U čemu je problem? zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 1.681
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
U čemu je problem?

Zašto svaka malo "škakljivija" tema na ovom forumu mora završiti pod ključem? Malo gledam po ostalim forumima i mogu reći da je "sustav" puno bolji nego na BOL forumu.

Evo primjera, tipična "škakljiva" tema, ali zašto nije zaključana? Evo zašto, ako se pojavi neki hejter u temi, na Forum.hr-u moderator ga ili suspendira/banna ili izbriše post, a ne da ide zaključat cijelu temu kao što je običaj na ovom forumu. Uzmimo na primjer sljedeću temu - Nepravomoćne presude generalima, prisjetimo se da je svaka ovakva tema na Bugu bila zaključana, a na Forum.hr-u je ispisano više od 170 stranica! Na tom forumu ima još puno provokativnijih (109 str.) tema koje se na Bugu ne smiju ni pojaviti jer bi istog trena došao neki moderator i zaključao temu.

U čemu je onda problem? Ja mislim da moderatori ne rade dobro svoj posao, tj. lakše im je zaključati temu nego da vide tko potiče flejm war i da njega ušutkaju, a ne da mi ispaštamo zbog budala i provokatora. 

Ne vidim razloga zašto na Bugovom forumu ne bi smjela postojati tema kao što je Religije i znanost i još mnogo njih.  

I vidio sam mnogo puta da se autori ne slažu sa odlukom moderatora da se zaključa tema (ne da mi se sad tražit) - primjer 1., primjer 2...

Također vidim nekakve pohvale za autore foruma. Ma kakva složnost? Možda u temama poput Kaladonta, ali kada se pojavi malo ozbiljnija tema, onda ona naravno ide pod ključ. Po meni jedina prednost ovog foruma je preglednost.

Moj zaključak je pojavi li se takva tema, da flejmere i provokatore treba trajno protjerati s foruma, jer vidim da su više manji isti ti koji indirektno potiču zaključavanje teme, te da bi ih moderatori trebali strožije kažnjavati. Tol'ko od mene. Pozdrav.

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 14:02 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
13 3 hvala 5
14 godina
neaktivan
U čemu je problem?
Rekao sam da je BUG puno bolji na odnosu na neke druge forume!
Dino

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: U čemu je problem?
Fićo_CoD 5 kaže...

Zašto svaka malo "škakljivija" tema na ovom forumu mora završiti pod ključem? Malo gledam po ostalim forumima i mogu reći da je "sustav" puno bolji nego na BOL forumu.

Evo primjera, tipična "škakljiva" tema, ali zašto nije zaključana? Evo zašto, ako se pojavi neki hejter u temi, na Forum.hr-u moderator ga ili suspendira/banna ili izbriše post, a ne da ide zaključat cijelu temu kao što je običaj na ovom forumu. Uzmimo na primjer sljedeću temu - Nepravomoćne presude generalima, prisjetimo se da je svaka ovakva tema na Bugu bila zaključana, a na Forum.hr-u je ispisano više od 170 stranica! Na tom forumu ima još puno provokativnijih (109 str.) tema koje se na Bugu ne smiju ni pojaviti jer bi istog trena došao neki moderator i zaključao temu.

U čemu je onda problem? Ja mislim da moderatori ne rade dobro svoj posao, tj. lakše im je zaključati temu nego da vide tko potiče flejm war i da njega ušutkaju, a ne da mi ispaštamo zbog budala i provokatora. 

Ne vidim razloga zašto na Bugovom forumu ne bi smjela postojati tema kao što je Religije i znanost i još mnogo njih.  

I vidio sam mnogo puta da se autori ne slažu sa odlukom moderatora da se zaključa tema (ne da mi se sad tražit) - primjer 1., primjer 2...

Također vidim nekakve pohvale za autore foruma. Ma kakva složnost? Možda u temama poput Kaladonta, ali kada se pojavi malo ozbiljnija tema, onda ona naravno ide pod ključ. Po meni jedina prednost ovog foruma je preglednost.

