Xfx 5970 -problem riješen zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Xfx 5970 -problem riješen

prije nekoliko dana sam se javio na bugu sa problemom oko moje xfx 5970,

3dmark mi je bio 10400 bodova ,danas sam upravo riješio problem

umjesto starog AMD PHENOM 9500-2,2 GHz,danas sam metnuo AMD 965 BLACK EDITION sa orginal coolerom pošto amd nije trenutno imao mugen2 hladnjak

i na moju radost 3dmark je sada 19600 bodova,naravno flashao sam bios na verziju f5 kako ste mi vi forumaši savjetovali i hvala vam za savjete

zanima me koliko če biti kada kloknem procesor na 4,2 ghz,,,samo više,,,,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Hehe, netrebaš više klokat za igre, nećeš dobiti, al za 3DMark uvjek dobro dođe OC bilo čega. Procesor je odličan kao i grafička kartica, oboje su ujednačeni i nema potrebe za cjeđenjem, sada odmah uzmi novi Full HD monitor.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 12:49 (Weky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A sa čime ti misliš hladit P2 965, jel mislim  da ga nebuš na 4.2 hladio sa zrakom vrlo malo vjerojatno.

Uostalom kaj misliš da češ dobit time , imaš zverski proc i zversku grafu, nevidm nikakve poante ni u klokanju te grafe a ni u clockanju proca preko 4.0 ma ni tolko, jer su po meni to previsoke voltaže za zračno hlađenje.

Naravno ako ti opće imaš te komponente ili si samo kakav 15 godišnji spammer koji nema pametnijeg posla pa zaheb. ljude po forumima. (ak nisi isprika unaprijed)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Xfx 5970 -problem riješen
486dx4 kaže...

A sa čime ti misliš hladit P2 965, jel mislim  da ga nebuš na 4.2 hladio sa zrakom vrlo malo vjerojatno.

Uostalom kaj misliš da češ dobit time , imaš zverski proc i zversku grafu, nevidm nikakve poante ni u klokanju te grafe a ni u clockanju proca preko 4.0 ma ni tolko, jer su po meni to previsoke voltaže za zračno hlađenje.

Naravno ako ti opće imaš te komponente ili si samo kakav 15 godišnji spammer koji nema pametnijeg posla pa zaheb. ljude po forumima. (ak nisi isprika unaprijed)

Aj molin te pogledaj sliku ispod njegovog posta pa onda piši

17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
486dx4 kaže...

Aj molin te pogledaj sliku ispod njegovog posta pa onda piši

Ako nisi pratio temu koju je on prije otvorio, onda ne znaš da je ta slika još u toj temi bila, tj. vidjela se samo 5970.

PSN: filip99
15 godina
protjeran

PRIHVAČAM ISPRIKU 486X4

15 godina
neaktivan

1.Nemoj meni molin nego molim

2.Nisam vidio sliku 

3.Vidi se inteligencija autora teme em po tom što kupuje trenutno najjaču grafu na tržitu bez da je prije zamjenio proc & monitor

4.Koja debilna pitanja postavlja tipa : koliki će mu bit score u čmarku ak oca cpu na 4.2 (mislim probaj pa vidi nema  ak misliš da ćeš moć hladit proc)

4.Po tome što otvara tolke teme o navedenoj i još pljuje po njoj reko bi se da se samo hvali

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da ti nama uslikaš 965 ???

pošto vrtiš tu sliku grafe već tjedan dana 

mogao si otići kod prijatelja,uslikati grafu i reći da je tvoja...

posebno sumnjam jer već danima spamaš po forumu,ovo ti je već 3-4 tema koju si otvorio 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 13:15 (patch123).
Moj PC  
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice