Zašto mi se grafička ˝pregrijava˝?

poruka: 34
|
čitano: 5.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Zašto mise grafička˝pregrijava˝?

Možda ovo nije pitanje baš za ovu temu ali bi vas molio da mi odg...na xp na visti sve je radilo ko novo te sam instaliro 7 i nakon 4 mjeseca uporabe nakon nekih težih radnji za grafičku kao naprimjer (igrice ...) slika se zamrzne i nekakve se točkice pokažu ali to nije samo u igricama to je i kad malo duže radim nešto na kompjuteru provjerio sam svoj ventilator na grafi radi ali se ona grije nenormalno .. inače imam nvidia 8800gt (512mb) te imam thermaltakeovo kičište ArmourJr. zašto se te točkice pojavljuju ??? šta se događa? te kad se to dogodi moram ugasiti komp i čekad dok se ne ohladi XD zašto??????????(čuo sam negdje da ta grafička izdržava 110c pa da se onda gasi to bi značilo da bi mi dobor ruku opržilo ali to se nije dogodilo ja mislim da je oko 60-75 stupnjeva mogu normalno držati ruku najnoj ali je vruča)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel možeš postat neki ss?

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Zašto mise grafička˝pregrijava˝?

imam 14 (od dns XD) šta je ss

15 godina
neaktivan
killerpnv kaže...

imam 14 (od dns XD) šta je ss

stavi sliku

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran

Screenshot.. Uslikaj sa Prt Scr, pa u paint CTRL+V i spremi kao .jpg pa postaj...

Godine nisu važne Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Moga kompa?(svejedno ču je staviti i ak nije to to)

15 godina
protjeran

Stavi sliku kad si u igri da vidim te tockice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nemogu to screenshotati jel kad napraviš ps to se nesačuvam kad upališ komp sljedeči puta a meni koliko sam ja skonto graf. prestane raditi tak da moram ugasiti komp nasilno XD mislim tipku za gasiti ili napajanje ugasiti tak da jedi da uslikam mobom pa stavim sliku al treat ču malo vremene pol sata i evo me

15 godina
neaktivan

Skini GPU-Z pa nađi di su temperature i daj sliku tih temperatura

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
killerpnv kaže...

nemogu to screenshotati jel kad napraviš ps to se nesačuvam kad upališ komp sljedeči puta a meni koliko sam ja skonto graf. prestane raditi tak da moram ugasiti komp nasilno XD mislim tipku za gasiti ili napajanje ugasiti tak da jedi da uslikam mobom pa stavim sliku al treat ču malo vremene pol sata i evo me

Download FRAPS

16 godina
neaktivan
Skini program Speedfan pa s njim izmjeri temperature, GPU je graficka pa stavi temperature tu. I, da ti nije prasnjava graficka?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Daj zbunili ste ga de uslikaj screenshot tog problema ,ili uslikaj mobom i stavi na forum Izlanuo se

RIDER
15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

Skini GPU-Z pa nađi di su temperature i daj sliku tih temperatura

Pa ovo

DombaCoD kaže...
killerpnv kaže...

Download FRAPS

Prvo ovo

Šef kaže...
Skini program Speedfan pa s njim izmjeri temperature, GPU je graficka pa stavi temperature tu. I, da ti nije prasnjava graficka?

I onda ovo...

16 godina
protjeran

slike nisu najbolje slikano s mobom sad sam trenutno na laptopu jer se onaj pregrio i po prvi put sam ugasio nakon nekih 5 sec iako ga prije nisam dugo pušta neg sam ga sam restarto ili neš takj da sry dečki morat čete se strpiti sa temperaturom jel kad bi ga upalio oept isto--- ove točkice nisu uvijek iste nekad su u drugom rasporedu(dijagonalne)bojama(puno njih) veličina se nemjenja puno ali nekad se zna zamutiti slika u igricama sry neam snimke eo nekih osim ovih

slika sa 2 cm slika sa 2 cm

slika pola ekrana slika pola ekrana
ovdje na sredini se vidi miš(trebo sam injega za posebnu sliku ovdje na sredini se vidi miš(trebo sam injega za posebnu sliku

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

i nije baš prašnjava (nedavno sam mjenjo napajanje da nije od toga 500w je(druge komponente nisu pre zahtijevne pentium 4 2.4ghz i 1.5 giga rama tak da nevjerujem ali sam pitam))

15 godina
neaktivan

Vjerovatno otkaziva grafa

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Jel su svi najnoviji driveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zadnje skido prije 2 mjeseca(jel to stvarno moguče da je od drivera)?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
killerpnv kaže...

zadnje skido prije 2 mjeseca(jel to stvarno moguče da je od drivera)?

Pa mozda... Cekaj samo malo.. Koja grafa?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 21:23 (DombaCoD).
16 godina
protjeran
killerpnv kaže...

Možda ovo nije pitanje baš za ovu temu ali bi vas molio da mi odg...na xp na visti sve je radilo ko novo te sam instaliro 7 i nakon 4 mjeseca uporabe nakon nekih težih radnji za grafičku kao naprimjer (igrice ...) slika se zamrzne i nekakve se točkice pokažu ali to nije samo u igricama to je i kad malo duže radim nešto na kompjuteru provjerio sam svoj ventilator na grafi radi ali se ona grije nenormalno .. inače imam nvidia 8800gt (512mb) te imam thermaltakeovo kičište ArmourJr. zašto se te točkice pojavljuju ??? šta se događa? te kad se to dogodi moram ugasiti komp i čekad dok se ne ohladi XD zašto??????????(čuo sam negdje da ta grafička izdržava 110c pa da se onda gasi to bi značilo da bi mi dobor ruku opržilo ali to se nije dogodilo ja mislim da je oko 60-75 stupnjeva mogu normalno držati ruku najnoj ali je vruča)

Moja grafa bivša nVidia PX8600 GT išla je do 90° i nije bilo nikakih toćkica onda ta tvoja ide isto ko i moja bivša i ona je meni do 90° došla i ništa nije bilo toćkica sam normalno zagrijavala je proc no kod tebe je možda do drivera problem?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr
16 godina
protjeran

grafa je Nvidia geforece 8800GT (512mb)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
killerpnv kaže...

Koji OS (da Win7 ali x32 ili x64?)

16 godina
protjeran
killerpnv kaže...

Pa moja je bila starija i opet je grijala se ko luda! i radila je ovak u idle-u na 50°-55° a u loadu oko 70°

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr
16 godina
protjeran

32 win 7 ultimate

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Vjerovatno otkaziva grafa

jel ti bloka komp ili se samo pojave te točkice

16 godina
protjeran

poajve se te točkice i nemogu ništa samo mogu ugasiti komp niš neradi niti pokrenuti upravitelj zadataka niš ni izači ni iz čega(jel moguče da je monitor?)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa probaj na drugi monitor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nemam imamo samo laptop ako pomaže?( i taj pc)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije do monitora.

Ako imaš garanciju reklamiraj grafu.

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

neam garanciju ta grafa ima oko 2 g ak se nevaram eo slike te grafe