Raskid ugovora T-com

poruka: 4
|
čitano: 2.404
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Važne dopune Općih uvjeta

Četiri ključne informacije koje trebate znati:

1. Uvodi se mogućnost usklađenja naših cijena s prosječnom godišnjom stopom inflacije koju jednom godišnje objavljuje Državni zavod za statistiku.

2. Ako dođe do usklađivanja cijena s inflacijom, ograničit ćemo podizanje cijena do maksimalno 10% godišnje. Tako ćemo osigurati da ako stopa inflacije bude i veća od 10%, eventualne izmjene naših cijena ne prelaze taj postotak.

3. Ako želite, svoje usluge možete raskinuti bez plaćanja naknade za pogodnosti/popuste koje ste imali u sklopu usluge. To možete napraviti u roku dva mjeseca od primanja obavijesti uz račun za prosinac koji ste primili u siječnju.

4. Ako dođe do usklađivanja cijena s inflacijom, informirat ćemo vas na vrijeme, a najkasnije 30 dana prije nego što nove cijene stupe na snagu. U tom trenutku nećete imati pravo raskinuti svoje usluge bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid ugovora.

zanima me točka 3. iz ovog maila, što točno znači i šta bi bilo kada bi otišao raskinuti ugovor?

imam pretplatu flat+mobitel koja istječe 2024.g. u 4. mjesecu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Raskid ugovora T-com
Mislim da ti raskinu ugovor. Ne moras nikakve penale placati. Samo bus dobil za otplatit mob do kraja u jednom komadu. Ne znam da li moze obrocno nastaviti.
11 godina
Ja sam bio raskinuo ugovor sa tele2, a mob i dalje plaćam na rate.
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

javio im se, tako je

raskid ugovora, nema penala, samo platim uređaj

pa ovo je do jaja, plaćam oko 300kn, uređaj je oko 87kn x14 = 1218, to platim i mogu opet bonove, manju pretplatu ili nešto :D flat mi je inace previše, iskoristim max 15gb

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice