najgore mi je kad skupim pare pa neznam sto uzest.
da uzmem 6850 ili jos tjedan-dva pricekat pa uzest 7770 ja mislim'? ili keplera cekat?
da uzmem 6850 ili jos tjedan-dva pricekat pa uzest 7770 ja mislim'? ili keplera cekat?
HD 6850 uzmi u Protisa za 999kn. Ili možda MSi Hawk GTX 460 u Zagrie, 909kn, najbolji izbor.
7770 nikako. Performansi ≈ HD6850, a cijene HD6870.
HD6850 ima nešto bučniji hladnjak te sitno bolje performanse na stocku.
GTX460 ima odlično hlađenje i odličan je OCer.
Kroz 10 dana će ju dobiti u Zagriji.
Moj je izbor GTX460.
Sad cekas da ti to dostave , ako si im uplatio novce !
sto mislite o graficki gainward gtx 570 GS
Dobra je, ali ja bi radije MSi TF II / TF III
zasto
bolje i tise hladenje
Imam priliku prodat 6950 1gb za 1500kn( sapphirka s 2 venta i skoro full garancijom)...u jednu ruku super jer se i ne igram pretjerano..no u drugu ruku i ne jer vidim da su cijene dosta porasle...
VAŠE MIŠLJENJE PRODATI ILI ZADRŽATI?? :D
ja bi je čak i prodao. za 1000 kn imaš novu hd 6850 s kojom se itekako možeš naigrati, a 500 kn je puno
možeš čak i hd 6770 uzet ako stvarno ne igraš puno
zasto
Hlađenje nije puno bolje ali je dosta tiša.
Šta imaš čekat HD 7770 kad je skuplja 200 kn a slabija u igrama !! Kad se rasprodaju HD 6850 kojih ima još po trgovinama ( budući da se već par mjeseci uopće više neproizvode ), neće se moć dugo vremena nać za 1000 kn grafa koja nudi takve performanse. Tko sad ima oko 1000 kn na raspolaganju nema šta čekat nego uzet HD 6850 dok još ima.
zasto
znaci graficka nudi sve za svoje novce?
kako znaš da je dosta tiša?
znaci graficka nudi sve za svoje novce?
Da, uzmi ovu - http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=msi-n570gtx-tf3-oc
Još je i tvornički OCana
kako znaš da je dosta tiša?
Isprobao sam obe na 100 % venta, posudio sam bio od rođaka MSi a frend ima ovu Gainward
fala ekipa. oonda uzimam 99 posto 6850
eh da pitam iako nije bas uz temu vezano
amd 960t i 6850 video obrada? oce to biti dobro?
Trebao bih savjet da li da uzmem XFX Radeon HD 6850 ili da pričekam par dana za GTX460 Hawk?
Jesi ti provjerio hoće li uopće biti još tih GTX 460 po toj smiješnoj cijeni ??
Rekao bi da bi on to samo volio.
Poslao im mail. Imaju jednu na lageru, samo je bila na testiranju na časopisu, fali nešto bundle-a, prodaju je po toj cijeni, ima trogodišnje jamstvo.
Dobit tu grafu za 910 kn sa 3 godine garancije bez obzira na bundle je kupovina godine bez sumnje.
Poslao im mail. Imaju jednu na lageru, samo je bila na testiranju na časopisu, fali nešto bundle-a, prodaju je po toj cijeni, ima trogodišnje jamstvo.
Ja sam pak danas preko telefona dobio informaciju da će uskoro dobiti novu pošiljku kartica i nadam se da je to točno.
Ja sam pak danas preko telefona dobio informaciju da će uskoro dobiti novu pošiljku kartica i nadam se da je to točno.
Meni su rekli da ima je trenutno jedna na lageru i da je radi bundle-a takva cijena, kao i radi toga što je već korištena.
A rekli su da i nova pošiljka dolazi, ali će cijena biti veća.
Ako ostane cijena oko 1000 kn to će i dalje biti odlično. GTX 460 na taktu od oko 800Mhz ( ova ima 780 Mhz stock ) ima slične performanse kao GTX 560 i HD 6870. Ova Hawk ima odličan hladnjak i sa malo igranja sa naponom, svaka ide i na 900+ Mhz, a to je onda puna šaka brade za 1000 kn.
MOže preporuka neke grafe do oko 1400kn?
Ono malo sam gledo i sviđaju mi se HD 6850 i hd 6870, u nvidie nisam upućen
Hvala :-)
XFX HD 6870.
ovako nešto?
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-xfx-pcie-ati-radeon-hd6870-900m-1gb-ddr5-dispayport-x2-dvi-x2-hdmi-eyefinity/40979
ili možda ovo?
Baš ta. Dobra grafa sa izrazito tihim hladnjakom. Nemaš bolje nove grafe za te novce.
verzija sa 2 venta FTW!!