Hvala dizajneru foruma na inovantnoj ideji

poruka: 11
|
čitano: 7.029
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Zamislite da imate na racunaru jako bitne podatke koji mogu spasiti svijet tamo od ne znam koga. Zelite ugasiti isti racunar, ali pokraj dugmeta za gasenje vi ste slucajno stisnuli ono dugme da vam izbrise citav hard disk i nema povratka. Kako bi ste se osjecali ? Naravno to ne postoji na racunaru, ali na ovom forumu i te kako postoji.

Ja sam pola sata danas proveo pisajuci jedan post, izlozio svoje argumente, medjutim umjesto da sam kliknuo POSALJI, ja sam slucajno kliknuo RESETIRAJ i citav moj post je nestao. To jeste moja greska, ja sam kliknuo na RESETIRAJ, ali opet to se moze slucajno desiti bilo kome i ja nemam vremena isti post pisati ponovo. Zasto bi neko stavio dugme RESETIRAJ pokraj POSALJI ? 

Darko

14 0 hvala 5
13 godina

Jednostavno, dodati button koji pita korisnika Yes No

10 0 hvala 0
15 godina
Re: Hvala dizajneru foruma na inovantnoj ideji
DarkoKwon kaže...

Zamislite da imate na racunaru jako bitne podatke koji mogu spasiti svijet tamo od ne znam koga. Zelite ugasiti isti racunar, ali pokraj dugmeta za gasenje vi ste slucajno stisnuli ono dugme da vam izbrise citav hard disk i nema povratka. Kako bi ste se osjecali ? Naravno to ne postoji na racunaru, ali na ovom forumu i te kako postoji.

Ja sam pola sata danas proveo pisajuci jedan post, izlozio svoje argumente, medjutim umjesto da sam kliknuo POSALJI, ja sam slucajno kliknuo RESETIRAJ i citav moj post je nestao. To jeste moja greska, ja sam kliknuo na RESETIRAJ, ali opet to se moze slucajno desiti bilo kome i ja nemam vremena isti post pisati ponovo. Zasto bi neko stavio dugme RESETIRAJ pokraj POSALJI ? 

Jadna ti ne bila ako tako loše gađaš :D

OT - Je, trebalo bi prebacit na drugu stranu makar, ili napravit malo veći razmak, obično se falinga desi u najgorem momentu.

14 godina
suspendiran

opekao sam se par puta na sličan način, i od tada, prije slanja, uvijek ctrl + a i ctrl +c.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Izguglajte si Lazarus: Form Recovery. Na Firefoxu radi odlično, na Chromeu ne baš sa ovim WYSIWYG editorom. Spasio me hrpu puta, a mogao bi i vas.

Naravno, slažem se da treba uvesti neku potvrdu prije resetiranja posta.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebalo bi taj gumb opcenito maknuti, cemu uopce to? Zar nije dovoljno Ctrl+A pa Delete?

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

5 0 hvala 0
15 godina
1domagoj1 kaže...

Trebalo bi taj gumb opcenito maknuti, cemu uopce to? Zar nije dovoljno Ctrl+A pa Delete?

Ali "Resetiraj" resetira i sve slike. Isto tako, ostavlja citate ukoliko si originalno citirao, tako da nije beskorisno, ali treba tražiti potvrdu prije nego ti izbriše cijeli post. 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
13 godina
protjeran

Uf poznat problem, neke su me teme dovele do sloma zivaca! zbloka se browser, bug forum ili nesto deseto i eto sranja...! svakako treba nesto dodatno uvesti za povratak teksta i sl.!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isto tako bi bilo dobro da se uvede potvrda za refresh ili zatvaranje kartice u browseru, jer sam mnogo puta napisao post i onda slučajno zatvorio tab.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzalud se trudimo prijavljivati išta na ovom out-of-date forumu. Nitko od BUGovaca ni ne čita ove teme a kamoli Domagoj...

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
indig0F10w kaže...

Uzalud se trudimo prijavljivati išta na ovom out-of-date forumu. Nitko od BUGovaca ni ne čita ove teme a kamoli Domagoj...

Nije istina! :-)

Domagoj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice