Šta se događa sa integriranom grafikom?

poruka: 7
|
čitano: 3.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me pošto nenađem na forumu šta se događa sa integriranom grafikom kada se doda grafička kartica,dali se upare ili se integ.isključi sama.Molio bi pojašnjenje ako neko zna hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš isključiti iz Biosa

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Šta se događa sa integriranom grafikom?
doctor_crash kaže...

Možeš isključiti iz Biosa

Zanima me teoretski ako ništa nediram samo stavim grafičku šta se dešava ?

16 godina

Za vrije bootanja, automatski se isključuje, defaultno, naravno postoje i drugačije opcije u biosu, ali ovo je poželjno zbog oslobađanja sistemske menorije. Zapravo ništa te ne spriječava za korištenje više VGA, ali defaultno je isključena.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aa?!

Pozz svima, ne zelim otvarat novu temu pa cu ovdje pitat.. Kako integrirana graficka moze imat 100MHz Mem Clock??Iznenađen Slika dolje.. Ako moze to neko objasnit bio bih zahvalan..Osmijeh

Pogledajte mem clock Pogledajte mem clock
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Aa?!

Čak se može koristiti i integrirana grafika, i PCI-E grafika.

Svojedobno sam koristio nVidija 8300/9200 onboar za fiziku. U GTA 4 sam dobivao punih 7-10 FP/sa više.. Nije puno ali u benchanju je veselilo.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
protjeran
RE: Aa?!
Don Kihoty kaže...

Čak se može koristiti i integrirana grafika, i PCI-E grafika.

Svojedobno sam koristio nVidija 8300/9200 onboar za fiziku. U GTA 4 sam dobivao punih 7-10 FP/sa više.. Nije puno ali u benchanju je veselilo.

Ja koristim i integriranu i PCI-E jer imam dva CRT monitora pa mi trba zbog priključaka

I don't need sex, T-com fucks me every day
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice