Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 612.483
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
14 godina
Re: Photoshop image (galerija slika)
Dragon23288 kaže...

Pravim uskoro lounge party, napravio sam flyer - ali nemam nimalo iskustva u grafickom dizajnu a vjerujem da ovdje ima netko tko ima - pa mozete li mi reci lici li to na nesta? 

Može to i bolje. Jel party na plaži?

15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Dragon23288 kaže...

Pravim uskoro lounge party, napravio sam flyer - ali nemam nimalo iskustva u grafickom dizajnu a vjerujem da ovdje ima netko tko ima - pa mozete li mi reci lici li to na nesta? 

Ne, na otvorenom je ali nije na plazi. Rijec je o terasi na gradskom trgu, uredjenoj u lounge stilu.

14 godina
Dragon23288 kaže...
OriginalEXE kaže...
Dragon23288 kaže...

Ne, na otvorenom je ali nije na plazi. Rijec je o terasi na gradskom trgu, uredjenoj u lounge stilu.

Ok. Idem ja probat nešto složiti pa ti stavim ovdje :)

14 godina
Photoshop image (galerija slika)
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:02 (OriginalEXE).

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cini mi se odlicno!! Odgovoriti cu ti bolje - samo sec.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:03 (Dragon23288).

0 0 hvala 0
14 godina
Dragon23288 kaže...

err404

Nešto zeza dropbox sa sporim uploadom, stavio na bug.

15 godina
neaktivan

E, odlicno je, puno bolje nego moje. Hvala ti sto si to napravio, no kada si vec napravio, ako budu bile potrebne neke promjene, hoces napraviti? 

Jer moram to jos pokazati vlasniku kluba pa da vidimo..

No, kako si zaboravio ime DJa? {#}

{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Dragon23288 kaže...

E, odlicno je, puno bolje nego moje. Hvala ti sto si to napravio, no kada si vec napravio, ako budu bile potrebne neke promjene, hoces napraviti? 

Jer moram to jos pokazati vlasniku kluba pa da vidimo..

No, kako si zaboravio ime DJa? {#}

{#}

Haha vidi stvarno, DJ-a ispustio :D Naravno da mogu promjeniti sve, bez pol frke :P

Idem dodati i DJ-a. Nadam se da sam pozvan na party {#}

15 godina
neaktivan

Thanks! Naravno da jesi, potegni do Slavonskog Broda samo!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

uredno, pregledno. super

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
15 godina
OriginalEXE kaže...
Top Bugovac kaže...

Može li mi netko na neku sliku malo većeg formata napisati: Live the Life.. Love the Game

Da bude košarkaška tema neka.. znači neki košarkaši npr. LeBron James, Petrović, Dražen, Jordan, Kukoč.. itd..

Nešto ovakvo?

http://dl.dropbox.com/u/20590482/topbugovac.png

JAAAOOO HVALA! 
Umalo svršio po slici!

Hvala puno! :P 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
neaktivan

Vidi, vidi, photoshop tema.

Interesantno. Da i ja pokažem neke posljednje uratke (imam i devajntArt, al već prilično dugo nisam tamo ništa stavio, a ni prije toga nisam bio čest) :P

Ovo je dio kompletnog riješenja koje sam obavio kao poklon curinom bratu za vjenčanje. Ispod su etiketa za bočice likera od rogača, koji su gosti dobili za poklon umjesto onih gluposti koje se inače dobiju, te kartica sa imenima (koje su, jasno, označavale gdje tko sjedi). Kartice su bile urađene tako da svaki par na vjenčanju ima vlastiti 'emblem', dok su djeca imala umjesto toga neke igračke. Opet, ovo je samo dio cjelokupnog riješenja, koje je još uključivalo i tortu (s vrhom koji je rađen printom jestivim bojama na materijalu koji otprilike odgovara hostijama), pozivnice, čestitku mladencima s darom od obitelji (izbor između putovanja za medeni mjesec, izveden kao booklet), i još mali milion stvari.

Naravno, konačni izbor među nekoliko riješenja su odradili mladenci, no nemam volje prebacivati .psd i .pdf u .jpg pa pokazujem samo konačnicu.

Da ne duljim:

Naljepnica za bočicu Naljepnica za bočicu
Kartica s imenom Kartica s imenom
Dječja kartica s imenom Dječja kartica s imenom
Izgled kompleta (izgleda efektivnije uživo) Izgled kompleta (izgleda efektivnije uživo)
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tripl3 kaže...

Ovo je dio kompletnog riješenja koje sam obavio kao poklon curinom bratu za vjenčanje. Ispod su etiketa za bočice likera od rogača, koji su gosti dobili za poklon umjesto onih gluposti koje se inače dobiju, te kartica sa imenima (koje su, jasno, označavale gdje tko sjedi). Kartice su bile urađene tako da svaki par na vjenčanju ima vlastiti 'emblem', dok su djeca imala umjesto toga neke igračke. Opet, ovo je samo dio cjelokupnog riješenja, koje je još uključivalo i tortu (s vrhom koji je rađen printom jestivim bojama na materijalu koji otprilike odgovara hostijama), pozivnice, čestitku mladencima s darom od obitelji (izbor između putovanja za medeni mjesec, izveden kao booklet), i još mali milion stvari.

