Speed painting videos,Concept art

poruka: 65
|
čitano: 24.567
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

jedan kratak sketch

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 11:49 (Nitro233).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlični su radovi kod svih (overhaul i dncrmt apsolutni bogovi PSa)... I sam radim u PSu, ali ne crtam i ne bojam, nemam tablet, to je jedan i jedini razlog... Crtam na papiru jedino...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

evo jos jedan brzinski

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Speed painting videos,Concept art
Nitro233 kaže...

evo jos jedan brzinski

Nije loše, al' ja se za tom nikad ne bih okrenuo... :P

Inače, gornja usna je tanja od donje, preduguljasto joj je lice, oči su preblizu jedno drugom... A i nos mi je pomalo čudan... :P :)

16 godina
Nitro233 kaže...

evo jos jedan brzinski

pogledaj si malo ovu knjigu  2. po redu za glave 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
odjavljen
4ucker kaže...

Odlični su radovi kod svih (overhaul i dncrmt apsolutni bogovi PSa)... I sam radim u PSu, ali ne crtam i ne bojam, nemam tablet, to je jedan i jedini razlog... Crtam na papiru jedino...

nemora biti photoshop da bi bio concept art,eno pola concept arta za street fightera 4 je crtano na papiru tako da vi svi koji crtate na papiru skenirajte ili uslikajte svoj rad i stavite ovdje{#}

15 godina
neaktivan

Pozdrav artisti , evo otvorio sam oglas pa ako koga zanima neka se javi : http://www.bug.hr/forum/topic/start-up/trazin-dizajnera-scena/113736.aspx?page=0&jumpto=2217790&sort=asc&view=flat

Pozdrav

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

vidim umrtvila tema pa da je malo oživim,zahrđao sam pa za početak ovo, i dajte vi sta crtate na tabletu il papiru stavite nesto svoga rada ovdje :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ove zadnje puške i nisu loše. Izrendaj ih bolje. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
odjavljen
ROFLOLMAO kaže...

ove zadnje puške i nisu loše. Izrendaj ih bolje. 

da li znas mozda neki tutorial po kojem bi ih izrenda sad pokusajem po nekim youtube videjima slijedit,ali ne ide bas kako sam naumio :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 17:29 (Nitro233).
15 godina
neaktivan

Nisu puške ali je slično:

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 18:46 (ROFLOLMAO).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
ROFLOLMAO kaže...

Nisu puške ali je slično:

heh Feng zhu, da mi je barem njegov skill evo vjezbao sam nesto malo blending pola sata kao sto vidis jos sam daleko od zeljenog efekta,nego moga bi i ti staviti nesto svoga rada... a sada cu pokusati raditi po tom njegovom tutorialu koja sam ja nesreca

14 godina
odjavljen

samo test kugle isprobavam bojanje metalic like izgleda

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš sam gledao ovo, idem vidjeti šta ima na forumu u "aktivnim temama" kad ono ova.

Slučajnost :D

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajmee, koliko je ovaj sati natukao u ovom ffW videu, pomislio sam da će ispast

sikstinska kapela, a ono nekva malo obojanija skicica :)
Eo neki moj. Neam pojma jel bilo.

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
protjeran
overhaul kaže...

e overhaul ti si neki concept artist ili? ovo ti hebeno izgleda, svaka čast stari.

14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

kako si emulirao izgled olovke u photoshopu?Pretpostavljam da je photoshop iako mi liči pomalo na neki drugi program tipa mypaint,zbrush2dmode ili painter?

hellbyte0 kaže...

e overhaul ti si neki concept artist ili? ovo ti hebeno izgleda, svaka čast stari.

on je profi artist vec radi u industriji

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 21:24 (Nitro233).
17 godina
protjeran
Nitro233 kaže...

on je profi artist vec radi u industriji

Zanimljivo, nisam znao da je overhaul profi, uvijek dobio dojam da radi kao neki sistemac.

E kad smo kod ovih concept artova jel može koja smjernica za jednog totalnog nooba, početnika u totalki sa tim concept artom.

Mislim šta da počnem čitat koju knjigu ili koji tutoriali za totalni početak 2d arta??

14 godina
odjavljen

pogledaj malo ovu temu:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/concept-art-tutorialiiskustva-problemi-itd/110312.aspx?page=0&jumpto=2871537&sort=asc&view=flat

pogledaj ovaj video i slijedi upute http://vimeo.com/1715081 pokusaj nacrtati krusku ili jabuku

pokusaj digitalno crtati kuglu,nabaci osnovne tonove smanji opacity brusha i mixaj ih,usto prvo odredi gdje ce biti tamniji gdje svijetliji tonovi;

ovi ostali znaju vise od mene pa te mogu jos bolje usmjeriti:

imas li graficki tablet?

