže...

Moj naklon! Drago mi je vidjeti zraku razuma! {#}

Ako je tako, onda nemam vise kaj nadodat nego rec unaprijed - hvala.

14 godina
protjeran
Ajde otvorite temu moderatori,a vi što kažete bilo bi zgodno...ali nije potrebno,od*ebite,ni ja nesudjelujem u temi ali želim da se otvori,a ono o ustašama i partizanima neka se dodjeli karton krivcu i MIRNA BOSNA
Mrzim slagati konfee...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Problem je širi i sasvim sigurno nema dobrog i univerzalnog rješenja. Ovo je vrlo masovan forum poglavito specijaliziranog tipa za specifične IT teme, ali od početka je bio veliki pritiska da se se korisnicima dozvoli otvaranje netehničkih tema (sve u "ostalo") i tema za slobodnu razmjenu mišljenja (birc i nespavalice). Jednostavno jer se željelo s onima s kojima se dijeli strast prem istoj igri ili istoj grafičkoj kartici, popričati i o nekoj TV seriji, nekoj pjesmi, nekom sportu... I sve smo to dozvolili - osim bavljenja politikom i svakog oblika političkog prepucavanja, jer inzistiramo na maksimalnoj toleranciji i međusobnom uvažavanju, a to je nemoguće ostvariti kada se krene s ideološki sukobima.

Tema zbog koje ovdje raspravljamo je bila tipično kukavičje jaje (to sam znali od prvog dana kada je otvorena) baš za ono što jedino ne dozvoljavamo na forumu. X puta je do sada zatvarana i otvarana, dijelilo se opomena šakom i kapom, brisalo postova i postova... Time je valjda postala slađa i uzbudljivija? Ako je tako - onda je i ovo zatvaranje dobrodošlo, jer će biti još veći gušt kada se otvori opet (a bude)! {#}

@mario.L_hr - avatar je u stvari slika koja se pojavila u Bugu 218, uradak našeg ilustratora Kolareka

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:47 (Miro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Miro kaže...

@mario.L_hr - avatar je u stvari slika koja se pojavila u Bugu 218, uradak našeg ilustratora Kolareak

Znam da je slika iz broja 218 (čitam uvodnike), samo me zanimalo jeli osobni uradaka ili nečiji drugi. Svaka čast Kolareku super je to odradio (ideja i realizacija).

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:42 (mario.L_hr).
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
Miro kaže...

@mario.L_hr - avatar je u stvari slika koja se pojavila u Bugu 218, uradak našeg ilustratora Kolareka

Znam da je slika iz broja 218 (čitam uvodnike), samo me zanimalo jeli osobni uradaka ili nečiji drugi. Svaka čast Kolareku super je to odradio (ideja i realizacija).

a ideja i koncept su moji! {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:48 (Miro).
14 godina
neaktivan
Miro kaže...
mario.L_hr kaže...
Miro kaže...

a ideja i koncept su moji!  {#}

Dolazi prijava zbog Offtopica  {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice