Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.059.158
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli
Fake_Alert kaže...
Hambrle kaže...
Fake_Alert kaže...

Evo poceo sam i ja malo raditi na Sketchupu ali nikako mi nejde,skinuo sam ferarija model i nemrem ga smanjit,velik mi je(stavio sam shadowse i kad stavim ferarija trza se ko sam vrag.)

Kako nesto smanjiti?

Di ja mogu svoje DL-ane modele naci?

Kako napraviti stup na kojem nesto pise(ovaj moj je fail jer se drzi za garazu i ak maknem malo krov ide i stup s njim)

Kako krov napravit? Neki tut?

prvo, oznacis sta oces smanjit, stisnes scale, i smanjis

drugo ne razumijem

trece uzmes krug nacrtas, nacrtas liniju pod uglom od 90 stepeni, i sa opcimoj follow me razvuces taj krug po toj crti

trece imas vise nacina, ja cu ti reci jedan, nacrtas na sredini liniju i onda sa move toolom je podignes i tako ces dobit krov, iako ima jos nacina , ne da mi se ostale objasnjavat :)

Kako naci modele,npr ferari koji sam skinuo u programu? Ja sam ga skinuo i sad ga u opcijama nemogu nac...Btw hvala!

skinuo si sa warehousea model, i sada ga otvoris? ako oces da ga dodas u vec svoj model onda moras import otic, nisam dugo radio u sketchu tak da.... se ne sjecam, i imas gumb hvala ispod posta :D

16 godina
Hambrle kaže...
Fake_Alert kaže...
Hambrle kaže...
Fake_Alert kaže...

Evo poceo sam i ja malo raditi na Sketchupu ali nikako mi nejde,skinuo sam ferarija model i nemrem ga smanjit,velik mi je(stavio sam shadowse i kad stavim ferarija trza se ko sam vrag.)

Kako nesto smanjiti?

Di ja mogu svoje DL-ane modele naci?

Kako napraviti stup na kojem nesto pise(ovaj moj je fail jer se drzi za garazu i ak maknem malo krov ide i stup s njim)

Kako krov napravit? Neki tut?

prvo, oznacis sta oces smanjit, stisnes scale, i smanjis

drugo ne razumijem

trece uzmes krug nacrtas, nacrtas liniju pod uglom od 90 stepeni, i sa opcimoj follow me razvuces taj krug po toj crti

trece imas vise nacina, ja cu ti reci jedan, nacrtas na sredini liniju i onda sa move toolom je podignes i tako ces dobit krov, iako ima jos nacina , ne da mi se ostale objasnjavat :)

Kako naci modele,npr ferari koji sam skinuo u programu? Ja sam ga skinuo i sad ga u opcijama nemogu nac...Btw hvala!

skinuo si sa warehousea model, i sada ga otvoris? ako oces da ga dodas u vec svoj model onda moras import otic, nisam dugo radio u sketchu tak da.... se ne sjecam, i imas gumb hvala ispod posta :D

Nisam noobara da neznam opcije bug foruma(i stisnuo sam ti hvala vec)

Nego di se save-aju ti modeli? Sta ih svako malo moram DL-at?

Btw s ogradom se vec zezam 30 minuta i napokon je gotova.

EDIT:Skuzio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 21:21 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

dječaci, neda mi se više...

tak da to je to:

ps. Minoza, smekso sam sjene kolko je islo Belji se

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 21:43 (mb_fak_team).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

tak da to je to:

Pa odlično je!

3D Designer
16 godina
mb_fak_team kaže...

tak da to je to:

Koliko vidim sam da si krov napravio ili?

Evo moje garaze,,beta!

PS:Pocetnik sam

Na prvoj slici vidite kako sam slova "stopio" sa zidom pa se sve vidi kroz slova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 21:39 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

nisam te bas skonto,... krov bi jos trebal doraditi, al mi se neda :D... imas par postova iznad tijek cjele situacije...

od temelja do krovica ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vaši 3D modeli

šta ti je ovo

McLaren Mercedes
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

ti klipan Belji se to ti je sunce Namigiva  a ono gore u desnom gornjem nekakav komad smeca

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vaši 3D modeli

....

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nisam danas cijeli dan bio na forumu i dođem a ono 3 str. novih postova i vidio sam nekoliko odličnih radova,tema se razigrala,morat ću i ja uskoro bacit koji rend u Mayi.
http://kristijan3d.webs.com/
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

budem probo slozit neki sladoled u cinemi :D

0 0 hvala 0
16 godina
Vaši 3D modeli

Morat cu pocet nesto zesce radit u Sketchupu ali neznam sto,ima li ideja?..Do sad sam radio malo s sketckupom a sad idem na Sony Vegas napravit neki intro pa nemogu danas vise na sketchup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo sladoleda radjenog u cinemi oko sat vremena (mozda malo vise). Nadam se da vam se svidja :)

17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Evo sladoleda radjenog u cinemi oko sat vremena (mozda malo vise). Nadam se da vam se svidja :)

Hehe izgleda odlično i slasno! Belji se

3D Designer
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Hambrle kaže...

Hehe izgleda odlično i slasno! Belji se

hvala, budem ti kupio jedan :D

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Rig je gotov, napravio sam brzinsku test animaciju, sutra kompletiram scenu pa onda finalni render.