17 godina
protjeran
Nitro233 kaže...

pogledaj malo ovu temu:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/concept-art-tutorialiiskustva-problemi-itd/110312.aspx?page=0&jumpto=2871537&sort=asc&view=flat

pogledaj ovaj video i slijedi upute http://vimeo.com/1715081 pokusaj nacrtati krusku ili jabuku

pokusaj digitalno crtati kuglu,nabaci osnovne tonove smanji opacity brusha i mixaj ih,usto prvo odredi gdje ce biti tamniji gdje svijetliji tonovi;

ovi ostali znaju vise od mene pa te mogu jos bolje usmjeriti:

imas li graficki tablet?

thx stari budem pogledao

da imam mali wacom bamboo {#}

17 godina

Evo, ako se kome da overpaintati/kolorirati/osvjetliti vatevr moje prastare concept skice.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Evo, ako se kome da overpaintati/kolorirati/osvjetliti vatevr moje prastare concept skice.

dalo bi se tu napraviti posla prvo inking u painteru ili manga studia ili paint tool sai-u photoshop je los za tu namjenu,zatim coloring HI-FI metodom u photoshopu znaci prvo flat layeri i na njih se nadograđuju slojevi layera i boja, nego nisi mi odgovorio na ovo gore pitanje, u cemu si stvarao tigra :)

17 godina

ma photoshop, slabo ja išta drugoga koristim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

siluete oruzja pa cu ih pokusati izrendati wish me luck,

i ako ima koji dobar tutorial kako to napraviti stavite

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 14:23 (Nitro233).

0 0 hvala 0
16 godina
hellbyte0 kaže...

Mislim šta da počnem čitat koju knjigu ili koji tutoriali za totalni početak 2d arta??

http://alexhays.com/loomis/

ili si kupi ("kupi") ovdje neki video http://www.thegnomonworkshop.com/store/category/160/ ali mislim da su dovoljne knjige od loomis-a

... evo i od mene neki crteži ,radio sam ih gledajuci u vec gotove slike 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 16:08 (loky4i4).
17 godina
protjeran
loky4i4 kaže...
hellbyte0 kaže...

http://alexhays.com/loomis/

ili si kupi ("kupi") ovdje neki video http://www.thegnomonworkshop.com/store/category/160/ ali mislim da su dovoljne knjige od loomis-a

... evo i od mene neki crteži ,radio sam ih gledajuci u vec gotove slike 

E stari hvala, ali jučer sam naišao na te knjige od loomis i skinuo ih. Danas budem počeo malo to čitat.

Usput ovo si odlično crtao, hebno ti ispalo.{#}

17 godina
Nitro233 kaže...

siluete oruzja pa cu ih pokusati izrendati wish me luck,

i ako ima koji dobar tutorial kako to napraviti stavite

Ja mislim da bi ti pomoglo da za njih napraviš i model listu, dakle i tlocrt i nacrt i priloženi bokocrt.

onda bi znao kako se svjetlo ponša. Inače malo me zbunjujete.
Rendaju 3d i composite/encoder programi, ljudi sjenčaju i crtaju.

14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Ja mislim da bi ti pomoglo da za njih napraviš i model listu, dakle i tlocrt i nacrt i priloženi bokocrt.

onda bi znao kako se svjetlo ponša. Inače malo me zbunjujete.
Rendaju 3d i composite/encoder programi, ljudi sjenčaju i crtaju.

uf to je jos prevelik zalogaj za mene no vidjet cu jos kako ce ovo nastaviti,uzeo sam prvu pusku i napravio mali detailing sad cu pokusati osjenčiti,nego ameri kad rade concept art vecinom kazu now i am gonna render it sto bi u biti znacilo da ce staviti jos detalja,osjenčiti stopiti tonove boja u finalnu photo like sliku pa smo taj izraz pokupili od njih

16 godina

ev još malo crteža

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...

ev još malo crteža

odlično ti ide na papiru bas bi te volio vidjeti kakav si u digitalnom slikanju :)

Imas li tablet?Mozes u algoritma nabavit bamboo mislim za nekih 800 kuna, je da dodje kao procesor il neka slabija graficka al ako si u tome vrijediti ce ti svake kune :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice