Eto, uzet ce jedan moj kolega ovu MSI rx 470 Armor kroz 2 tjedna pa cu ti ja onda nabiti na nos sve testove fino poslikane tako da vidis jel grafa u kucistu i na kolko se vrte ventovi.
Uostalom ne kuzim sta se tolko izvlacis a demantiran si argumentima, tvoj test nijedan nismo vidjeli a trubis o nekim ogromin razlikama u hlađenju, ovdje si dobio fino opsezne video testove i imas na dnu napisane konfe u kojima su postavljene graficke tako da ne kuzim zasto bi se onda testiralo grafu van kucista, tko to uopce i radi, youtube je pun ovih snimaka i sada si ti odjednom rekao da to nista nevalja, uostalom i na Guru 3D se temperature od ovog zadnjeg testa gdje je gaming x model poklapaju, tj max temp je 66 stupnjeva tokom jaceg gejminga.
Za Armoricu nema pisanih testova jer je nema dugo u ponudi, ali ekipa potvrđuje po netu ovo sta sam ti ja rekao da su temperature skoro identicne jer je cip slab.
Uglavnom javim se kad primim ovu grafu u ruke i istestiram pa da te Luci skoluje jos jednom kad ovo nije dovoljno, a dalje da nastavljam nema smisla kada ti se dokaze da nisi u pravu i dalje ides po starom.
EDIT:
Evo jos testova sa RX 470 Armor, ovdje su ti i prizeljkivani okretaji ventova na 50% a grafa na 60 stupnjeva
Star Wars Battlefront
ROTTR ventovi 55-60 posto, 63-64 stupnja ali igranje pola sata u komadu tako da se to moze uzeti pod max temperaturu ;)
Znaci testovi se poklapaju i sa onim prije sta sam objavio tako da je jasno da se ne vara.