Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.050.016
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo novi rend robota(sad su došli u New York),a priča ide ovako
Znači nakon rutinske provjere Zemljana u New Yorku robotska jedinica Nick K-800(oni roboti prikazani u prošlom rendu)se prvi put susrela licem u lice s Zemljanima,koje je preraslo u najopasniji susret Zemljana(s nekom vrstom) u ljudskoj povijesti.Dok su svojim brodom dolazili na Zemlju strastveni promatrač zvijezda i ljubitelj SF-a Michael je ugledao u nebu tajanstvenu crveno-plavu svijetlost,i odmah je otrčao do ladice da uzme fotoaparat i da uslika svjetlost,sav zabrinut,neznajući što se događa odnio je sliku američkoj vojsci,koja mu nije baš povjerovala,pa su u provjeru poslali samo dvojicu vojnika,Roberta i Bob-a,kad su došli blizu mosta neka sila ih je bacila s ceste i zabili su se u zid,nakon što su se osvijestili,ugledali su oko sebe pet robota od srebra koji su blještali,Robert je od straha uzeo bombu i bacio je na robote koji su zbog svojih high tech čipova i vrhuske brzine u njega isti tren ispalili deset laserskih zraka koje su totalno spržile Roberta i potpuno oslijepile i teško ranile Bob-a koji je umro nakon 5 minuta,ali laseri su aktivirali i bombu koja je robote pretvorila u hrpu otpada od srebra(njihovi inžinjeri i radnici nisu dobro pospajali konstrukciju,pa je bila nešto slabija od ostatka njihove tehnologije),ali zbog njihove high tech tehnologije koja šalje signale matičnom planetu čim je koji robot uništen,njihovi su vladari saznali za kobnu sudbinu njihove najjače robotske jedinice,vojska je naravno sve zataškala,a Michaela su zatvorili u ludnicu kako ne bi stvarao paniku da su roboti s nekog planeta ubili dvojicu američkih vojnika.Vladari s matičnog planeta jedinice Nick K-800,užasno bijesni zbog uništenja njihovih robota odlučili su sastaviti novu,moćniju,jaču robotsku jedinicu Nick K-900,poslali su svoje inžinjere i radnike da prođu sve planete i uzmu sve najmoćnije materijale za izradu njihove nove jedinice,nakon putovanja dugog 10 godina,uslijedilo je 5 godina prerade,kovanja,učvršćivanja materijala nakon čega je uslijedilo 15 godina stvaranja robotske jedinice Nick K-900,vladari su prvo na Zemlju(točnije u New York)poslali četvoricu najjačih i najbolje opremljenih robota da od New Yorka naprave pustinju,ako im to uspije vladari će poslat 500 robota iz jedinice Nick K-900 da Zemlju pretvore u veliku tvornicu robota(New York će ostaviti da bude pustinja).Nakon 3 godine putovanja do New Yorka četvorica najjačih iz jedinice Nick K-900 su stigli na Zemlju(pogledaj sliku dolaska)(u New York)i spremni su da ga unište,ako im to uspije na Zemlju će ih doći 500,onda je ljudskoj vrsti došao kraj i dolazi era robota,zato,pripremite se Oni dolaze!
Evo, da i ja nešto stavim.
Ovaj mač sam napravio u SketchUp-u (lol) za nekih 2 sata. Još je WIP.
Render, render, redner..=)
Super je.
Super je.
Pa šta ima rendat kd je reko da je još wip? :S
Super je.
Pa šta ima rendat kd je reko da je još wip? :S
A sry...preletim..kad ste sve zaspamali..:P
Samo gledam radove..=)
evo vatre može i bolje ali mi se nije dalo više mijenjat postavke
fume fx. vjezbaj jos. dodaj malo plina i dima.
Evo moj novi WIP,usput da pitam,jel znate kako da napravim da mi tekstura ne bude ovako velika,odnosno kako da podešavam njezinu veličinu,ne želim da bude ovako rastegnuta.
EDIT: prekinuo sam ovaj wip i krenut ću novi,malo bolji,već sutra možda bude koja slika od tog projekta,ovaj mi se nesviđa i nisam ga dobro počeo pa zato,od njega odustajem,ali krećem na novi.
Evo moj novi WIP,usput da pitam,jel znate kako da napravim da mi tekstura ne bude ovako velika,odnosno kako da podešavam njezinu veličinu,ne želim da bude ovako rastegnuta.
EDIT: prekinuo sam ovaj wip i krenut ću novi,malo bolji,već sutra možda bude koja slika od tog projekta,ovaj mi se nesviđa i nisam ga dobro počeo pa zato,od njega odustajem,ali krećem na novi.
zekida ti samo odustajes od tih projekata :S i onaj glass tv nisi zavrsio :S samo odustajes, ne moze to tako
tak nikad nis nece napravit ak bude stalno odustajao....

To sam i ja htio,ali govore,samo tog robota prikazuješ,već si s njim dosadan,što se tiče TV-a on će biti dovršen,nije izbrisan,nego moram dobiti inspiraciju za kutiju,što se robota tiče,mislio sam nekakvu priču napravit,i kad se ufuram nekakvu animaciju dolaska robota na Zemlju,rig već znam napravit i još se učim,zato samo polako,kad mi uleti neka inspiracija za kutiju odma ju idem radit,ali sad mi je glavni prioritet Mayu dobro naučit,vježbajući se,i onda tu neku priču i na kraju balade ću napraviti animaciju,zato imajte strpljenja.
wooow, zar ti izvanzemaljci nisu čuli za win 7, mislim vidim da su još na xp-u

I kad skoro osvoje cijeli planet dođe im BSOD

Evo moj jedan debeli wip al ono bas debeo, nemozes ga rukama opasati :D tek nekih 5 % i to radjeno u sketchupu, radim neki poslovni prostor. bit ce puno puno bolje...
Super je za sad, samo smanji reflektivnost na podu, izgleda kao da je pod staklen.
Evo moj jedan debeli wip al ono bas debeo, nemozes ga rukama opasati :D tek nekih 5 % i to radjeno u sketchupu, radim neki poslovni prostor. bit ce puno puno bolje...
Super je za sad, samo smanji reflektivnost na podu, izgleda kao da je pod staklen.
na pod je bezveze nabacena tekstura, bit ce tu plocice, ali one sa velikom refleksijom
na pod je bezveze nabacena tekstura, bit ce tu plocice, ali one sa velikom refleksijom
I zbluraj refleksiju malo :) bit će puno bolje :)
I zbluraj refleksiju malo :) bit će puno bolje :)
ok, hvala na savjetu

a nemogu nikako da se naviknem na cinemu :(
a nemogu nikako da se naviknem na cinemu :(
Maya... Maya
LOL
Šalim se
to ti nije xp, to je alienware napravio poseban os za zekidine robote, tako da mogu osvojit zemlju i da alienware bude pravi alien-ware
evo update, glavna soba gotova, treba jos predsoblje dodati i neke detalje u glavnoj sobi, moram se jos malo poigrati sa svjetlima naravno jer sam bezveze stavio osvjetljenje. u renderu ima dosta noisea jer mi se nije dalo cekati za high quality render, to cete dobiti kada skroz zavrsim ovu sobu :D