[WIP]

3D Designer
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Rig je gotov, napravio sam brzinsku test animaciju, sutra kompletiram scenu pa onda finalni render.

[WIP]

good job, nije lose, fino fino :))) lajkat cu ti :D

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
mb_fak_team kaže...

tak da to je to:

Koliko vidim sam da si krov napravio ili?

Evo moje garaze,,beta!

PS:Pocetnik sam

Na prvoj slici vidite kako sam slova "stopio" sa zidom pa se sve vidi kroz slova.

zasto neizrenderiras tu scenu?

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Minoza kaže...

[WIP]

good job, nije lose, fino fino :))) lajkat cu ti :D

Ma može to puno bolje ali naprosto toliko sam na knap sa rokom za taj rad da jednostavno ne stignem eksperimentirati previše, a znaš i sam da je kod ovih stvari upravo to isprobavanje najvažnije kako bi postigao dobar rezultat.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 1:30 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo još par rendera. Ovdje sam koristio prirodno osvjetljenje, dok je na ostalim slikama korišteno umjetno osvjetljenje.

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Vaši 3D modeli

Evo moj velociraptor.

Još je u izradi, fali mu jedan prst na nozi, ruke i glava, ovo sam na brzinu u pola sata napravio, još ću ga popravit...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

4 sata / high-poly (znam da se moze puno brze odraditi ali ja volim sve odraditi pedantno i bez zurbe kako ne bi ostala kakva greskica koja bi mi unistila rig i samo mi zadala glavobolje. texture slijede kasnije)

Crv Perica Smijeh

mislim da cu obrve mu promjeniti nekako mi ima blesavo težište. mozda dodat mu i geekovske zube Smijeh

i referenca koju sam koristio, naravno uz prepravke posto je copyright na slici

11 0 hvala 0
16 godina
Rabenbal kaže...

4 sata / high-poly (znam da se moze puno brze odraditi ali ja volim sve odraditi pedantno i bez zurbe kako ne bi ostala kakva greskica koja bi mi unistila rig i samo mi zadala glavobolje. texture slijede kasnije)

Crv Perica Smijeh

mislim da cu obrve mu promjeniti nekako mi ima blesavo težište. mozda dodat mu i geekovske zube Smijeh

S cim si to radio? Kako te rig-ove radite?

Odlicno izgleda btw.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 12:28 (Fake_Alert).
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Rabenbal kaže...

Crv Perica Smijeh

S cim si to radio? Kako te rig-ove radite?

Odlicno izgleda btw.Smijeh

cijeli zivot radim u 3ds maxu pa onda 3ds max ali verzija 2009 Smijeh

e sad rig... ovisi o pristupu. mozes rastavit biped i uzet mu kraljeznicu i glavu. mozes preko bonesa i helpera, medjutim u oba slucaja moras koristiti solvere a da bi si sve olaksao napravis i kontrole za kretanje.

nakon toga radi se face rig, tu imas 3 pristupa. preko morphera, preko bonesa (skin) ili preko kontrolera direktno na element mesha. ja koristim ovaj zadnji jer mi daje najvecu mobilnost.

nije tesko samo ima dosta posla, ako hoces kad rigg napravim postam ti da vidis kako kostur izgleda da dobijes neku sliku o svemu ali ti vjerojatno nece biti danas jer nemam bas vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 12:39 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo jedan rad u Mayi 2011,malo sam pretjerao sa bumpom pa je malo čudan ispao(rend),ali ok,za prvi put ja zadovoljan.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Evo jedan rad u Mayi 2011,malo sam pretjerao sa bumpom pa je malo čudan ispao(rend),ali ok,za prvi put ja zadovoljan.

ok za prvi put ali 2d koordinate su ti lose, moras podjelit objekat na ID-ove recimo ovdje bi ti bila dovoljna 2 ID-a, jedan za sferu a jedan za planar, tojest ove utorske povrsine, baciv UVW Map kojim popravis smjestenu teksturu i to je sve.

16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Evo još par rendera. Ovdje sam koristio prirodno osvjetljenje, dok je na ostalim slikama korišteno umjetno osvjetljenje.

Jeli to Playboy-ev stan? xD

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Najs loptica, neka low poly?

Samo tamo ti je dole textura malo čudno zakrivljena, probaj malo dotjerat UV

Ajmo sad neki konkretni modelčić, ne eš preveliko ali da nisu samo lopte ili splineovi neki

www.denis.matemaksan.com
16 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

Crv Perica Smijeh

super je crv podsjeca me na black sheep stil sa devianta :)

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=black+sheep#/da5riv

Life suck's and then you die.....
15 godina
neaktivan
hvala na komentarima,tog robota sam napravio za 15 min da si prikratim vrijeme dok se skidaju tutoriali,trenutno pratim tutove za 2009 verziju,a ti što se skidaju su za 2011,iako dosta slični,ipak želim učiti ispravno jer se te verzije razlikuju,smislio sam cool scenu s ovim robotom koju ću realizirati kad malo bolje upoznam i naučim Mayu,i da ova tekstura nije uv mapa,na oči sam stavio glow,kuglu sam malo oblikovao i dobio robota i stavio sliku.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice