Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.929.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
b4rt!mej kaže...

i kod mene je dosao red na zamjenu, moja hd7850 odbija daljnju poslusnost...
jos cu ju pokusati ispeci u pecnici, no znajuci svoje kulinarske sposobnosti ne ocekujem previse

sto bi mi preporucili uz ostatak konfiguracije pod "moj pc"? nesto sto bi moglo koristiti zadane resurse, da ne bude overkill
da sam gamer, nisam.. no kad pozelim odigrati neki naslov volio bih da to radi kak spada

ne znam ni oko koje cifre bih se bazirao jer mi je ovo doslo kao nenadani trosak (ugl. sto jeftinije to bolje)

Ne peci tu grafu u rerni osim ako ne planiras tu rernu nakon toga baciti (ako ti je zdravlje bitno)

Sto se preporuke grafe tice ako ti nije bitno da bude budu high detalji komotno mozes za 900-1.000kn uzeti RX460, do 1.300-1.350kn gtx1050Ti a kao neka best buy grafa za 1080p MSI Armor RX470 koja dode 1.500kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 18:15 (ibme74).
14 godina
neaktivan

A uzea bi neki rx480 do 2300-2400 kn links gh spot .. fury 1800kn polovan  njemacka garancija .. a svoju gtx 1060 6gb ichill x3 proda bi za 2000kn s garancijom do 12/2019

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 18:41 (augi80).
12 godina
augi80 kaže...

A uzea bi neki rx480 do 2300-2400 kn links gh spot .. fury 1800kn polovan  njemacka garancija .. a svoju gtx 1060 6gb ichill x3 proda bi za 2000kn s garancijom do 12/2019

Zasto si uopce kupovao GTX1060 ako imas freesync monitor i sad ju odmah prodajes?

15 godina
odjavljen
Vodič za odabir grafičke kartice

Ma izmišlja, u drugoj temi je tražio zamjenu za 1070....

Zašto biš uzimao 480 za 2400 kn?! Ima ih više nego dobrih za oko 2000....

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupia sam novi monitor aoc g2460pf 144hz freesync

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ujutro Idem uzet karticu recite mi rx480 gigabyte g1 8gb 2320 kn ili neku s 4 gb

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Sudeci po recenzijama Gigabyte se pokazala jedna od najgorih sto se tice temperatura i kvalitete PCB-a. Imas puno bolju XFX GTR za 2150kn ili MSI Gaming za 2300kn , obadvije imaju 8 Gb.

12 godina
augi80 kaže...

Ujutro Idem uzet karticu recite mi rx480 gigabyte g1 8gb 2320 kn ili neku s 4 gb

klik

14 godina
neaktivan

Mogu links ili hg spot tri imam asus strix 2650 ili xfx rx480 rs xxx 2336kn ili rx480 nitro +oc 2370 .

sad jel se isplati za asus dat 300kn vise ili jednu od ove dvije . Hvala ljudi

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
augi80 kaže...

Mogu links ili hg spot tri imam asus strix 2650 ili xfx rx480 rs xxx 2336kn ili rx480 nitro +oc 2370 .

imas ju i u HG Spotu za istu lovu klik

12 godina
neaktivan

Od te 3 ja bih uzeo nitro ali ne razumijem zašto ne želiš naručiti iz neke jeftinije trgovine. Dobiješ bolji model za iste novce. Gore linkana kartica je jedna od top rx-ica (uz bok xfx gtr).

12 godina
augi80 kaže...

nikako asus, pogotovo ne za te pare

za ovi msi gaming što ti je linkao kolega ibme74 bi se možda i isplatilo dati više da traže, jer je bolja od sve tri koje si nabrojao

14 godina
neaktivan

Nema je u hg spota ni linksa u splitu ... nitro otpada zbog bagova s bios prekidacem ostaje asus strix oc 2600kn.. ili ako neko prodaje neku grafu odi tipa r9 fury ili rx480 ili od nvidie samo gtx980 ti

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

vidi jel ima XFX rx480 GTR, ona i MSI Gaming su najbolje sto mozes uzeti iz 480 serije. Ovaj bug s bios prekidacem prvi put cujem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 11:39 (war3_tft).
12 godina
war3_tft kaže...

vidi jel ima FXF rx480 GTR, ona i MSI Gaming su najbolje sto mozes uzeti iz 480 serije. Ovaj bug s bios prekidacem prvi put cujem.

Nikad čuo za takvu grafu 

ništa mi se neda
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
war3_tft kaže...

vidi jel ima FXF rx480 GTR, ona i MSI Gaming su najbolje sto mozes uzeti iz 480 serije. Ovaj bug s bios prekidacem prvi put cujem.

Nikad čuo za takvu grafu 

A jesam ga junacki fulao. 

Evo ispravljeno. 

12 godina
augi80 kaže...

