Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.057.018
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iz low polija prebacuje se u med poly. uskoro i ostatak djelova prebacim cim uhvatim vremena. na krku je ovog mejseca puno manifestacija pa ce biti pedaliranja ko sam vrag.
znaci za igru za diplomski rad. cycloid emperor malo je dobio gena strogg comandera. kombinacija duke nukem chara i quake chara. uskoro ostatak.
Evo moj prvi samostalni model, a ujedno i otprilike 3 ikad. Moja ideja je napraviti ucionicu. Trentutno imam neki cudni sto/l koji ne licic na onaj skolski ali sta cu, bolje ista nego nista.
Uradjeno u Cinemi.
Noge od stola izgledaju krivudavo, ali nisu.
EDIT: Ne izgledaju krividavo.
Svojevrsni update :)
Znaći WIP.
Evo moj prvi samostalni model...
Ne izgleda loše za prvi put ali još poneki detalj nebi naštetio, npr. ona ploča gdje učenici ostavljaju knjige ili šalabahtere ;)
Evo da ne bude skroz ot...
Evo moj prvi samostalni model...
Ne izgleda loše za prvi put ali još poneki detalj nebi naštetio, npr. ona ploča gdje učenici ostavljaju knjige ili šalabahtere ;)
Evo da ne bude skroz ot...
Ma znam ali mi mrsko, ali mi se Cinema srusi i ne sacuva nista!
Pa sad imam ovo, one ploce cu nekad sutra sad nisam dobre volje.
I dodao sam neki malo "veci" sto/l, koji bi trebao biti nastavnicki. xD
Ma znam ali mi mrsko, ali mi se Cinema srusi i ne sacuva nista!
Pa sad imam ovo, one ploce cu nekad sutra sad nisam dobre volje.
I dodao sam neki malo "veci" sto/l, koji bi trebao biti nastavnicki. xD
Ne znam koji je razlog rušenja ali kad je već takva situacija koristi "Ctrl+S", nakon nekog vremena to postane automatizam, ne oduzima puno vremena a itekako ti ga može sačuvati.
U mojem slučaju kad radim nešto bitno znam koristit tu kombinaciju tipki i do 15-ak puta na sat.
Evo dodao sam i onu dasku ispod samog stola, za npr. knige, papire i uglavnom smece.
Dvije slike, jedna 3D model, 2. je slika skolske klupe, danas slikano.
Odi na CGTextures, tamo imaš predivnih tekstura. Staviš neku istrošeniju teksturu sa bumpom na drvenariju stolova i super će izgledati!
Evo dodao sam i onu dasku ispod samog stola, za npr. knige, papire i uglavnom smece.
Dvije slike, jedna 3D model, 2. je slika skolske klupe, danas slikano.
Odlično , probaj stavit sky i vidim da imaš one point osvjetljenje , probaj sa dva ili tri lighta . Ovo crveno u kvadradiću .. tamo imaš svakakve materijale
OK Hvala na pomoci, naucio sam nesto novo. A evo i mali update.
Bit ce problema sa prozorima ali nista sto se nece moci rijesiti. ;)
Evo update.
Teksture (zidovi, tabla, pod i nastavnicki sto/l) sam sam pravio.
Za svaku pohvalu! Vidi se napredak.
Evo opet update, jos mi fale prozori, koje sam skont'o kako napraviti, ali opet ce biti samo rupa jer je glupo nalijepit teksturu, pa cu to mozda u Photoshopu makar malo sredit'.
Boja stolica je plava jer mi je bilo dosadno.
Ako ne napravim prozore i ostanu ove stolice, samo napraviti teksturu vrata, okrenuti stolice i gotovo.
btw, ako ne(t)ko zna, hoce i moze napraviti bolje stolice, jer nezz kako ih napraviti da imaju zakrivljene ćoskove.
koji je najbolji program za pravljenje ??
Evo opet update, jos mi fale prozori, koje sam skont'o kako napraviti, ali opet ce biti samo rupa jer je glupo nalijepit teksturu, pa cu to mozda u Photoshopu makar malo sredit'.
Boja stolica je plava jer mi je bilo dosadno.
Ako ne napravim prozore i ostanu ove stolice, samo napraviti teksturu vrata, okrenuti stolice i gotovo.
btw, ako ne(t)ko zna, hoce i moze napraviti bolje stolice, jer nezz kako ih napraviti da imaju zakrivljene ćoskove.
Sa opcijom bole možeš napravit rupe , a za stolice sam stavio primjer ako radiš sa spline.
koji je najbolji program za pravljenje ??
Pa mislim da je to malo cudno pitanje, pogledaj trial verzije pa koji ti se najvise svidi. Ja koristim Cinemu jer nekako izgleda ljepse od 3ds Max-a a ima i Maya i jos po neki. Google Sketch Up je jednostavan i nije "velik"
Resistance 3 sniper wip , modelirano u cinemi . Još moram popraviti ove špage i kundak .
Dobar, a ako te mogu pitati, zasto uopste pravis ovo? Ja sam sad skont'o da sam 2 dana sredjivao ucionicu i to za veliko NISTA xD
Zasto bi sve trebalo imati razlog?
Nekad se radi iz čiste uživancije :/..
Resistance 3 sniper wip , modelirano u cinemi . Još moram popraviti ove špage i kundak .
Dobar, a ako te mogu pitati, zasto uopste pravis ovo? Ja sam sad skont'o da sam 2 dana sredjivao ucionicu i to za veliko NISTA xD
Ja jednu godinu radim u cinemi iz hobija , što se tiče učionice izabrao si dobar "projekt" za početak jer si prošao kroz 3d paint , materijale , svjetla . Kroz tutorijale češ puno naučit i nakon nekog vremena budeš mogao radit kompliciranije scene.
zasto nemogu da skinem cinema ovo mi ispise http://cinema-4d.en.softonic.com/universaldownloader-launch ?
aj da mi neko da link za dow
zasto nemogu da skinem cinema ovo mi ispise http://cinema-4d.en.softonic.com/universaldownloader-launch ?
neko ?
neko ?
Zato sto si nasao onaj glu*i softinic?
Evo ti link za demo/trial verziju Cineme:
http://www.maxon.net/en/downloads/demo-version/demoform-nl-add/choose/cinema-4d-demos.html
Fear gun .
Dobar si sa oruzjem, ajde jednom napravi desert eagle :)