TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.465
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: TVZ-Informatika
Danas sam bio na tvz i pitao sam studentsku službu kada nam počinju uvodna predavanja i rekla je da će datum biti objavljen krajem ovog tjedna na moj.tvz isto tako i raspored sati
16 godina

jesu oni mutavi, pa drugi tjedan nam već počinje semestar...

jedino u petak još mogu bit uvodna predavanja...

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
14 godina
Pa valjda moramo doći prvo na uvodna predavanja da nam daju raspored i upute jer na onom papiru kaže samo koji dan ali ne kaže mjesto (može biti voltino ili na strojarskom faksu) i vrijeme... Ah kak su organizirani ne bi se ni čudio da nam uvodna predavanja budu poslije 26.9 :D
16 godina
zagi55 kaže...
Pa valjda moramo doći prvo na uvodna predavanja da nam daju raspored i upute jer na onom papiru kaže samo koji dan ali ne kaže mjesto (može biti voltino ili na strojarskom faksu) i vrijeme... Ah kak su organizirani ne bi se ni čudio da nam uvodna predavanja budu poslije 26.9 :D

na tu riječ se naviknite na našemu faksu...ne želite znat kroz kakva sranj* smo mi prolazili...Ja sam s informatike,danas upiso 2 godinu...

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ako nam neće ovaj tjedan biti uvodna predavanja biti će 26.9.To znači da će nam samo dati lokaciju i točni sat kada budu predavanja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jel će se e-index dobiti na uvodnom predavanju, ili moramo sami otici po njega u referadu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 12:49 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Koji od profesora sa prvog semestra voli Linux?Koje predmete na prvom semestru predaje?

Onako htio bih da mogu na kolegiju koristit Linux.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala puno

17 godina
TVZ-Informatika

http://info.tvz.hr/index.php?prikaz=raspored

Raspored vam je objavljen danas tj. jučer (prije 13min je počeo novi dan).

E-indeksi zamjenjuju i iksicu i indeks, to je obična kartica koja izgleda kao iksica samo ima nešto kao sim kartica na sebi. Dobio ju prekjučer.

http://www.carnet.hr/upload/javniweb/images/static3/89508/Image/SmartXTop200.jpg

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 0:16 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

TVZ, potvrda o ispunjavanju statičkog lista, na koji način treba donijeti tu potvrdu ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

TVZ, potvrda o ispunjavanju statičkog lista, na koji način treba donijeti tu potvrdu ?

Isprintanu?

17 godina
odjavljen
g12356 kaže...
Kordy kaže...

Isprintanu?

Kao potvrda se dobije samo oni podaci? Samo to treba isprintati ili je meni nešto promaklo?

16 godina
Crljo kaže...

jesu oni mutavi, pa drugi tjedan nam već počinje semestar...

jedino u petak još mogu bit uvodna predavanja...

pa kake to ima veze?! mi smo imali utorkom uvodno, a u ponedjeljak smo imali engleski na kojem ja nisam bio pa sam zaradio minus, jer sam mislio da je uvodno ujedno i prvo predavanje na kojem moram o bit :D

starkyeh01 kaže...

Jel će se e-index dobiti na uvodnom predavanju, ili moramo sami otici po njega u referadu?

mi smo prošle godine sami išli po njega, i to na građevinski odjel, negdje u 3pm

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan

Pa ono šta si dobio nakon ispunjavanja statističkog lista,neznam ja sam u 7. mjesecu to odmah ispunio i isprintao.

17 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Pa ono šta si dobio nakon ispunjavanja statističkog lista,neznam ja sam u 7. mjesecu to odmah ispunio i isprintao.

Izbaci mi samo ovo, zato i pitam, mislio sam da se dobije neki dokument u obliku .doc datoteke ili tako nešto...

16 godina
ma samo to isprintaš
Atomska bubamara
15 godina
neaktivan

Ma kakv dokument u doc-u,to bi samo zakompliciralo stvari.Samo to isprintaj.Mislim da u svakom browseru postoji opcija print page,ako ne onda napravi print screen i isprintaš iz painta.

Dugoročni plan mi je:

-Završiti ovaj strućni studij na smjeru organizacije i informatizacije ureda.

-Položiti neke certifikate iz računalne sigurnosti.