Nema je u hg spota ni linksa u splitu ... nitro otpada zbog bagova s bios prekidacem ostaje asus strix oc 2600kn.. ili ako neko prodaje neku grafu odi tipa r9 fury ili rx480 ili od nvidie samo gtx980 ti

pa kakve veze ima stanje u poslovnici u splitu, bar za links 

evo ti u linksu model xfx gtr koja se smatra najboljim modelom uz msi gaming, nema je u splitu, ali web cijena ti je ionako 130 kuna niža od redovne koju plaćaš da je ima u splitu

dakle naručiš je preko weba, platiš karticom ili staviš plaćanje pouzećem po dostavi, opciju slanja staviš osobno u poslovnici u splitu (da izbjegneš troškove dostave) i za par dana ti dođe u split, a plaćaš je karticom ili kešovinom po izboru

vjerujem da tako možeš i u hg spotu, jer njihova trgovina vjerojatno također dobiva robu s njihovog centralnog skladišta i dostavna vozila im neprestano idu iz zagreba u dalmaciju

12 godina

Da li se isplati prelazak sa gtx 970 na gtx 980ti. Imam priliku je ugrabiti za smijesne pare sa debelom garancijom pa me samo zanima da li se ispalti prelazak. Igram sve novije naslove na 1080p, ne mislim jos mjenjat monitor dosta dugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
hrčak kaže...

Da li se isplati prelazak sa gtx 970 na gtx 980ti. Imam priliku je ugrabiti za smijesne pare sa debelom garancijom pa me samo zanima da li se ispalti prelazak. Igram sve novije naslove na 1080p, ne mislim jos mjenjat monitor dosta dugo.

Onda da. To je grafa neprimjetno sporija od GTX 1070.

My pleasure darlin
12 godina
hrčak kaže...

Često daješ u ovoj temi drugima preporuku oko kupnje nove grafe ili prelaska na jaču a kada sam moraš uzeti nešto novo onda pitaš druge u ovoj temi? 

Ako ju možeš dobiti za dobru cifru i još vratiti dio novca kroz prodaju trenutne  onda ju uzmi, ali to je svakako overkill za 1080p

13 godina
protjeran
hrčak kaže...

koliko smjesne?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
ibme74 kaže...
hrčak kaže...

Često daješ u ovoj temi drugima preporuku oko kupnje nove grafe ili prelaska na jaču a kada sam moraš uzeti nešto novo onda pitaš druge u ovoj temi? 

Ako ju možeš dobiti za dobru cifru i još vratiti dio novca kroz prodaju trenutne  onda ju uzmi, ali to je svakako overkill za 1080p

Dajem često preporuku jer se malo kuzim u hardver racunala, gledao sam na youtubu razliku i 980ti je svakako jaca ali gledam da li mi se isplati prelaziti na nju s obzirom koliko cu ju platit. A monitor nemislim mjenjat pa ako je stvarno overkill za 1080p onda je necu uzet...

2100 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 14:42 (hrčak).
13 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
b4rt!mej kaže...

i kod mene je dosao red na zamjenu, moja hd7850 odbija daljnju poslusnost...
jos cu ju pokusati ispeci u pecnici, no znajuci svoje kulinarske sposobnosti ne ocekujem previse

sto bi mi preporucili uz ostatak konfiguracije pod "moj pc"?

Ne peci tu grafu u rerni osim ako ne planiras tu rernu nakon toga baciti (ako ti je zdravlje bitno)

Sto se preporuke grafe tice ako ti nije bitno da bude budu high detalji komotno mozes za 900-1.000kn uzeti RX460, do 1.300-1.350kn gtx1050Ti a kao neka best buy grafa za 1080p MSI Armor RX470 koja dode 1.500kn

prvi put ovo cujem..
do sad sam vidio hrpu tutoriala gdje ljudi peku svoje graficke u pecnici. nekome pomogne, nekome ne
no da se time ugrozava zdravlje ili kontaminira pecnica jos nisam cuo

sto se graficke tice, postoji mogucnost da za 1500kn nabavim rx480 izvana.. pa sam se trenutno bazirao na nju
pratit cu jos trziste i loviti nekakve popuste

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 20:59 (b4rt!mej).
15 godina
odjavljen
augi80 kaže...

Koja glupost, tko ti je to rekao? Pa ako je nema se naruči oboje su web dućani lol. Netko te opako mulja.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
12 godina
neaktivan

Izgleda da bi netko iz hg spota htio prodati asusicu jer je najskuplja

12 godina
augi80 kaže...

a zašto ne naručiš pa pokupiš kad stigne? Previše je davati 2.600kn 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 17:01 (ibme74).
14 godina
neaktivan

Danas uzea rx 480asus strix 2600kn i odma je vratia gtx 1060 dosta bolja i stabilnija u bf1.. i uzea gtx 1070 asus turbo .. iskreno uzea sam najjeftiniju gtx 1070  3514 preko webahopa  (skupia je u poslovnici)i mislim da sam sad miran

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 23:18 (augi80).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
augi80 kaže...

Danas uzea rx 480asus strix 2600kn i odma je vratia gtx 1060 dosta bolja i stabilnija u bf1.. i uzea gtx 1070 asus turbo .. iskreno uzea sam najjeftiniju gtx 1070  3514 preko webahopa  (skupia je u poslovnici)i mislim da sam sad miran

Čestitam, na kraju si uzeo referentni kućni radiator na mlazni pogon 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 0:13 (ibme74).
17 godina

Kazes u bf1 da gtx 1060 je bolja, pa svi testovi govore da su tu negdje u dx11 a u dx12 radeonka vodi i to dosta link, asus strix je nista posebno grafa i neznam koji vrag si je uopce uzimao pored msi gaming i xfx gtr modela

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice