brucoši, kad se podiže indeks i iksica? kad počne fax ili prije??
Mislim da umjesto iksice i indeksa dobivamo e indeks?ALi i mene zanima kada će to,j sam nazvao studentsku službu i rekli su da će objavit na web stranicama.
Mislim da umjesto iksice i indeksa dobivamo e indeks?ALi i mene zanima kada će to,j sam nazvao studentsku službu i rekli su da će objavit na web stranicama.
Na službenom TVZ forumu ima minimum 5-10 profesora/asistenata koje sad otprve mogu nabrojati da odgovaraju na postove studenata, bilo da je riječ o zadacima ili nečem drugom. Nerjetko i sami stavljaju obavijesti studentima na forum, rezultate ispita itd.. A gornji forum koji si naveo je zatvorenog tipa baš zato da se mogu dilati rješenja (upitno točna) i samo je za INO. I upravo zato netko pred faksom dijeli vizitke jer inače nitko za taj forum ne bi niti čuo.
http://www.pohrani.com/f/3B/n1/4YUTKDeo/capture.jpg
Pogledaj samo datume! Nezanima me dali su drugi podforumi kao računalstvo ili ELO aktivniji no informatika itekako nije. Kao što velim PUSTOŠ, sami odlučite koji ćete forum posjećivat i dali će te uopće posjećivat. I made my choice.
indeks sam podigao prije faksa ak se nevaram, iksice oko mjesec poslje početka faksa sam podigao, isto tako sam dao radit i kartu za tramvaj.
Jedan kolega je išao pitat u ZET za karte za tramvaj i rekli su mu da netreba mijenjat ovu karticu koju imamo nego da samo dođe tamo i plati 83kn(1mj.) ili 830kn (1god. dobije se 2mj. gratis) i to je to.
Nisu ga tražili nikakve potvrde.
BTW: danas sam riješio tipografiju i upisujem sljedeću godinu normalno bez parcijale :-)
Čekali smo Žiljka 3h da dođe tamo i da nam potpise nakon što nam je Vesna podjelila ocjene, umrli smo od čekanja. A mislio sam da sam Urbihu dugo čekao (2h) da bi se ispostavilo da je čovjek zaboravio doći na rok :D
Ja ću bit na obadva foruma.
Ja ću bit na obadva foruma.
Na ovom nemožeš izražavat osobne osjećaje i doživljaje i pisat offtopic.
Da vam dam par sličica sa TVZ INO na kojeg nemožete sada uopće ući:
1. Forum je podjeljen na semestre (1.,2.,3.,4.,5.,6., 1. spec., 2. spec., 3. spec., 4. spec) u svakom tom semestru su podforumi sa nazivima svih predmeta u tom semestru.
http://www.pohrani.com/f/2o/CE/1BFTDcpk/1.jpg
2. Unutar svakog predmeta imate teme kao 1. predavanje, 1. labos, 1. rok, 4. rok itd. U svakoj temi možete puno toga saznati, kada se šta radilo, zna biti attachmenta sa skenovima bilježnica, rješenih zadataka, C# / C++ programa itd.
http://www.pohrani.com/f/2I/G/fHztV45/2.jpg
3. Tu je i arhiva, znači sada je naša generacija (2010/2011) završila prvu godinu i to će otići sada u arhivu, a vi brucoši vama će se prva 2 semestra očistiti i vi ćete tamo pisati. U bilokoje vrijeme možete pogledati u zadnje 3 godine šta su ljudi pisali i skinuti skripte ako su stavljene
http://www.pohrani.com/f/33/St/MfmSDMH/3.jpg
Ima tu još 2 sekcije kao forum zona(računala, gaming, internet itd.) i obavijesti.
kad budemo dobili pristup tome forumu?
Kad dobijete mailove sa imenom i prezimenom @tvz.hr.. samo tak se može regat..
https://forum.tvzino.net/index.php/topic,2011.0.html
Znači kada dobiješ e-mail npr. sanader2@tvz.hr možeš se registrirat, to će te dobiti brzo.
EDIT: preteko me :D
imam već to
https://forum.tvzino.net/index.php/topic,2011.0.html
Znači kada dobiješ e-mail npr. sanader2@tvz.hr možeš se registrirat, to će te dobiti brzo.
EDIT: preteko me :D
Imam već to i registrirao sam se pred jedno 2 dana,zanima me kada ću biti aktiviran.
vjerovatno kad vam počne semestar nisam sicher.Btw,vidjet ćete i sami koliko će vam TVZ ino značit u usporedbi s TVZ forumom,bez obzira što tamo su profesori...Vjerujte mi,ima dovoljan broj ljudi koji će uvijek imat odgovor na vaša pitanja :).
Mi dosta koristimo i fejs,zbog grupe TVZ-ovci,tako da slobodno si i vi to napravite,jer to će vam biti najbrži način komuniciranje i razmjenjivanja poruka kao što je to već Hyperion reko.
Dali itko ima ikakve vijesti o tome kada idemo po e-indeks?
sad sam našao na moj.tvz samo za mehatroniku da im uvodno predavanje počinje 23.9.
Mi smo xice dobili isti dan. Kasnije su se mogle preuzeti u referadi, a kada je prošao rok,bile su poslane u sjedište TVZ-a. Dok se ne upišeš,nemaš pristup stranici.
Kada su za informatiku uvodna predavanja?26.9?
Samo prati obavijesti-sve će vam staviti.
Jeste li ispunili anketu za smjer?
Ja jesam. I upisao se preko Studomata.
šta smo tu anketu za smjer već morali ispunit?
da i ja sam tak to shvatio, samo za one koji upisuju 3 semestar :/
Pa ja i upisujem 3. semestar.
koliko znam e-indeks je i indeks i iksica...
Pa ja i upisujem 3. semestar.
Znači ako sam ja kao brucoš 2011/2012 to zaboravio spašen sam?
Znači ako sam ja kao brucoš 2011/2012 to zaboravio spašen sam?
I da to hočeš-ne može jer ti to Studomat ne dozvoljava.
Dobro jer mi je srce već palo u petu...Obavezno želim ići na smjer organizacije i informatizacije ureda,a bilo bi mi bezveze da idem na neki drugi,pogotovo na informatički dizajn.
Znači još jednom da potvrdimo,tek prije početka 3. semestra biramo smjer?
Dobro jer mi je srce već palo u petu...Obavezno želim ići na smjer organizacije i informatizacije ureda,a bilo bi mi bezveze da idem na neki drugi,pogotovo na informatički dizajn.
Da! I pazi možda ne upadneš na taj smjer, imaju upisne kvote za sva 3 smjera i rang liste.
Da! I pazi možda ne upadneš na taj smjer, imaju upisne kvote za sva 3 smjera i rang liste.
Ok,hvala.
Ok,hvala.
još nema ništa za uvodna predavanja... ja sam im poslao e-mail da ih pitam, ali nisu ništa odgovorili...