Meni je sve u redu na Firefoxu, a da nije do hardvera osigurava moja pila iz '04
E pa stvarno mi više nije jasno, a eto probati cu jos na firefoxu iako zadnji puta to isto nije pomoglo. Inače stanje je i dalje isto.
Meni je sve u redu na Firefoxu, a da nije do hardvera osigurava moja pila iz '04
E pa stvarno mi više nije jasno, a eto probati cu jos na firefoxu iako zadnji puta to isto nije pomoglo. Inače stanje je i dalje isto.
I meni TU i TD krenuli kenjat.
Jutros je kod mene sve ok, i s brzinom i s tu i td, nadam se kako ne budem urekao...
Očigledno je ekipa nešto radila s toga dečki dobro je i neka tako ostane.
Ujutro sve radi kako bi trebalo,ali popodne nastaju problemi...
Što je više korisnika na forumu on je sve sporiji, brzina se smanjuje, počinju lagovi, itd. Sve se zbrka. Totalni raspad sustava.
Edit: Počelooooo jeeeee. Meni opet šteka za poluditi, itko?
Što je više korisnika na forumu on je sve sporiji, brzina se smanjuje, počinju lagovi, itd. Sve se zbrka. Totalni raspad sustava.
Edit: Počelooooo jeeeee. Meni opet šteka za poluditi, itko?
Meni za sada radi normalno..
Mislim da bi mogli od tiraže prosinačkog BUG-a (br. 241) unaprijediti servere
Ferije je, nema vani snijega i što će djeca - nego na forum!
Još samo malo strpljenja - ove godine sigurno dolazi novi server, a valjda će onda biti bolje!
Još samo malo strpljenja - ove godine sigurno dolazi novi server, a valjda će onda biti bolje!
Jel treba šta uplatiti za server da kupimo neku opaku mašinu
Jel treba šta uplatiti za server da kupimo neku opaku mašinu
Kupi dva primjerka BUGa ovaj mjesec. Jedan sebi, jedan ženi/sinu/susjedu...
Miro ako vam treba netko za peći roštilj i točiti dok spajate javi na pp.
da li postoji mogucnost da se promjeni izgled, skin, foruma? ili ima samo ovaj jedan?
da li postoji mogucnost da se promjeni izgled, skin, foruma? ili ima samo ovaj jedan?
Ima alternativni skin: http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/bug-forum-blackout/106524.aspx
Evo danas i meni problemi sa forumom, ne da je spor nego užasno spor. Nekad se poruke uopće neće učitati, od 5 poruka u temi učitaju se 2 ili slično.
Ova sidebar desno nekad neće da se učita uopće.
Evo danas i meni problemi sa forumom, ne da je spor nego užasno spor. Nekad se poruke uopće neće učitati, od 5 poruka u temi učitaju se 2 ili slično.
Ova sidebar desno nekad neće da se učita uopće.
Mogu potvrditi za danas, strašno sporo mi se vuče, do danas je sve bilo ok.
Ubitačno je pregledavati slike na forumu... maksimalno šteka.
Evo meni sad sve 5.
Meni skoro svaki put crasha browsera dok otvori u new tabu bug forum.
Slike dosta štekaju a i privatne poruke.
Meni preko PC-a radi kak spada, ali mobile web ponekad se zna ucitavat dugo, dugoo...a znam da nije do brzine 3G veze jer se sve ostale stranice ucitaju momentalno.
Zadnja dva dana šteka za poludit, do jučer je bilo kako tako ok.
Danas je baš brz.
Stanje se nažalost pogoršalo...
Evo opet imam male poteškoće sa forumom...
ma lako za poteškoće sa forumum, ali sad kad su ukinuli oglasnik, forum će biti slabo posjećen, a to je dokaz koliko su modovi sposobni držati korak sa konkurencijom...
drugim riječima ode ovaj forum u k****!
možda su htjeli forum napravit malo prosvjećenijim il za uži krug "pametnih" informatičara, ne znam, al ovo je totalni fijasko...
ma lako za poteškoće sa forumum, ali sad kad su ukinuli oglasnik, forum će biti slabo posjećen, a to je dokaz koliko su modovi sposobni držati korak sa konkurencijom...
možda su htjeli forum napravit malo prosvjećenijim il za uži krug "pametnih" informatičara, ne znam, al ovo je totalni fijasko...
Bolje je ovako. Imašmale oglase za prodavati i kupovati.
Nije problem u BUG-u već u zakonskoj regulativi. Ali otvorili su mala stražnja vratašca za prodaju na Forumu (kolokvijalno Backdoor). Lijepo daš nešto na procijenu (oglasiš prodaju) i ostaviš uključene PP. Sve se odvija slično kao i prije samo se ne zove prodaja već procjena. Zar je to tako teško shvatiti?
Da,kao da te ionako netko neće kontaktirati nakon što obaviš procjenu.
Napišeš nešto tipa: " Hvala ekipa! Cijenu ću staviti xxxx kn. "
...kakvo je stanje? Jedno vrijeme je bilo ok, ali problemi se vraćaju, stvarrno za poluditi, posebice prošli tjedan(i to ne mali problemi). Umjesto na bolje sve gore. Nadam se da će taj server uskoro stići i ako bi se moglo znati otprilike kada (proljeće, ljeto, jesen, zima).
Sta je jeo danas forum. Znaci stisnem na topic i on mi ga ucita cijelog u roku pola sec. Ne pamtim kad je bio tako brz.
Steroidi sinko
Samo neka se ne predozira jer znamo što sljedi...