Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.915
|
čitano: 7.017.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

da radi se o I7 2600 k. Hvala na ovim linkovima . Idem ih malo bolje prouciti.

14 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

Sad sam procitao da u kasnijem postu spominjes kupca. Ako se profesionalno bavis videom onda ti je hardware alat i ne bi trebao stedjeti na njemu. Kupi GTX 570, brzo ce ti se isplatiti razlika u cijeni a neces morat modirati karticu ni aplikacije i zahebavat se sa postavkama.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ja još nisam kupio grafičku karticu, jer sam non-stop u dilemi, a naišao sam na OVU te me zanima Vaše mišljenje koliko je isplativa za kupnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4ucker kaže...

Pozdrav!

Ja još nisam kupio grafičku karticu, jer sam non-stop u dilemi, a naišao sam na OVU te me zanima Vaše mišljenje koliko je isplativa za kupnju.

Pored HD 5870 koje idu za 1100 kuna NE.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

uzeo sam polovnu graficku kartu..jer mi stara crkla...ubacio je i skinuo drivere sa interneta..i kad sam instalirao restartujem i sve oke ide i ono windows xp se pojavi pise i kad teba da udje na glavni windows nista odjednom samo crna slika....jel zna neko docega je? jesam li mozda pogresan driver skinuo? mislim graficka radi vrti se cooler i imam dovoljno napajanja...moram li mozda opet sistem reinstalirati  ? zna li neko o cemu se radi? hvala unaprijed pozz

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nabroji koje komponente imaš? Meni se dešavao isti problem, ali čista instalacija windowsa mi je uvijek rješila problem.
14 godina
neaktivan

intel p4 1,6 dual core E2140

2,5 gb rama

maticna je p5gc-mx

napajanje 400w

i sad uzeo gaficku powercolor hd 2600 512mb ddr2...kad sam je izvadio evo sve oke radi preko integrisane...a kad ubacim onaj navedeni problem...pozzz

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Da, identičan sam problem imao... Sa inegriranom je također radilo. Nove windowse definitivno.
14 godina
neaktivan

aha znaci samo  da opet reinstaliram windows jel tako? i da instaliram isti taj driver sto sam ga danas skinuo sa neta?pozz

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Da, samo instaliras windowse ponovno, drivere skini najnovije sa ati-eve stranice.
14 godina
neaktivan

aha  oke hvala to cu sutra pokusati sve...mozew li mi samo link poslati te ati-eve stranice  hvala pozz

0 0 hvala 0
15 godina
errol_de kaže...

aha  oke hvala to cu sutra pokusati sve...mozew li mi samo link poslati te ati-eve stranice  hvala pozz

Samo si odaberi za koje Windowse trebas : KLIK !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Moze jedno pitanje?dali su dvije ati hd 6750 jace od ati 6850?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, ali bolje ti je uzet jednu HD 6870 nego dvije HD 6750.

14 godina
neaktivan
6 ASUS EAH6850
0 XFX HD6850 800M
0 XFX HD6850 775M
0 Sapphire HD6790
7 XFX HD6870 900M
Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 13:06 (dombak1608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Idi na HD 6870 kad vec moze,makar XFX.Nije XFX toliko los a imati ces jacu karticu od ovih svih.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

samo ADM dolazi u obzir :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
15 godina

A onda uzmi tu XFX HD6870 koju si linkao u ADM-u !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poskupila 100kn bome moja, sutra je baš prodajem.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

I sta ces onda kupiti?

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
thedream kaže...

I sta ces onda kupiti?

Biti ću na 8800GTS 512 neko vrijeme, dovoljna mi je za Skyrim a to jedino i igram, uz starije igre i sportove, i naravno neizostavno emulatore. Na ljeto ću uzeti vjerojatno nešto iz serije 7, moram vidjeti kakav mainstream planiraju izdati i kakve će onda biti cijene serije 6, ukoliko ih uopće bude na policama više.

Cemetary gates
14 godina
odjavljen
@thedream
kolega, koliko tražiš za HD 6870?
14 godina
protjeran

Frend mi ima AGP radeon 9200 i sve je radilo kako spada dok nije mjenjao grafičku. Stavio je unutra nvidiju i kada je poslje vratio ATI igre nisu radile?

Desktop se pokreće GPU z identificira karticu kao Radeon series 9200 family pro znači sve je u redu drajvere nismo dirali...

Inače operativni sistem je Windows sedam i drajveri su ručno instalirani u folder c:\program files\Ati technologies

jer je kartica outdated i jedva smo našli drivere za win7!

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
@thedream
kolega, koliko tražiš za HD 6870?

Rezervirana za 1100 za sutra, 2mj. stara, 1450kn je nova u ADM-u DualFan, momak hoće baš tu.

Cemetary gates
13 godina
neaktivan

Sapphire HD 6950 1 GB može vrtjeti BF3 MP na high ili ultra postavkama??

Xbox Live: phAnt0m K1LL3r

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa te Sapphire 6970 i 6950 su jedine koje treba i gledati. Uskoro ce Sapphire 6970 2GB moci da se nadje ispod 250e sto ce za ljude kojima su potrebne karte a imaju 9800GT, GTX450, GTX460, 6850 I sl biti dobar izbor. Pod uslovom da karta ima 2 kulera na njoj. Referentnu ne bi uzeo ni za 150e. 

Dok ljudi sa 5870, 6870, treba da cekaju da vide sta i kako. Izgleda da ce AMD 7970 pre da pojeftini nego moja Classified, mamicu im...

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 14:38 (Vlada011).
14 godina
CodMW3 kaže...

Da.

13 godina
protjeran
CodMW3 kaže...

Ako igraš na Full HD rezoluciji bolje ti je da smanjiš detalje na high. U suprotnom sve može na maksimum.

14 godina
Vlada011 kaže...

Pa te Sapphire 6970 i 6950 su jedine koje treba i gledati. Uskoro ce Sapphire 6970 2GB moci da se nadje ispod 250e sto ce za ljude kojima su potrebne karte a imaju 9800GT, GTX450, GTX460, 6850 I sl biti dobar izbor. Pod uslovom da karta ima 2 kulera na njoj. Referentnu ne bi uzeo ni za 150e. 

Dok ljudi sa 5870, 6870, treba da cekaju da vide sta i kako. Izgleda da ce AMD 7970 pre da pojeftini nego moja Classified, mamicu im...

Vlada majstore, zašto nebi uzeo referentnu ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice