Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 613.876
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi moze jedna usluga,ako mi tko moze napraviti sliku sa sadrzajem Hexx i da slova budu zaledena ili od leda,pozadinu i ostalo napravite kako god zelite samo da se uklapa u font,rezolucija neka bude negdje oko 148x119,hvala unaprijed.
netko?? Stvarno mi treba...
Ljudi moze jedna usluga,ako mi tko moze napraviti sliku sa sadrzajem Hexx i da slova budu zaledena ili od leda,pozadinu i ostalo napravite kako god zelite samo da se uklapa u font,rezolucija neka bude negdje oko 148x119,hvala unaprijed.
WIP ;)
Eto mislio sam da nešto mogu..a na kraju ispalo jadno..nek se neko drugi baci na posao..ja ne znam bolje..:(
Eto mislio sam da nešto mogu..a na kraju ispalo jadno..nek se neko drugi baci na posao..ja ne znam bolje..:(
ma nista,barem si se trudio,a i nije lose
Rocker, evo mog pokušaja ice effecta.
Hope you like it. :)
Nicee
Izvoliš
Edit: manje promjene
Odlicno
Da malo dignem hype - uskoro stiže moj "ozbiljniji" rad u PSu, možda čak i noćas bude gotov, tako da budite spremni. :)
Evo rada - nazvao sam ga Way to destruction.
Da nema ovog lica, bilo bi perfektno, barem što se mene tiče..nekako mi odudara od ostatka..
Da nema ovog lica, bilo bi perfektno, barem što se mene tiče..nekako mi odudara od ostatka..
Slazem se...Ili bi to lice trebalo malo potamnit
Slazem se...Ili bi to lice trebalo malo potamnit
Bolje bi bilo dodati blazi prelaz izmedju lica i neba, blurati ga i brisati poluprozirnim kistom po rubovima.
Mozda iskoristiti filter disort da mu da malo kaoticniji izgled.
evo:
Jebte ova 5. slika me podsjeća na Youngov pokus :/
Evo slike bez svjetla iza lica i malo više zblurano:
Sad je puuno bolje ;)
Evo slike bez svjetla iza lica i malo više zblurano:
mislin da bi veca spika bila da si umisto lica ubacija nekog lika kako stopira pokraj ceste - iako je to vec staro i istroseno
počeo sam radit sliku kao 4ucker, ali rezultati nisu nešto. najviše se ne uklapa ruka i dim.
inače, treba još puno posla.
Lol, uzimaš čovjeku cijeli koncept, dodaj nekaj orginalno i nepovezano...S tehničke strane, ruka je previše low quality i zamjeni je, popravi osvjetljenje pustinje i dodaj neki izvor svjetla, onaj crveni dim makni - izgleda ko neka mrlja i rasčisti nebo jer ovaj grunge look ne paše.
Moj prijedlog je da napraviš scenu noći i neku malo klinku kako nosi fenjer a odozada sve srušeno i dolje po pustinji kosti strvinara i lubanje.
počeo sam radit sliku kao 4ucker, ali rezultati nisu nešto. najviše se ne uklapa ruka i dim.
Lol, uzimaš čovjeku cijeli koncept, dodaj nekaj orginalno i nepovezano...S tehničke strane, ruka je previše low quality i zamjeni je, popravi osvjetljenje pustinje i dodaj neki izvor svjetla, onaj crveni dim makni - izgleda ko neka mrlja i rasčisti nebo jer ovaj grunge look ne paše.
Moj prijedlog je da napraviš scenu noći i neku malo klinku kako nosi fenjer a odozada sve srušeno i dolje po pustinji kosti strvinara i lubanje.
Eto mi nove insipracije za idući rad. :)
dakle, sve ponovo. htjeo sam nešto s klinkom da uzima nešto s poda al nigdje da nađem sliku.
@4ucker, lets go
e ubija ovo traženje, pa nikako da nađem što treba. vidim neku sliku na deviantu, najbolja koju sam našo, al moram kupit.
teško je naći neku dobru sliku za ono što oću. vidio sam jednu sniježnu, mrak, ali je preuska i nekako izgleda normalno, a ne za ovakvu scenu koju oću.
edit:našao.
Ja ću malo duže tražiti jer tražim djevojčicu sa bijelom haljinom kako baš drži fenjer, namučiti ću se, ali će se i isplatiti.
Okolo će biti tj. desno s njene strane potrgani putokaz, onako ko' iz Fallouta3, a lijevo dolje lubanje kako je Ad4pt3r spomenuo.
Ispred nje će biti ili grad ili ulaz u "nešto" ugl. više ću se posvetiti nego prošlom. Can't wait to do it. :)
Nije loše, probaj malo više djevojčicu uklopiti u pozadinu, iskreno, djevojčica za stock mi se ne sviđa jer nije "ono" što treba biti, mračno, ona je vesela, ja ću ako moja tako ispadne izbrushati malo oči, lice...
EDIT: Ukloni ona žuta sr*nja oko fenjera.