Neznam..ja nebih uzimo tu grafu..bolje da doda jos nes para..nema veze za godinu dana ce vjerojatno uzet neki lcd a sad 150kn vise po meni se isplati
Neznam..ja nebih uzimo tu grafu..bolje da doda jos nes para..nema veze za godinu dana ce vjerojatno uzet neki lcd a sad 150kn vise po meni se isplati
Najbolje da si ja kupim hd3870 ultimate ,
a za tijedan dana procesor koji ste mi
preporučili.
Najbolje da si ja kupim hd3870 ultimate ,
a za tijedan dana procesor koji ste mi
preporučili.
Brat mi ima tu grafu i ide mu sporo pola igara na low
zato ne želim kupit tu grafu.
pa pogledaj na oglasniku i newsima prodaju po 600-700 kn 8800 gt i jedan prodaje 8800 gts 512 za 800 kn i još uzmi ako već imaš x2 i klokni
Mrzim spajati grafičke zato što je mome legi pregorio cijeli komp zbog grafičkih kartica.
Brat mi ima tu grafu i ide mu sporo pola igara na low
zato ne želim kupit tu grafu.
samsong 17" ctr ravan monitor i neče mu manje od
1280X1024 bude mu crna slika na crysysu time
shiftu i još nekim igarama, zeznam zašto.
samsong 17" ctr ravan monitor i neče mu manje od
1280X1024 bude mu crna slika na crysysu time
shiftu i još nekim igarama, zeznam zašto.
Radeon HD4850 je jedna od najbolih grafickih koja je na trzistu....btw kompotko je u pravu zakaj mu nezeli radis crysisrazmisli malo..to je odlicna graficka...ali po meni rade uzmi neku hd3870 jer ako uzmes 4800+ procesor neces moc iskoristiti hd4850...sad je odluka na tebi
to mu je max rezolucija
Na 17"crt monitorima max rezolucija je 1024x768 a ti kazes da kada upali crysis na 1280x1024 da mu se pokaze crni ekran...kako ce upaliti crysis na toj rezi ako je monitoru max 1024x768???objasni mi to malo
Na 17"crt monitorima max rezolucija je 1024x768 a ti kazes da kada upali crysis na 1280x1024 da mu se pokaze crni ekran...kako ce upaliti crysis na toj rezi ako je monitoru max 1024x768???objasni mi to malo

ajde dosta rasprave uzmi onog preporucenog athlona i HD4850 i bok.
i nemoj kukati od parama,sve se da zaraditi.ja sam za 2.5k kuna satavil takav komp kakav neki mogu sanjati...
Ovakvom tvom monitoru ok reza je 1024x768 jer se moze stavit normalan refresh rate 85 Hz, problem kod vecih reza na CRT monitoru je to sto ti kad stavis rezu 1280*1024 nemozes stavit veci refresh rate od 60 Hz sto je veoma lose za oci u principu to je najveca razlika.
Sorry što se ubacujem u diskusiju, ali pokušavam složiti potpuno novu konfiguraciju i dvoumim se između dvije. Po preporuci nekih od vas, imam ponudu za jednu iz ADM-a sa ovom grafom HD 4870 512Mb DDR5 PCIX, a danas sam u linksu naletio na njihovu konfiguraciju sa 2x HD 4850 512Mb DDR3.
Zanima me koje je rješenje bolje, obzirom da sam vidio na forumu da neki naglašavaju probleme sa CF?
Sorry što se ubacujem u diskusiju, ali pokušavam složiti potpuno novu konfiguraciju i dvoumim se između dvije. Po preporuci nekih od vas, imam ponudu za jednu iz ADM-a sa ovom grafom HD 4870 512Mb DDR5 PCIX, a danas sam u linksu naletio na njihovu konfiguraciju sa 2x HD 4850 512Mb DDR3.
Zanima me koje je rješenje bolje, obzirom da sam vidio na forumu da neki naglašavaju probleme sa CF?
ljudi da vas pitam ja imam graficku NVidia GeForce FX 5500 i sad bi je promijenijo jel moram kupiti istu NVidia ili mogu uzeti ATI ??????
ljudi da vas pitam ja imam graficku NVidia GeForce FX 5500 i sad bi je promijenijo jel moram kupiti istu NVidia ili mogu uzeti ATI ??????
eto znaci uzet cu ATI od 256 MB sa AGP ulazom a imam oko 750 kuna
eto znaci uzet cu ATI od 256 MB sa AGP ulazom a imam oko 750 kuna
sta mislite o ovoj blili ovu mogao da uzmem
VGA POWERCOLOR ATI RX1650PRO AGP 512MB DVI
konfiguracija racunara
Intel Celeron CPU 2.8 GHz
DDR 1024 MB
NVidia GeForce FX 5500 256 MB +tv out
sta mislite o ovoj blili ovu mogao da uzmem
VGA POWERCOLOR ATI RX1650PRO AGP 512MB DVI
konfiguracija racunara
Intel Celeron CPU 2.8 GHz
DDR 1024 MB
NVidia GeForce FX 5500 256 MB +tv out

Ovaj stariji monitor je moj monitor, a noviji od moga brata star je tek 1-2 g
i noviji monitor može 1280x1024 od mog brata , a moj 1024x768 star je 7 g
ako ne razumiješ pojasniti ču ti.
Onda si trebao odmah na pocetku rec
da vas pitam ja imam u racunaru 1 GB rama DDR obicni i sad hocu da promijenim graficku moram li uzeti DDR ili mogu uzeti graficku DDR2
da vas pitam ja imam u racunaru 1 GB rama DDR obicni i sad hocu da promijenim graficku moram li uzeti DDR ili mogu uzeti graficku DDR2