Evo nešto novo od mene,ništa spektakularno(što se naplatka na gumi tiče,on je samo placeholder,zato jer sam zapravo radio samo gumu,ali nisam htio da bude prazan ovaj prostor između),eto nadam se da vam se sviđa.
Ako je felga samo "placeholder" onda si trebao na TS staviti bez toga: http://www.turbosquid.com/3d-models/3d-model-tractor-tire/622763
Jer prvo što zapne za oko je ta felga i to kak ne paše na tu gumu, te kak ima grešaka na samom modelu (na nekim rebrima nije champher na rubovima, pa su krivo smoothani) i automatski ti ga nitko neće kupiti, jer će gledati cijeli paket, a ne samo gumu.
Ili izmodelirati traktorsku felgu kakva zapravo je (nije tolko kompleksna da bi bio problem):
To što ti na gumi kažeš da je krivo smoothano,to sam namjerno ostavio,jer bi izgledalo prekockasto,btw. napisao sam u descriptionu da je felga placeholder,i kao što si sam rekao ako žele bolju felgu neka je izmodeliraju.Inače nisam vidio niti jednu "pravu" gumu na TS-u (imam traktore kod kuće),znam kako prava traktorska guma izgleda,ugl. to se sve odražava na cijeni.
Sve to štima što kažeš, ali ako si netko treba izmodelirati novu felgu, onda mu je napraviti svoju gumu najmanji problem, te u tom slučaju definitivno neće potrošiti 22$, a mora još sam odratiti 75% posla da bi dobio kompletan kotač. Ali da ponudiš kompletni kotač, onda bi to bio zanimljiviji model i našao bi se netko kome bi trebao.
A što se tiće smoothanja, konkretno sam mislio na nedostatak champhera na jednom od krakova felge; slika u attachmentu (P.S. neznam da li si primjetio, ali izrendane slike na TS-u su ti mirorizirane, u odnosu na wire prikaz modela, te su ti radi toga i slova na gumi nopačke; slika u attachmentu; malo sam pojačao kontrast da se bolje vidi)
Generalno, sve to skupa utječe na prezentaciju modela i mogućnost da se model proda. Koliko ti sam truda uložiš u model i prezentaciju istog, tolke su ti šanse da se model proda i da nešto zaradiš. Ako potrošiš 10min na modeliranje i 2min za prezentaciju, onda nemoj ni očekivati da će se nešto prodati, jer je onda jednostavnije nekome da sam to napravi, jer će potrošiti jednako vremena samo da kupi model i još dodatno platiti...