-Specijalistički studij vjerojatno da,možda to neće biti na TVZ-u a u najboljem slučaju bi sa stručnog prešao na diplomski na nekom drugom fakultetu ako mi to bude moguće.Onda ću to vjerojatno već na svojoj plaći plaćat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 12:52 (g12356).
17 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Još jedno pitanje, kod rasporeda kada piše "ponavljači": Da li to znači da na predavanje dolaze samo ponavljači ili i brucoši i ponavljači?

(glupa pitanja ali zanima me)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:04 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

E vidiš,to ni ja neznam.

Moguće je da tu ima onih koji su prenosili predmete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ako piše da je za ponavljače onda svakako dođi (ako si već ponavljač). Nebitno je da li će tu biti ostali. A oni koji prenose ocjene trebaju se odmah javiti svakom pojedinom profesoru kod kojeg žele da im se prizna ocjena. Sa sobom ponijeti ovjereni nastavni plan i program tog kolegija na studiju gdje su ga položili i indeks u kojemu je upisana ta ocjena. Onda se obično ta ocjena upisuje odmah s time da je ispit potrebno službeno prijaviti na prvom redovnom roku na kraju semestra. No za svaki slučaj najbolje je da odete do profesora i pitate.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:16 (TracerCPP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Ako piše da je za ponavljače onda svakako dođi (ako si već ponavljač). Nebitno je da li će tu biti ostali. A oni koji prenose ocjene trebaju se odmah javiti svakom pojedinom profesoru kod kojeg žele da im se prizna ocjena. Sa sobom ponijeti ovjereni nastavni plan i program tog kolegija na studiju gdje su ga položili i indeks u kojemu je upisana ta ocjena. Onda se obično ta ocjena upisuje odmah s time da je ispit potrebno službeno prijaviti na prvom redovnom roku na kraju semestra. No za svaki slučaj najbolje je da odete do profesora i pitate.

A ako nisi ponavljač?

14 godina
neaktivan

Onda gledaš generalni raspored koji vrijedi za sve.

17 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Evo primjer, ovako izgleda ELO raspored za petak (slika je priložena), ja sam sada npr grupa C, da li dolazim na MAT?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da ne dolaziš. Jasno u rasporedu piše koja grupa kada ima MAT.

17 godina
odjavljen
TracerCPP kaže...

Mislim da ne dolaziš. Jasno u rasporedu piše koja grupa kada ima MAT.

To me zbunilo, vidim da ne piše za moju grupu ali piše za ponavljače pa sam mislio da se podrazumijeva kao A,B,C + ponavljači

15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Evo primjer, ovako izgleda ELO raspored za petak (slika je priložena), ja sam sada npr grupa C, da li dolazim na MAT?

Ako je on onda grupa c po tome je on onda slobodan cijeli petak?

Dali literatura sa web stranice vrijedi i ove godine ili će nam profesor na prvom satu reći koja je potrebna literatura?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:30 (g12356).
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Kordy kaže...

Ako je on onda grupa c po tome je on onda slobodan cijeli petak?

Može tako ispasti da imate neki dan slobodan, no do sada je praksa da se raspored više puta mijenjao prije početka nastave pa svakako ponovno pogledajte po koji put.

EDIT: Profesor će obično na uvodnom predavanju reći koja su pravila za polaganje predmeta i o kojoj je literaturi riječ.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:32 (TracerCPP).
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Je bolje sjediti u zadnjim klupama,sredini ili prvim klupama?Može se činiti bezveznim pitanjem ali o tome će dosta ovisiti koliko ćete imati mira na predavanju i šta će profesor o vama misliti(obično loše ako ste u zadnjoj klupi(i manje ćete čuti tamo),a ako ste u prednjoj klupi onda vas oni iz zadnje znaju zezat jer misle da ste štreber).

edit:pogledao sam raspored i vidim da nije baš puno,barem zasad.Ako sam u grupi fim3 imam petak i utorak slobodan,ali ću imati malo jači četvrtak.Edit:dali mi sa prve godine slijedeći ponedjeljak moramo već doći na nastavu u 8h ili taj dan imamo samo uvodno predavanje?

1 Zadnje klupe
7 Srednje klupe
3 Prednje klupe
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 13:57 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Svejedno gdje sjedneš, samo gledaj u profesora i ono što radi i dobro češ proći jer iako nas je puno,oni nisu sljepi-vide tko radi sranja. Slušaš po želji.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice