Pa nečeš valjda uzet 9600gt ili 4670,jer to nisu nešto jače grafe od te šta imaš.Bacija bi lovu bezveze jer nebi baš nešto nadogradija grafiku.Kad več kupuješ onda kupi nešto pošteno kao ovo.Nju u tom rangu preporučam svima jer je ima moj prika i kaže da na rezi 1280x1024 rastura sve igre na high.Jača je i od 9800gtx+.Sada će te usporavat proc.ali kad ga za neko vrime prominiš imat češ zvir od kompa.
SLI ili nova kartica
- poruka: 38
- |
- čitano: 4.133
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Aje sta ste navalili s kupovanjem grafičkih bas sada, sacekajte ATi HD5xx i GTX3xx seriju koja ce biti DX11 kompatibilna i sigurno ce bit puno jace od ovih sadasnjih, a kostat ce podjednako.
Da bolje ti je uzet odjednom proc i grafu, a ne jedno po jedno uzimat. Tak sam se ja shebo, morao sam biti 8mj sa athlonom x2 na hd4870 , tek sam prije mjesec dana dobio phenoma i tek sad mogu igrat kak spada.
Pa nečeš valjda uzet 9600gt ili 4670,jer to nisu nešto jače grafe od te šta imaš.Bacija bi lovu bezveze jer nebi baš nešto nadogradija grafiku.Kad več kupuješ onda kupi nešto pošteno kao ovo.Nju u tom rangu preporučam svima jer je ima moj prika i kaže da na rezi 1280x1024 rastura sve igre na high.Jača je i od 9800gtx+.Sada će te usporavat proc.ali kad ga za neko vrime prominiš imat češ zvir od kompa.
Nemoj zbunjivat jer ovo nije obična 4850 nego goldenica