Moj zaključak je pojavi li se takva tema, da flejmere i provokatore treba trajno protjerati s foruma, jer vidim da su više manji isti ti koji indirektno potiču zaključavanje teme, te da bi ih moderatori trebali strožije kažnjavati. Tol'ko od mene. Pozdrav.

U potpunosti si u pravu!
Jučer je otvorena tema M.P.T i moderatori su vidjeli tko provocira, i tim provokatorima je bio cilj da se zatvori ta tema, i uspjeli su, a moderatori nisu ništa poduzeli što se tiče tih provokatora. 

14 godina
neaktivan
U čemu je problem?

Inače sam se pomirio sa sudbinom da svijet nije pravedan,ali što je previše previše je,mislim na ove događaje što se dešavaju cjeli svjet zna pa tako i moderatori,tako na BUG-u lockaju sve teme o Thompsonu,ustašama,generalima,haggu i tim ostalim stvarima...

Dino

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Inače sam se pomirio sa sudbinom da svijet nije pravedan,ali što je previše previše je,mislim na ove događaje što se dešavaju cjeli svjet zna pa tako i moderatori,tako na BUG-u lockaju sve teme o Thompsonu,ustašama,generalima,haggu i tim ostalim stvarima...

To sam primjetio samo na ovom forumu..

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
16 godina
U čemu je problem?

Ovde treba zabranit sve teme koje nisu vezane za tehniku.Ovo je bug,a izgubljen je u raznim temama koje nemaju veze s tim.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
10 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Dinče kaže...

To sam primjetio samo na ovom forumu..

Pa ja i govorim o ovom forumu,ovaj forum se drži toga da ovdje nema politike,a na svakom forumu ima podforum POLITIKA

Dino
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Ovde treba zabranit sve teme koje nisu vezane za tehniku.Ovo je bug,a izgubljen je u raznim temama koje nemaju veze s tim.

Ali zašto onda na forumu postoje ovi podforumi?

14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
dery kaže...

Ali zašto onda na forumu postoje ovi podforumi?

A za što postoji ovo:

Dino
17 godina
neaktivan
U čemu je problem?

Nekim temama na ovom forumu ipak nije mjesto, ne zato što su neprimjerene same po sebi već isključivo zbog ljudi koji takve teme mahom posjećuju.

Za svako zaključavanje teme postoji dobar razlog, a teme o Thompsonu, politici, ratu i sličnim stvarima već su se nekoliko desetaka puta pokazale kao leglo netolerancije, mržnje, nacionalizma, rasizma, sexiszma, homofobije i raznim drugim, za normalno društvo neprihvatljivim stvarima.

Ne možemo mi kao moderatori dežurati na temi 24/7 i samim time odvođenje teme u potpuno lošem smjeru je neminovno.

Zbog svega ovoga mnogo je lakše zaključati temu i forum učiniti slobodnim od glupih i primitivnih komentara s bilo koje strane.

---

Inače, Fićo ti si čovjek koji je napisao ovo:

Jebavo pas mater sucima koji su tolki kreteni i izdajice ko i naši političari mater im je*em, korumpirana đubrad, ovoliko ni Hitler ne bi dobio mater im glupu, nisu ni tili saslušat DRUGU STRANU PRIČE. Osuda se temelji na izjavama nekoliko svjedoka koji 99% NI NE POSTOJE. Seljačine glupe sve bi napravili za EU a za generale koji su ginuli za nas ništa. {#}

Tim si postom pokazao krajnju nepristojnost i primitivnost, ne razumijem kako si uzimaš za pravo prozivati moderatore što su zaključali temu koja započinje ovako. Nek te bude sram.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 14:48 (Danny_HR).

