Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.048.791
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlicno izgleda. Daj mi reci gde su sjene na desnim kuglama na zadnjoj slici? Ko da stoje u zraku?
Odlicno izgleda. Daj mi reci gde su sjene na desnim kuglama na zadnjoj slici? Ko da stoje u zraku?
Da, neke baš doslovno stoje u zraku, a ove manje su dinamički objekti koje padnu sa stropa pa se malo valjaju na okolo :)
Evo link za download live testa: https://www.dropbox.com/s/zvo7be07m41cihm/Material_test_01.rar
Osim sto mi je odlican rad, zanima me kakav je to shader na lutki, da izgleda tako cupasto?
Randomizirani hair particle system, a duplicira objekt koji izgleda kao malo zavrnuta vlas.
Vlas ima 2 mixana shadera, Translucent i Transparent bijele boje pa daje takav štih čupavosti
Renderirano u Cycles-u sa Sampleom na 1500.
Nakon malo duže pauze se vratio malo 3d-u :)
Wip moje sobe u 3dsmaxu
Veća rezolucija:
http://www.zaslike.com/files/pv5fuwfyv5bp4u5vupkz.jpg
Može wireframe?
Jesi li i atome izmodeliro?
Ja mislim da je to pravi model formule 1:1 slikan u studiju, kaj vi velite?
fake and gay...dovoljno adresa/link govori kad pročitaš mclaren wallpapers, znaš da nije njegovo
konačno sam složio shader kak spada i sa opcijama koje mi trebaju.
Trenutno shader koristi 3 texture i jednu cube mapu:
- difuse texturu
- normal map texturu
- specular/glow/reflect texturu; koristim po jedan RGB kanal za svaku vrijednost
Dalje, od opcija imam dodatni multiplyer speculara, sa kojim mobu pojačat specular preko normalnih vrijednosti, te opciju kojom regulira fokus speculara. Na kraju još imam opcije za fresnell efekt te jačinu refleksije.
Može još par rendera tog automobila :)
Može još par rendera tog automobila :)
Evo... ovo je zadnja koju imam jer sam radio samo 3 rendera..
Odličan rad, svaka čast.
Evo... ovo je zadnja koju imam jer sam radio samo 3 rendera..
Čime je rendano?...V-Ray?
ne, octane
Mogao bih poraditi na "napetosti" vode, jer voda kada padne sa te x visine, ipak ima odbijanje o podlogu i sprica u zrak.
Mogao bih poraditi na "napetosti" vode, jer voda kada padne sa te x visine, ipak ima odbijanje o podlogu i sprica u zrak.
Hvala na prijedlogu povisiti ću napetost vode i malo smaniti viscosity
V-Ray? Vidim jedan artefakt koji mi je poznat , malo ti je prozor kod kvake pobrao mrlju, jel možda reflektivan materijal na kvaki (tipa glossy plastika)? Other than that, svaka čast! Lijepe teksture, sviđa mi se posteljina, lighting iako kažeš brzinski djeluje skroz prirodno.