da radi se o I7 2600 k. Hvala na ovim linkovima . Idem ih malo bolje prouciti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad sam procitao da u kasnijem postu spominjes kupca. Ako se profesionalno bavis videom onda ti je hardware alat i ne bi trebao stedjeti na njemu. Kupi GTX 570, brzo ce ti se isplatiti razlika u cijeni a neces morat modirati karticu ni aplikacije i zahebavat se sa postavkama.
Pozdrav!
Ja još nisam kupio grafičku karticu, jer sam non-stop u dilemi, a naišao sam na OVU te me zanima Vaše mišljenje koliko je isplativa za kupnju.
Pored HD 5870 koje idu za 1100 kuna NE.
uzeo sam polovnu graficku kartu..jer mi stara crkla...ubacio je i skinuo drivere sa interneta..i kad sam instalirao restartujem i sve oke ide i ono windows xp se pojavi pise i kad teba da udje na glavni windows nista odjednom samo crna slika....jel zna neko docega je? jesam li mozda pogresan driver skinuo? mislim graficka radi vrti se cooler i imam dovoljno napajanja...moram li mozda opet sistem reinstalirati ? zna li neko o cemu se radi? hvala unaprijed pozz
intel p4 1,6 dual core E2140
2,5 gb rama
maticna je p5gc-mx
napajanje 400w
i sad uzeo gaficku powercolor hd 2600 512mb ddr2...kad sam je izvadio evo sve oke radi preko integrisane...a kad ubacim onaj navedeni problem...pozzz
aha znaci samo da opet reinstaliram windows jel tako? i da instaliram isti taj driver sto sam ga danas skinuo sa neta?pozz
aha oke hvala to cu sutra pokusati sve...mozew li mi samo link poslati te ati-eve stranice hvala pozz
Moze jedno pitanje?dali su dvije ati hd 6750 jace od ati 6850?
Da, ali bolje ti je uzet jednu HD 6870 nego dvije HD 6750.
6 | ASUS EAH6850 |
---|---|
0 | XFX HD6850 800M |
0 | XFX HD6850 775M |
0 | Sapphire HD6790 |
7 | XFX HD6870 900M |
Idi na HD 6870 kad vec moze,makar XFX.Nije XFX toliko los a imati ces jacu karticu od ovih svih.
samo ADM dolazi u obzir :)
A onda uzmi tu XFX HD6870 koju si linkao u ADM-u !
Poskupila 100kn bome moja, sutra je baš prodajem.
I sta ces onda kupiti?
I sta ces onda kupiti?
Biti ću na 8800GTS 512 neko vrijeme, dovoljna mi je za Skyrim a to jedino i igram, uz starije igre i sportove, i naravno neizostavno emulatore. Na ljeto ću uzeti vjerojatno nešto iz serije 7, moram vidjeti kakav mainstream planiraju izdati i kakve će onda biti cijene serije 6, ukoliko ih uopće bude na policama više.
kolega, koliko tražiš za HD 6870?
Frend mi ima AGP radeon 9200 i sve je radilo kako spada dok nije mjenjao grafičku. Stavio je unutra nvidiju i kada je poslje vratio ATI igre nisu radile?
Desktop se pokreće GPU z identificira karticu kao Radeon series 9200 family pro znači sve je u redu drajvere nismo dirali...
Inače operativni sistem je Windows sedam i drajveri su ručno instalirani u folder c:\program files\Ati technologies
jer je kartica outdated i jedva smo našli drivere za win7!
kolega, koliko tražiš za HD 6870?
Rezervirana za 1100 za sutra, 2mj. stara, 1450kn je nova u ADM-u DualFan, momak hoće baš tu.
Sapphire HD 6950 1 GB može vrtjeti BF3 MP na high ili ultra postavkama??
Pa te Sapphire 6970 i 6950 su jedine koje treba i gledati. Uskoro ce Sapphire 6970 2GB moci da se nadje ispod 250e sto ce za ljude kojima su potrebne karte a imaju 9800GT, GTX450, GTX460, 6850 I sl biti dobar izbor. Pod uslovom da karta ima 2 kulera na njoj. Referentnu ne bi uzeo ni za 150e.
Dok ljudi sa 5870, 6870, treba da cekaju da vide sta i kako. Izgleda da ce AMD 7970 pre da pojeftini nego moja Classified, mamicu im...
Da.
Ako igraš na Full HD rezoluciji bolje ti je da smanjiš detalje na high. U suprotnom sve može na maksimum.
Pa te Sapphire 6970 i 6950 su jedine koje treba i gledati. Uskoro ce Sapphire 6970 2GB moci da se nadje ispod 250e sto ce za ljude kojima su potrebne karte a imaju 9800GT, GTX450, GTX460, 6850 I sl biti dobar izbor. Pod uslovom da karta ima 2 kulera na njoj. Referentnu ne bi uzeo ni za 150e.
Dok ljudi sa 5870, 6870, treba da cekaju da vide sta i kako. Izgleda da ce AMD 7970 pre da pojeftini nego moja Classified, mamicu im...
Vlada majstore, zašto nebi uzeo referentnu ?