Evo ovako, zanima me kako da uklonim bijelu površinu koja je oko slike, tako da kada snimim datoteku ne prikaže tu bijelu površinu, znači da je nekako obrišem, samo slika da ostane... Možda resizeati?
EDIT: SKONTO SAM :)
Evo ovako, zanima me kako da uklonim bijelu površinu koja je oko slike, tako da kada snimim datoteku ne prikaže tu bijelu površinu, znači da je nekako obrišem, samo slika da ostane... Možda resizeati?
EDIT: SKONTO SAM :)
Ajmo photoshoperi, imam jedan zadačić za vas. Treba na ovoj slici staviti neki drugi font (tekst ostaje "Anonymous"). Nađi neki koji bi odgovarao. Hvala unaprijed. Full res.
možda neki sans serifni codensed tipa futura ili helvetica?
možda neki serifni codensed tipa futura ili helvetica?
Koji god font, izaberi sam, samo da dobro izgleda.
dobro?
Dost dobro, napravi još koji. Prvi mi se sviđa.
ajmo 'fotošoperi, trebam jednu uslugu..sa ove slike maknite ovo sto pise dole..ovo xXx...i to je sve sto trebam!
nemoze crop...trebam cijelu sliku...samo beztog teksta...jer cu ja stavt nest svoje
jel ok? LINK
edit: dodao još jedan i popravio malo tamne fleke di bi trebali biti dlanovi i glava
Ovaj edit je odličan! Stavi ga na mediafire u full res i lupim ti Hvala negdje
mediašta? aj, piknem negdje pa link stavim tu. hvala na pohvali
edit:dobar je taj mediafire
Micko u cizmama u sivom izdanju
Kojim si postkupkom selektira dlake?
Micko u cizmama u sivom izdanju
Kojim si postkupkom selektira dlake?
Samo sam ih preboja u color replacement tool
Ako bi mi neko mogao pomoci i urediti sliku za mene.Ja jos neznam zato sto sam pocetnik i jos se ucim.Htio bi da se ona slova ispod exe izbrisu i da se iznat tih slova exe napise Just Do It.
Daj sliku u punoj rezoluciji, a ne ovako..
Pa da to..
Ako bi mi neko mogao pomoci i urediti sliku za mene.Ja jos neznam zato sto sam pocetnik i jos se ucim.Htio bi da se ona slova ispod exe izbrisu i da se iznat tih slova exe napise Just Do It.
Evo ga:
Evo ga:
Hvala puno
Evo ga:
Hvala puno
Jel dobro? Očeš malim slovima just do it? Ja sam to povuko sa službene slike nike-a..
Pobogu, gdje u CS5 nađete Content Aware Fill i Content Aware Scale?