Multi accounti - Prjedlog za izmjenu pravilnika zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 3.180
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Multi accounti - Prjedlog za izmjenu pravilnika

Da si imao sam jedan multi nitko nebi rekao ništa jer ako se protjerani vrati u drugom obliku i poštuje pravila smatram da je to ok (tješim se da je naučio lekciju).
Ti si ih imao priličan broj i sa svakim profilom radio iste stvari (vrijeđanje, trolanje, spam...).
Multiaccounti nisu dopušteni ali postoje iznimke i administracija odlučuje da li dopustiti protjeranima povratak. 
Pogotovo nije dozvoljeno logiranje i posjed 2 ili više aktivna računa istodobno pa si kao pojedini pametnjakovići lupat zahvale i palčeve kao da im život ovisi o tome.
Za sve ostalo zamolit ću supermoderatore da se očituju.

Sa štovanjem

F1-IVO

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

7 1 hvala 9
14 godina
protjeran
RE: Multi accounti - Prjedlog za izmjenu pravilnik
F1-IVO kaže...

Da si imao sam jedan multi nitko nebi rekao ništa jer ako se protjerani vrati u drugom obliku i poštuje pravila smatram da je to ok (tješim se da je naučio lekciju).
Ti si ih imao priličan broj i sa svakim profilom radio iste stvari (vrijeđanje, trolanje, spam...).
Multiaccounti nisu dopušteni ali postoje iznimke i administracija odlučuje da li dopustiti protjeranima povratak. 
Pogotovo nije dozvoljeno logiranje i posjed 2 ili više aktivna računa istodobno pa si kao pojedini pametnjakovići lupat zahvale i palčeve kao da im život ovisi o tome.
Za sve ostalo zamolit ću supermoderatore da se očituju.

Sa štovanjem

F1-IVO

eee hvala ti druze... znaci sad samo da ovaj account koristim al da neradim gluposti i sve ce biti oke...

mene je zbunjavalo sto neki clanovi naprave i javno govore da imaju multi account i nista im, a ja napravim novi  i odmah za tjedan crni....

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

moderatori ne reagiraju na kršenje pravila, nije ovo jedini primjer

ja sam za da se svi multiacc-ovi bannaju

S obzirom da ih ti imaš 5, misliš li da je vrijedno mog vremena dijeliti ti banane na svih 6 računa, uključujući i ovaj? Kad si tako revan i zatrpao si nas prijavama na porukama starima nekoliko mjeseci...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...
mind_challenge kaže...

S obzirom da ih ti imaš 5, misliš li da je vrijedno mog vremena dijeliti ti banane na svih 6 računa, uključujući i ovaj? Kad si tako revan i zatrpao si nas prijavama na porukama starima nekoliko mjeseci...

Mislin da to nije mind_challenge?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
naxeem kaže...
mind_challenge kaže...

zatrpao? molim lijepo da mi pokažeš kada je to bilo

u svakom slučaju moja isprika za to nešto, nego argumentiraj ovih 5 (dovoljno je samo navesti nickove)

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 19:05 (mind_challenge).
14 godina
MrBlc kaže...

Ljudi koji su dobili trajni ban, ali su se odlučili opet priključiti forumu i ovaj put poštovati pravila su ipak rijetki, dok spamera s više accounta ima puno više. Više puta je istaknuto da administratori mogu dopustiti neke stvari čak i ako odstupaju od pravila ili je upitno da li odstupaju i da se svaki slučaj gleda pojedinačno, tako da nemaš razloga prigovarat ako netko ima drugi account, a dopušteno mu je. Ako misliš da mu nije dopušteno imaš tipku "Prijavi".

Ako je netko zaslužio novi početak, ovako je za upozorenje ostao bez starog nicka, ali je dobio čistu "povijest bolesti" gledano od strane ostalih forumaša i to je lijepa gesta od strane administratora, a ne osnova za mijenjanje pravila (to su pravila ponašanja, a ne zakoni koji moraju biti jednoznačni, dosljedni i doslovno primjenjivani).

Izričito dopuštanje multiaccounta bi izazvalo samo nered, a ban više ne bi ništa značio.

Teško da se može nešto dodati ovom stavu. U potpunosti ga podržavam.

Ako imaš multiacc i uhvaćen si u tome, banaju te i to je to. Lijepo piše da korisnik ne može imati više od jednog accounta. Oni koji su protjerani su protjerani, forumu ne mogu pristupiti preko tog accounta. Jako teško je kontrolirati da li se netko od protjeranih prijavio pod novim accountom. Pitanje je da li i treba uopće to kontrolirati, ako nastavi po starom proći će isto.

17 godina
neaktivan

Čini se, mind_challenge, kako sam ti dužan ispriku. Pogrešno sam vidio popis. :O)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
moderator
Multi accounti - Prjedlog za izmjenu pravilnika

Bit je da nisu dopušteni ISTOVREMENI accounti, a ako je netko protjeran i vrati se pod novim imenom, ali nakon toga POŠTUJE sva pravila foruma i ne trola, takvi se ne protjeruju iznova zbog svojih grijeha u prošlom životu!

To nije ništa nova, ali izgleda mnogima nije jasno...

Drugi je problem što 80% povratnika, trola na isti način kao i prije, pa se zbog toga stvara opća klima da nikome ne treba odobriti otvaranje novog accounta.

Baš zato prema povratnicima, koji nastavljaju "gdje su stali", imamo manji stupanj tolerancije. I kreator ove teme, svojim nastupom, pokazuje da je prošli put zaslužio ban, a i sad opet!

LOCK

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 20:16 (Miro).
Moj PC  
11 1 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice