Sapphire hd 2600 XT agp problem drivera

poruka: 9
|
čitano: 5.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio sam karticu kao sto u naslovu stoji i imam problem updetiranja drivera...Kada zelim instalirat najnovije drivere 8.4 verziju sa sapphirove sluzbene stranice za moju graficku kaze da ne moze pronaci odgovarajuci hardwer ili operativni sustav... Windowsi su XP Professional Service Pack 2 Version 2002..Za hardwer sam siguran da je taj sad jedino su mozda windowsi u pitanju..Dali treba mozda update napravit?

Hvala svima unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sapphire hd 2600 XT agp problem drivera

Evo ti rjesenja:

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31542

Uvijek drivere skidaj iskljucivo od AMD-a!

Javi dal je ok!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
neaktivan

Nece ni ti...rjesio sam problem skidanjem drivera sa saphirove stranice...

http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php    

Zadnji po redu ZIP 407

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2008 16:16 (pancurak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Armor kaže...

Evo ti rjesenja:

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31542

Uvijek drivere skidaj iskljucivo od AMD-a!

Javi dal je ok!

slažem se s time jer sam i ja skinio sa amd-a i sve radi ko suza

15 godina
15 godina

ah htio sam to nekome drugom napisat sry

16 godina
neaktivan
Sapphire hd 2600 XT agp problem sa driverima

Bok ljudi evo odlučio se ja promjeniti karticu(ati radeon9600xt128mb, agp) za novu (powercolor radeon 2600xt 256mb agp).Karticu sam dobio bez drivera,pa sam ih morao nači na netu,instalirao sam catalist 9.7 verziju i restartam komp,dignem win kad ono poruka found new hardver.Odem u device manager vidjet kaj se događa,sa grafom sve ok,ali mi se pojavio uskličnik kod PCI device i naravno traži me drivere koje nemam, odem na automatic update,on mi kaže da nije našao drivere,to mi dok sam imao ovu staru grafu nije bilo pod uskličnikom,pa me zanima dal netko zna zakaj se to pojavilo.I još jedna stvar se događa,možda vezano za taj driver-kad igram fifu2007 koju sam sa starom graf. igrao bez problema sada mi kod svih intra u igri štekče zvuk i slika,a dok je čista igra sve je ok,ali kod bilo kojeg prekida tipa aut,faul,penal sve ide usporeno i zvuk štekče.Isto mi se događa u cod5,mw,a need for speed mw mi radi ko urica,pa mi nije jasno niš više.Sa starom grafom sam igrao cod mw,fifu bez štekanja,a ova me ubija,pa se dogodi da usred igre ugasi monitor pa ne mogu niš osim restart.molim nekoga da mi da kakav pametan savjet jer sam več lud,cijeli vikend se patim od kada sam je kupio,hvala.

tompa138
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pregrijava se eto sta se desava....ja sam ti moju zamjenio sa HD 3850 AGP....probaj skinit cooler sa graficke...ocistit ga

i zamjeni pastu....ako se opet gasi ili steka onda neznam....kupi novu..ja jesam...ja sam mjenjo i cistio pastu jedno 3-4 puta al

nista nisam postigo...ali to mi se dogadjalo kad su bile velike temperature....kazem probaj ocistit mozda pomgone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma kaj imam čitit grafa je čista ko suza,nego me brine to da mi možda nije napajanje preslabo za nju pa da mi se zato gasi monitor,jer dok radim sa windowsima ona radi bez beda,gledanje filmova isto bez beda,jedino na igrama i to ne svaki put zacrni monitor kao da je na standby mode.Evo primjer jednu noč sam haklao Moh Airborne jedno 5 sati u komadu,sve je bilo ok,ugasim komp odem spavat,drugi dan upalim komp i uopče nemogu dobiti sliku na monitoru dok ne izvučem kabel od monitora i opet ga uštekam onda se pojavi slika,stvarno nemam pojma kaj se događa,ali najviše sumnje imam na ovo niskobuđetno napajanje Ms industrial koje sam dobio sa kučištem.

tompa138
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice