problem je jer 3dmark neopterecuje gpu zajedno s cpu-em a furmark ce najvjerojatnije proci jer je to OpenGL test a ne directX test(to je ogromna razlika) znaci igra tipa bf4 koji upogoni 100% sve hardwerske poslastice dx11.1 i naravno da ce kartica najprije riknuti u igri i pokazati probleme u tome, naravno nije uvijek pravilo, zavisi dali je jos nekaj u nekakvom "defektu" na konfiguraciji...lp
Ok, ako furmark ne koristi directX onda je jasno zašto prolazi, samo mi nije jasno za 3DMark, koliko znam on opterećuje i CPU i GPU, ali zasebno? A ovi Unigine testovi?
Ok, pitam jer stvarno vise neznam kaj da testiram. Sve kaj sam mogao sam testirao , i sve prolazi testove bez iakkvih problema i errora. Ja stvarno vise neznam.
Istovremeno u pozadini su bili pokrenuti prime95 i AIDA64, 7h i 40min mi je cijeli komp bio pod full opterecenjem tih 2 programa...Stress CPU, Stress FPU, Stress Cache, Stress system memory, Stress Local disks, Stres GPU( Intel integrirana), te sam dns 1h testirao rame sa
memtest86! Od petka kad sam poslao grafu testiram sve moguce , igram COD4 i nista mi nije izbacilo, ni zastekalo...nikakv error sve radi odlicno!! Za pop izdit
Te testove si trebao napraviti kad je 280X Toxic bila unutra pa da se optereti sve odjednom jer ta grafička troši od svih komponenti najviše dok integrirana puuno manje. Znači u AIDI sve komponente na stress na full. Ali grafička je problem najvjerojatnije pošto vidim da si gore napisao da je stress testove nekad prolazila, nekad ne na stocku. Zato mislim da neće ni njima.