Moram reci stvarno odlicno, lijepo (sigurno ti je trebalo dosta vremena ako si radio toliko stvari, tj. kompletno rješenje?)                  

etikete, ovo je nacija etiketa!
14 godina

Evo par mojih fotki ali samo da znate da tek ucim :P

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, ima li netko zainteresiran da mi napravi logo ako ima vremena? Ne mora biti nesto ono posebno, normalan logo, ako ima neka odgovori bio bih zahvalan pa cu objasniti sve.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebam jednu uslugu, ko zna raditi u photoshopu nije mu problem (za 5-10min to napravi)...

Znaci imam jednu fotografiju na kojoj treba dodati nesto i iznad napisati nesto...detalje na pp...

Hvala puno!

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...ili da se nadovežem - OVDJE

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Malo mi je bilo dosadno a s obzirom da sam od prije par tjedana postao WoW freak sam si napravio prigodan wall.

ORGINAL:

WALL:

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Malo mi je bilo dosadno a s obzirom da sam od prije par tjedana postao WoW freak sam si napravio prigodan wall.

ORGINAL:

WALL:

Dobro je :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina

@OriginalEXE (a mogu i drugi) možeš li mi napraviti nešto slično kao prošli put(http://dl.dropbox.com/u/20590482/topbugovac.png)? samo s Jordanom ovaj put(s desne strane).. Kako zakucava i da iza u pozadini da bude dim, i da s ljeve strane piše "Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen. " Još bolje ako ti se da da mi snimiš to kako radiš.. da znam i sam sljedeći put :P

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Top Bugovac kaže...

JAAAOOO HVALA! 
Umalo svršio po slici!

@originalEXE, koji efekt si primjenio na slova?

14 godina
alankish kaže...
Top Bugovac kaže...

JAAAOOO HVALA! 
Umalo svršio po slici!

@originalEXE, koji efekt si primjenio na slova?

http://www.dafont.com/defused.font {#}

16 godina
neaktivan

evo malo colorfulla (zaebancija)

logo logo
etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
Top Bugovac kaže...

@OriginalEXE (a mogu i drugi) možeš li mi napraviti nešto slično kao prošli put(http://dl.dropbox.com/u/20590482/topbugovac.png)? samo s Jordanom ovaj put(s desne strane).. Kako zakucava i da iza u pozadini da bude dim, i da s ljeve strane piše "Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen. " Još bolje ako ti se da da mi snimiš to kako radiš.. da znam i sam sljedeći put :P

Ovako nešto?

http://dl.dropbox.com/u/20590482/jordan1.png

15 godina
OriginalEXE kaže...
Top Bugovac kaže...

Ovako nešto?

http://dl.dropbox.com/u/20590482/jordan1.png

Melem za oči! :)
Napravio si i bolje nego što sam očekivao ! :) 

15 godina
neaktivan

Oprostite zbog off topica, ali htio bih znati ko radi dobre wallpapere u photoshopu, a da ima vremena...trebao bih jedan ako nije problem.

Nekakav snajperist da stoji u prvom planu i cilja nekuda, iza njega da je neka "bitka tenkova" i neki helij u zraku....1024x960 tako nešto.....Hvala

{#} 4 {#}

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...

Oprostite zbog off topica, ali htio bih znati ko radi dobre wallpapere u photoshopu, a da ima vremena...trebao bih jedan ako nije problem.

Nekakav snajperist da stoji u prvom planu i cilja nekuda, iza njega da je neka "bitka tenkova" i neki helij u zraku....1024x960 tako nešto.....Hvala

{#} 4 {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/obrada-fotografija/zatrazite-sliku-ovdje/74075.aspx

eo tu pitaj, nadam se da sam pomogo

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 22:00 (win4crazzy).
14 godina
nul-3 kaže...

{#} 4 {#}

Nemam inspiracije, a tenk i helikopter nisam mogao smjestiti pa da ga *#*#*

Do ovdje sam došao...

http://dl.dropbox.com/u/20590482/snajper.png

15 godina
OriginalEXE kaže...
nul-3 kaže...

{#} 4 {#}

Nemam inspiracije, a tenk i helikopter nisam mogao smjestiti pa da ga *#*#*

Do ovdje sam došao...

http://dl.dropbox.com/u/20590482/snajper.png

Probaj snajperista okrenuti da gleda na drugu stranu, stavi metak koji je izašo iz puške(onako dok je još u zraku), dim iz puške i stavi ga desno, a s ljeve strane, kao avion gore i tenkovi dolje.. snajperista staviš kao na planini a tenkovi su dolje malo zamućeni.. a avion nemoj zamutiti... eto ti moja inspiracija :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice