Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.057.267
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Vaši 3D modeli
Minoza kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...
Minoza kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...

...

Tvoji radovi su općenito zanimljivi. Iako mi se modeli/scene čine relativno jednostavni, naprosto kompletan dojam je odličan! Samo nastavi, volio bih vidjeti još tvojih radova.

drago mi je da Vam se sviđa, svima :) inače sam po struci multimedijski tehničar (sad 3.godina srednje skole) i radim u mayi negde 6 mj :)

Ne znam koliko veze ima tvoje obrazovanje s ovime, možda ima ali ja bih rekao da ti prvenstveno imaš osjećaj za ovo. Ne samo ti, ima tu puno odličnih umjetnika ali evo, iznenadilo me kako sa jednostavnom scenom (možda i nesvjesno) prenosiš poruku, ostavljaš dojam.

To je zato jer radovi imaju smisla. Volio bih od tebe vidjeti neki projekt Namigiva

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
15 godina
Minoza kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...
Minoza kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...

...

Tvoji radovi su općenito zanimljivi. Iako mi se modeli/scene čine relativno jednostavni, naprosto kompletan dojam je odličan! Samo nastavi, volio bih vidjeti još tvojih radova.

drago mi je da Vam se sviđa, svima :) inače sam po struci multimedijski tehničar (sad 3.godina srednje skole) i radim u mayi negde 6 mj :)

Ne znam koliko veze ima tvoje obrazovanje s ovime, možda ima ali ja bih rekao da ti prvenstveno imaš osjećaj za ovo. Ne samo ti, ima tu puno odličnih umjetnika ali evo, iznenadilo me kako sa jednostavnom scenom (možda i nesvjesno) prenosiš poruku, ostavljaš dojam.

ima moja struka dosta veze s tim, opcenito multimedijom, drago mi je da ti se sviđaju moji digitalni radovi, ali da vidiš kako crtam rukom pao bi u nesvijest :D

15 godina
Daniman123 kaže...
Minoza kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...
Minoza kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...

...

To je zato jer radovi imaju smisla. Volio bih od tebe vidjeti neki projekt Namigiva

da, ali na 3DHR koliko vidim ima puno boljih radova od mojih..daleko sam ja od toga jos :D

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Uskoro, uskoro... Cool

Ja se ne volim "wip-at", it's done when it's done.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
protjeran
Minoza kaže...
Daniman123 kaže...

Uskoro, uskoro... Cool

Ja se ne volim "wip-at", it's done when it's done.

Ja volim evo malo moje kuće Smijeh

Skupi neku ekipicu i krenite raditi neki short Namigiva

Znam da za sada nije nešto ali bude bilo (u mojim predhodnim postovima ste mogli vidjeti šta radim :)) Znam da za sada nije nešto ali bude bilo (u mojim predhodnim postovima ste mogli vidjeti šta radim :))
U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina

Samo me zanima dal je Vama svaki model ono da sve znate i samo radite ili i nešto novo nalazite i naučite.

Splinter Cell:Conviction
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
nesto novo da naucimo... glupo je radit kad znas da znas , dosadno je onda...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NiGHT_RiDER92 kaže...

...

Ej, ti si Mayan, ne? Smijeh

Super su ti radovi, nego, malo me bode u oči ova sjena, previše točkasta. Probaj malo povećat sampove na svjetlu kojeg koristiš za osvjetljenje, to bi trebalo pomoć samo će mrvicu produžit render time, ali eto, ako želiš malo bolje sjene, probaj to.

P.S. ovo se odnosi samo ako rendaš Mental Ray-em Namigiva

http://silverwaveproduction.webs.com/
15 godina

da da, mayan sam :D, hvala na savjetu ;)

15 godina
Vaši 3D modeli

stariji radovi :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 1:06 (NiGHT_RiDER92).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Samo me zanima dal je Vama svaki model ono da sve znate i samo radite ili i nešto novo nalazite i naučite.

Pa ko će još radit 100 puta jedno? :D

Ako sam neki model već radio onda ga ponovo koristim, tak da radim svaki puta nešto novo :)

Vjerujem da tako svi rade :D

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Pa naravno da uvijek novo naučimo,zato jer nećemo u novom projektu koristit uvijek iste stvari.

http://kristijan3d.webs.com/
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Update Cool

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zekida kaže...

Update Cool

Sexy model XD Off-topic: sad si me sjetio sa ovim "update" kad je neki tip zakljuco svoj SA-MP server i naslov stavio "Ime Servera [Upadate U Tijeku]" hah
ReloadedImage.com - Free & simple image hosting service.
17 godina
neaktivan

Evo mali update. Veci dio zadnjeg kraja i kompletan kokpit je samo "mockup" Zasada ugrubo radim volumene i detalje na njima.

15 godina
neaktivan
sve pet,super model,samo dok ne budeš radio zadnji render,makni crnu pozadinu i tamu iz scene,jer se slabo vidi.
15 godina
Zekida kaže...
sve pet,super model,samo dok ne budeš radio zadnji render,makni crnu pozadinu i tamu iz scene,jer se slabo vidi.

pa ne vidi se slabo, meni se ok vidi :) a i "crna pozadina" je ustvari svemir pa je on htel vjerojatno da izgleda ko da brod putuje svemirom, zato je to tak :)

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

e ljudi moze mi neko objasnit kako sad da obojim ovog pingvina u crno noge i kljun u narandzasto i ono naprijed u bijelo??

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 22:00 (Hambrle).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

e ljudi moze mi neko objasnit kako sad da obojim ovog pingvina u crno noge i kljun u narandzasto i ono naprijed u bijelo??

Moraš napravit UV i onda sredit u psu ili napravit polypaint!

www.denis.matemaksan.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 23:12 (Denis Ivankovic).
17 godina
neaktivan

Evo ekipa svemirska na okupu, Serenity malo kasni u izgradnji al nema veze Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 0:49 (mislav_01).
15 godina
neaktivan

ima li vec gotovih modela, konkretno cijevi u 3D a da se mogu umetnuti u google sketchup ili neki drugi program. Obzirom da se ne bavim 3D modeliranjem, treba mi neko gotovo rješenje, odnosno insertiranje giotovih model,a po mogućnmosti u mjerama koej ja zadam., postoji li tako nešto, i ako ima, molim vas, pomozite.

15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

ima li vec gotovih modela, konkretno cijevi u 3D a da se mogu umetnuti u google sketchup ili neki drugi program. Obzirom da se ne bavim 3D modeliranjem, treba mi neko gotovo rješenje, odnosno insertiranje giotovih model,a po mogućnmosti u mjerama koej ja zadam., postoji li tako nešto, i ako ima, molim vas, pomozite.

Nevjerujem da ćeš baš nači cijevi.

Za to ti treba 1min da ih središ..

U Sketchupu neznam dali imaju nurbsi ili ešto slično pa da povučeš liniju i dobiješ cijev, ili uzmeš cilindar pa ga postepeno extrudaš zavisi kakvu trebaš oblinu.

Ako su cijevi samo ravne onda jednostavno uzmeš cilindar i izvučeš ga koliko ti treba ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan

nisu samo ravne cijevi u pitanju, a prabvi sam laik po voom pitanju, nisam se nikada bavio 3d modeliranjem-:((((

15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

nisu samo ravne cijevi u pitanju, a prabvi sam laik po voom pitanju, nisam se nikada bavio 3d modeliranjem-:((((

Pa možda bi ti mogo ja napravit pokoju cijev...

Mislim, nije to nikakav problem...Pa ak budeš bio zainteresiran kontaktiraj na PP ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
Hambrle kaže...

Moraš napravit UV i onda sredit u psu ili napravit polypaint!

Nemoj mi zamjerit niti se ljutit, pocetnik sam: kako se pravi taj neki UV i nemam photoshop :( a sta je to polypaint?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 15:15 (Hambrle).
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

imaš u skecthupu samo olovkom nacrtaj kako bi ti cijeci trebale izgledati. Zatim uzmeš alat za raditi krug i na jedan kraj te crte napravi krug promjera cijevi, stavi ga na 90 stupnjeva od početnog položaja i idi u  tools i follow me i odabereš svoj krug i samo vući kuda ti ide crta

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Evo ekipa svemirska na okupu, Serenity malo kasni u izgradnji al nema veze Smijeh

Budući da trebaš istaknuti detalje, uz GI obavezno pokušaj Gamma 2,2 jer bi ti to moglo riješiti problem neisticanja detalja u tamnoj okolini. Ako ne znaš kako imaš na Google, to je stvarno minuta posla a moglo bi ti uvelike doprinjeti kvaliteti rendera.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
17 godina
neaktivan

Meni se na monitoru vidi sve savršeno, zvijezde u pozadini, sve kao da je u svemiru. Samo kad prebacim tu na bug bude tamnije dosta. Zato sam sad i stavio samo sa sivom pozadinom :)

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli
Evo napravio sam sad kljun narandzast i tamo odabrao textured ali kad renderam nema promjene

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mislave odlični su ti brodovi,i drago mi je što nisi odustao od Serenity,ovo je sad pitanje za sve koji se kuže u rendanje,odnosno u opcije za rendanje,dakle možete mi reći koje stvari treba pojačati,koje smanjiti za bolji rend,one stvari poput Gamme,AA samplesa,itd.želio bi napraviti jedan rend ploče i želio bi da bude jako kvalitetan,pa vas zato molim da mi samo ukratko napišete te neke opcije da mi rend bude realističniji i kvalitetniji.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice