Program za pravljenje kalendara

poruka: 3
|
čitano: 3.841
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Program za pravljenje kalendara

Ehh ovako...Imam jedan velikkii problem....Trebam napraviti kalendar za 2012 god....Skidao sam hrpu kalendara ali niti jedan nije onaj sto meni odgovara...Znaci treba mi program za kalendar ali da mogu 2 mjeseca stati na jedan list..znaci imao bih 7 listova (Naslovna-Početna, i 6 listova na kojima treba biti 12 mjeseci)...Pa ako ima ko billo kakav prijedlog neka pomogne :O

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Program za pravljenje kalendara
smakapro kaže...

Ehh ovako...Imam jedan velikkii problem....Trebam napraviti kalendar za 2012 god....Skidao sam hrpu kalendara ali niti jedan nije onaj sto meni odgovara...Znaci treba mi program za kalendar ali da mogu 2 mjeseca stati na jedan list..znaci imao bih 7 listova (Naslovna-Početna, i 6 listova na kojima treba biti 12 mjeseci)...Pa ako ima ko billo kakav prijedlog neka pomogne :O

imas puno programa. najjednostavniji ti je ms publisher. izrađivao sam puno profesionalnih kalendara ja osobno kombiniram photoshop za pozadniu, slike itd... a u corelu izradim kalendar i onda ubacujem na svaki list koliko mi je mjeseca potrebno

14 godina
neaktivan
Re: Program za pravljenje kalendara

Ja sam upio napraviti kalendar u PowerPointu... Jako jednostavno a čak je i ljepo ispao :D

Androidaš, twitteraš, forumaš, informatičar... Administrator i urednik Geekoteke... http://www.geekoteka.site50.net/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice