TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.408
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika
Crljo kaže...

brucoši, kad se podiže indeks i iksica? kad počne fax ili prije??

Mislim da umjesto iksice i indeksa dobivamo e indeks?ALi i mene zanima kada će to,j sam nazvao studentsku službu i rekli su da će objavit na web stranicama.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
TracerCPP kaže...

Na službenom TVZ forumu ima minimum 5-10 profesora/asistenata koje sad otprve mogu nabrojati da odgovaraju na postove studenata, bilo da je riječ o zadacima ili nečem drugom. Nerjetko i sami stavljaju obavijesti studentima na forum, rezultate ispita itd.. A gornji forum koji si naveo je zatvorenog tipa baš zato da se mogu dilati rješenja (upitno točna) i samo je za INO. I upravo zato netko pred faksom dijeli vizitke jer inače nitko za taj forum ne bi niti čuo.

http://www.pohrani.com/f/3B/n1/4YUTKDeo/capture.jpg

Pogledaj samo datume! Nezanima me dali su drugi podforumi kao računalstvo ili ELO aktivniji no informatika itekako nije. Kao što velim PUSTOŠ, sami odlučite koji ćete forum posjećivat i dali će te uopće posjećivat. I made my choice.

Crljo kaže...

brucoši, kad se podiže indeks i iksica? kad počne fax ili prije??

indeks sam podigao prije faksa ak se nevaram, iksice oko mjesec poslje početka faksa sam podigao, isto tako sam dao radit i kartu za tramvaj.

Jedan kolega je išao pitat u ZET za karte za tramvaj i rekli su mu da netreba mijenjat ovu karticu koju imamo nego da samo dođe tamo i plati 83kn(1mj.) ili 830kn (1god. dobije se 2mj. gratis) i to je to.

Nisu ga tražili nikakve potvrde.

BTW: danas sam riješio tipografiju i upisujem sljedeću godinu normalno bez parcijale :-)

Čekali smo Žiljka 3h da dođe tamo i da nam potpise nakon što nam je Vesna podjelila ocjene, umrli smo od čekanja. A mislio sam da sam Urbihu dugo čekao (2h) da bi se ispostavilo da je čovjek zaboravio doći na rok :D

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 23:52 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ja ću bit na obadva foruma.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Ja ću bit na obadva foruma.

Na ovom nemožeš izražavat osobne osjećaje i doživljaje i pisat offtopic.

Da vam dam par sličica sa TVZ INO na kojeg nemožete sada uopće ući:

1. Forum je podjeljen na semestre (1.,2.,3.,4.,5.,6., 1. spec., 2. spec., 3. spec., 4. spec) u svakom tom semestru su podforumi sa nazivima svih predmeta u tom semestru.

http://www.pohrani.com/f/2o/CE/1BFTDcpk/1.jpg

2. Unutar svakog predmeta imate teme kao 1. predavanje, 1. labos, 1. rok, 4. rok itd. U svakoj temi možete puno toga saznati, kada se šta radilo, zna biti attachmenta sa skenovima bilježnica, rješenih zadataka, C# / C++ programa itd.

http://www.pohrani.com/f/2I/G/fHztV45/2.jpg

3. Tu je i arhiva, znači sada je naša generacija (2010/2011) završila prvu godinu i to će otići sada u arhivu, a vi brucoši vama će se prva 2 semestra očistiti i vi ćete tamo pisati. U bilokoje vrijeme možete pogledati u zadnje 3 godine šta su ljudi pisali i skinuti skripte ako su stavljene

http://www.pohrani.com/f/33/St/MfmSDMH/3.jpg

Ima tu još 2 sekcije kao forum zona(računala, gaming, internet itd.) i obavijesti.

16 godina

kad budemo dobili pristup tome forumu?

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
17 godina
TVZ-Informatika

Kad dobijete mailove sa imenom i prezimenom @tvz.hr.. samo tak se može regat..

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 0:05 (Zoki).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Crljo kaže...

https://forum.tvzino.net/index.php/topic,2011.0.html

Znači kada dobiješ e-mail npr. sanader2@tvz.hr možeš se registrirat, to će te dobiti brzo.

EDIT: preteko me :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 0:07 (Hyperion).
16 godina

imam već to

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Crljo kaže...

https://forum.tvzino.net/index.php/topic,2011.0.html

Znači kada dobiješ e-mail npr. sanader2@tvz.hr možeš se registrirat, to će te dobiti brzo.

EDIT: preteko me :D

Imam već to i registrirao sam se pred jedno 2 dana,zanima me kada ću biti aktiviran.

16 godina
TVZ-Informatika

vjerovatno kad vam počne semestar nisam sicher.Btw,vidjet ćete i sami koliko će vam TVZ ino značit u usporedbi s TVZ forumom,bez obzira što tamo su profesori...Vjerujte mi,ima dovoljan broj ljudi koji će uvijek imat odgovor na vaša pitanja  :).

Mi dosta koristimo i fejs,zbog grupe TVZ-ovci,tako da slobodno si i vi to napravite,jer to će vam biti najbrži način komuniciranje i razmjenjivanja poruka kao što je to već Hyperion reko.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Dali itko ima ikakve vijesti o tome kada idemo po e-indeks?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sad sam našao na moj.tvz samo za mehatroniku da im uvodno predavanje počinje 23.9.

14 godina
TVZ-Informatika
Sad su objavili na moj.tvz da se e-indeks može preuzeti od 26.9 kod studentske službe. Jel itko zna kada ćemo preuzeti iksicu ili ćemo biti obavješteni preko moj.tvz ? Kako ući na svoj email od tvz ja sam probao preko linka na moj.tvz i uvijek prikaže ovo " Pogreška 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): Pogreška SSL protokola. "
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zagi55 kaže...
Sad su objavili na moj.tvz da se e-indeks može preuzeti od 26.9 kod studentske službe. Jel itko zna kada ćemo preuzeti iksicu ili ćemo biti obavješteni preko moj.tvz ? Kako ući na svoj email od tvz ja sam probao preko linka na moj.tvz i uvijek prikaže ovo " Pogreška 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): Pogreška SSL protokola. "

Mi smo xice dobili isti dan. Kasnije su se mogle preuzeti u referadi, a kada je prošao rok,bile su poslane u sjedište TVZ-a. Dok se ne upišeš,nemaš pristup stranici.

Jaco,moja mater te traži!
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Kada su za informatiku uvodna predavanja?26.9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Samo prati obavijesti-sve će vam staviti.

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
g12356 kaže...

Jeste li ispunili anketu za smjer?

16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Ja jesam. I upisao se preko Studomata.

16 godina
g12356 kaže...
vexx5555 kaže...
g12356 kaže...

šta smo tu anketu za smjer već morali ispunit?

14 godina
Zar se ta anketa ne odnosi na studente koji upisuju 3 semestar? Ja sada krećem sa prvim semestrom a cijelo vrijeme mi piše na toj anketi da " Anketa trenutno nije aktivna " pa i nisam mogao ispuniti.
16 godina
zagi55 kaže...
Zar se ta anketa ne odnosi na studente koji upisuju 3 semestar? Ja sada krećem sa prvim semestrom a cijelo vrijeme mi piše na toj anketi da " Anketa trenutno nije aktivna " pa i nisam mogao ispuniti.

da i ja sam tak to shvatio, samo za one koji upisuju 3 semestar :/

16 godina
26.9? jel ikako moguce prije dobiti? stizem 20.9 u zg i sad 6 dana moram placat hranu punu cijenu....pa daj, jbmti faks
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
16 godina
odjavljen
zagi55 kaže...

Pa ja i upisujem 3. semestar. {#}

16 godina
zagi55 kaže...

koliko znam e-indeks je i indeks i iksica...

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
zagi55 kaže...

Pa ja i upisujem 3. semestar. {#}

Znači ako sam ja kao brucoš 2011/2012 to zaboravio spašen sam?

16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Znači ako sam ja kao brucoš 2011/2012 to zaboravio spašen sam?

I da to hočeš-ne može jer ti to Studomat ne dozvoljava.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Dobro jer mi je srce već palo u petu...Obavezno želim ići na smjer organizacije i informatizacije ureda,a bilo bi mi bezveze da idem na neki drugi,pogotovo na informatički dizajn.

Znači još jednom da potvrdimo,tek prije početka 3. semestra biramo   smjer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Dobro jer mi je srce već palo u petu...Obavezno želim ići na smjer organizacije i informatizacije ureda,a bilo bi mi bezveze da idem na neki drugi,pogotovo na informatički dizajn.

Da! I pazi možda ne upadneš na taj smjer, imaju upisne kvote za sva 3 smjera i rang liste.

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
g12356 kaže...

Da! I pazi možda ne upadneš na taj smjer, imaju upisne kvote za sva 3 smjera i rang liste.

Ok,hvala.

16 godina
g12356 kaže...
Hyperion kaže...
g12356 kaže...

Ok,hvala.

još nema ništa za uvodna predavanja... ja sam im poslao e-mail da ih pitam, ali nisu ništa odgovorili...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice