Meni je na Chromeu nakon jednog CTRL+F5 jučer sve u redu...
Mozilla Firefox 8.0, Windows 7 32bit.
Imao sam problema prije 2 dana, od tad nema nikakvih problema.
Sad je sve OK, veći dio dana.

I meni se javlja isti problem.
Opera 11.52@ Win XP

kod mene sad sve ok :)
forum je usporen, teme sporo otvara, ne pamti već pročitano i tako nekih par dana. imam xp pro sp3 sa google chrome. isto radi i na firefox
Koristim Google Chrome, Win 7 64-bit.
Ova stvar mi se desava vec nekoliko dana, nadam se da cete je uskoro popraviti .
Chrome @ Win7 32bit- vec par dana problematicno.
Makar se ponavljam, uz malo pojašnjenje;
Web Brower je trenutno u funkciji Opera, kod provjere je kazao da je najnovija verzija, a OS je XP PRO 3SP i sve radi OK u zadnjih mjesec dana, računalo je laptop, IBM ThinkPad Z60m.
Chrome @ Win7 32bit- vec par dana problematicno.
Ja alterniram između Firefoxa Nightly, Chromea te Opere Mobile na mobitelu - koliko sam uočio, s Firefoxom i Operom Mobile radi ispravno, dok u Chromeu često ne pamti pročitane teme.
Windows 7 x64 i x32 - Chrome i Firefox
Android Linux (HTC Desire, SGS) - MIUI browser
Windows XP x32 - Chrome
Win 7 64bitni i XP 32bitni, Mozilla. Danas ok. Problem je bio zadnja 3-4 dana - sporo učitavanje i nakon nekoliko pročitanih tema ponovno se vratilo kao da su nepročitane, pa čak i po nekoliko puta.
Firefox 8.0 i Win 7 Ultimate x64
Kod mene za sada sve oK, nema vise problema.. Nadam se da nece vise ni biti :))

IE 9, Chrome na Win7 64 bit.
Na tabletu nemam problema sa stock browserom te Operom (Mini i Mobile).
Google Chrome - nema više problema
Goolge Chrome v 15.0.874.121 m
Ima problema i dalje.Baš sam se bio ponadao da je riješeno,sad vidim da opet...
Evo bilo mi je sve u redu jedan kratak period (sve do maloprije) i sada je opet po starom.
Windows 7, Opera 11.52
Istina, i ja sa sad primjetio.
Neznam čini mi li se, ili je to sada opet u redu?
Problem se opet vratio
Neznam čini mi li se, ili je to sada opet u redu?
Primjetio sam to danas jednom, sada mi je opet u redu. Ne kužim :P
I meni. Nekoliko dana sve 5 i prije pola sata mijenjam avatar pa mi nakon toga vrati teme koje sam pročitao kao nepročitane. Sada je opet ok.
Ne znam jel netko već ovo primjetio (i napisao unutar topica)...
Imam temu u kojoj su se pojavile nove poruke. Tema ima npr 6 stranica. Meni je prva nepročitana poruka na 4. stranici. Ja odem na 6. stranicu da vidim zadnje poruke (ne kliknem na ono "Vidi nepročitane" ili kako već). Nakon toga mi je tema označena kao pročitana. Slijedeći puta kad se pojavi nova poruka a ja kliknem na "Vidi nepročitane poruke" on me baci na 4. stranicu - dakle tamo gdje je bila zadja poruka kad sam kliknuo na "Vidi nepročitane poruke" bez obzira što sam ja već bio na zadnjoj stranici topica.
FF 8.0
win 7 64
Ne znam jel netko već ovo primjetio (i napisao unutar topica)...
Imam temu u kojoj su se pojavile nove poruke. Tema ima npr 6 stranica. Meni je prva nepročitana poruka na 4. stranici. Ja odem na 6. stranicu da vidim zadnje poruke (ne kliknem na ono "Vidi nepročitane" ili kako već). Nakon toga mi je tema označena kao pročitana. Slijedeći puta kad se pojavi nova poruka a ja kliknem na "Vidi nepročitane poruke" on me baci na 4. stranicu - dakle tamo gdje je bila zadja poruka kad sam kliknuo na "Vidi nepročitane poruke" bez obzira što sam ja već bio na zadnjoj stranici topica.
FF 8.0
win 7 64
To se svima i događa.