9 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jebavo pas mater sucima koji su tolki kreteni i izdajice ko i naši političari mater im je*em, korumpirana đubrad, ovoliko ni Hitler ne bi dobio mater im glupu, nisu ni tili saslušat DRUGU STRANU PRIČE. Osuda se temelji na izjavama nekoliko svjedoka koji 99% NI NE POSTOJE. Seljačine glupe sve bi napravili za EU a za generale koji su ginuli za nas ništa. {#}

Tim si postom pokazao krajnju nepristojnost i primitivnost, ne razumijem kako si uzimaš za pravo prozivati moderatore što su zaključali temu koja započinje ovako. Nek te bude sram.

Dobro, bio sam ljut i priznajem da nisam trebao otvoriti takvu temu (a otvorio sam je jer nisam mogao komentirati u već zaključanim sličnim temama), ali ne žalim se na zaključavanje te teme.

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

a otvorio sam je jer nisam mogao komentirati u već zaključanim sličnim temama

Dakle išao si namjerno kontra odluke moderatora. To te ne opravdava.

Ne žališ se na zaključavanje te teme, već sličnih tema. Ja mislim da na to nemaš nikakvo pravo, obzirom na način na koji pišeš na forumu, na broj tvojih multi accounta i na broj kartona koje si zasluženo dobio na svim tim računima...

Na kraju krajeva, ovo nije Forum.hr, samim time su pravila potpuno drugačija, ako ti se više sviđa tamo slobodan si tamo pisati o čemu god želiš.

Bug.hr =/= Forum.hr

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 15:06 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

a otvorio sam je jer nisam mogao komentirati u već zaključanim sličnim temama

Dakle išao si namjerno kontra odluke moderatora. To te ne opravdava.

Ne žališ se na zaključavanje te teme, već sličnih tema. Ja mislim da na to nemaš nikakvo pravo, obzirom na način na koji pišeš na forumu, na broj tvojih multi accounta i na broj kartona koje si zasluženo dobio na svim tim računima...

Multiacc nisam imao, sa ovog računala se prijavljuje ponekad još samo moj brat koji je pomalo inactive 

EDIT: btw kakav način kojim pišem po forumu? Prije ovog ispada nisam imao nekih incidenata..

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 15:09 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan
U čemu je problem?

obrisati.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 15:16 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Multiacc nisam imao, sa ovog računala se prijavljuje ponekad još samo moj brat koji je pomalo inactive 

EDIT: btw kakav način kojim pišem po forumu? Prije ovog ispada nisam imao nekih incidenata..

Stari, trolaš žešće.

Uvijek otvaraš političke teme, praviš se mutav onda pa otvaraš ove teme, otvaraš višestruke račune, što znači da uvijek kršiš ista pravila.

Da sam mod ovdje, već bi se crvenio od stida, a tema bi bila obrisana.

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Multiacc nisam imao

Da, jedan nisi imao, imao si ih 16.

Poštedi sebe i nas daljnje rasprave na temu.

Odluka moderatora je takva kakva jest, pravila su takva kakva jesu i treba ih se poštivati.

17 godina
moderator
U čemu je problem?

Fići suspenzija, a za dva tjedna kad mu istekne, još jedna ovakva tema i dobiva ben. Ovo vrijedi i za sve ostale (znate koji ste) koji neprestance pokreću teme koje bivaju zaključane, a onda se "čude k'o pura dreku" - kako i zašto opet?! - usprkos upozorenjima moderatora, pravilima foruma i kartonima. 

Ovo je informatički, tehnološki forum. 

Moderatori su bili više nego strpljivi s objašnjavanjem i uređivanjem tema koje nakon tri posta eskaliraju u vrijeđanje i verbalno iživljavanje i istresanje frustracija koje nemaju nikakve veze sa sadržajem foruma. 

Ovo je moderirani, tehnološki forum, u kojem se možete (u granicama) svađati oko grafičke kartice, Windowsa ili Linuxa, PC-a ili Maca, a ostalo nas ne zanima. 

Shape up or ship out.

This space for rent!

8 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice