UPDATE : Rijesio nakon sto sam zamjenio mjesta ram memoriji...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UPDATE : Rijesio nakon sto sam zamjenio mjesta ram memoriji...
Uvijek terminirati mem. kanale u drugom i četvrtom slotu.
Btw. pitaš u pogrešnoj temi.
Da zaboravio sam da sam na ovom forumu za graficke. Sad imam pitanje, posto mi je slika i dalje losa, nije onako izostrena, palim igru na full detaljima slika je uzas, graficka se ne grije uopce, od svih komponenti ostala je samo graficka, jer sam kupio novi procesor, rame, napajanje i plocu. Promjenio DP kabal, ali i dalje je tako. Pretpostavljam da onda nesto nije uredu s grafickom, jer mislim da monitoru nema sta biti? Kako bih mogao provjeriti 100% da znam da je do nje?
Da zaboravio sam da sam na ovom forumu za graficke. Sad imam pitanje, posto mi je slika i dalje losa, nije onako izostrena, palim igru na full detaljima slika je uzas, graficka se ne grije uopce, od svih komponenti ostala je samo graficka, jer sam kupio novi procesor, rame, napajanje i plocu. Promjenio DP kabal, ali i dalje je tako. Pretpostavljam da onda nesto nije uredu s grafickom, jer mislim da monitoru nema sta biti? Kako bih mogao provjeriti 100% da znam da je do nje?
Tako da odeš do frenda i stavite tvoju grafu u njegov komp i testirate. Jednostavno
Ima li grafička garanciju? Ako ima reklamiraj.
Ubacio sam u drugi komp, slika trza, kao da se razdvaja vodoravno, ne non stop al dosta, drveca izgledaju kao da igram preko pentium 4, a kao na full stoji sve u postavkama. Znaci da definitivno nesto ne stima s grafickom. Sad za garanciju ne znam, ja sam preko online trgovine kupio u 2. mj 2021, moram vidjet da li se uopce moze
Inace testiranje ispravnosti graficke u servisu je 20-30kn pa je uvijek najbolje i najbrze njima odnjet da provjere....
Ubacio sam u drugi komp, slika trza, kao da se razdvaja vodoravno, ne non stop al dosta, drveca izgledaju kao da igram preko pentium 4, a kao na full stoji sve u postavkama. Znaci da definitivno nesto ne stima s grafickom. Sad za garanciju ne znam, ja sam preko online trgovine kupio u 2. mj 2021, moram vidjet da li se uopce moze
Grafička ti ima 36mj. jamstvo. Reklamiraj grafu u dućanu gdje si kupio. Pošalji im mail i opiši što se događa sa slikom. Ako budu zezali oko garancije, javi se direktno Gigabytu.
Računaj da grafu nećeš imati par tjedana.
Sretno
Možda dobiješ novu 7900xt
Ok hvala svima na pomoci 👍
stavljam i ovdje da sto vise ljudi vidi ako imaju problem kao i ja i dosta njih.
AMD DRIVERI IZ 9MJ. PROBLEM PRI BROWSINGU!!!!!
Tko je iskusio smrzavanje računala prilikom web browsinga sa novim driverima a htio bi ih koristiti napisat cu rješenje: U opciji preglednika ugasiti hardwersku akceleraciju i u steamu igasiti enable gpu rendering in web views, pa onda instalirati zadnji driver.
Ja nisam mogao koristiti racunalo nikako sa novim driverima, sada sam to pogasio i evo radi bez problema.
Da li se ovo moze odnosit također i prilikom igranja igara, jer i ja imam problem s amd rx6900xt, slika kao da mi nije kristalizirana, izostrena, a u igri da ne spominjem kako je losa?
NE, za tebe smo zaključili kako ti je kartica potrgana, no možeš probat stavit stare drivere, ništa te ne košta osim malo vremena
Hej ekipa, trebam novi/rabljeni GPU do cca 150€.
Krepao mi monitor pa dok njega rješavam da odmah i GPU riješim.
Od igara igram eventualno BF1 i možda zaigram novi Diablo.
Koja je preporuka?
Živili!
P. S
Ne otvara mi se nova tema za ovo pa ako je off na neki način, a hebiga.... 😁

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/amd-radeon-rx-6600-kao-garancija-2-godine-oglas-41657546
Koja je preporuka?
Živili!
P. S
Ako i dalje imas taj CPU iz potpisa morat ćeš i platofrmu mjenjat jer će ti biti bn koju god moderniju grafu da uzmes.
Koja je preporuka?
Živili!
P. S
Ako i dalje imas taj CPU iz potpisa morat ćeš i platofrmu mjenjat jer će ti biti bn koju god moderniju grafu da uzmes.
Ma za BF1 će biti ok. Makar, vjerojatno sve riješim sada pa da i tu dramu završim.

Ma trebam sve zamijeniti, ali generalno igram samo BF1.
Nije baš da za Am3 + imam neki izbor procesora. 😁😁😁

Koja je preporuka?
Živili!
P. S
Ma za BF1 će biti ok. Makar, vjerojatno sve riješim sada pa da i tu dramu završim.
Pa bas za BF1 bi ti legao jaci CPU jer je BF1 CPU intensive igra, da stavis bilo sta od zen2 na dalje preporodio bi se.
Sve se mijenja. 5600 uzmem.

Pogresna tema. Sorry.
Što bi bio neki best buy za 250 eura (+/- 10% ;-) )? moram sklopiti konfiguraciju ispočetka jer je o ovoj sve za otpis, pa bi mi za grafičku otprilike to bio budžet.
hvala!
ha ha ha ha
DLSS/FSR 2 performance da bi bilo igrivo na 60 fpsa
Izgleda kako će to postat standard. Bez toga će zahtjev biti gpu od min 2000eu.
Jednostavno ekipa će igrat nove igre 7 mjeseci od izlaska kad po fixaju sve. Ovaj nestrpljivo dio će spustit detalje. Stanje u kojem igre izlaze frist Day je kriminalno ljudi neće radi toga kupovat novi hardver.