R9 280X TOXIC problemi sa crtama i flekama

poruka: 114
|
čitano: 12.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: R9 280X TOXIC problemi sa crtama i flekama
Stjepanj kaže...

problem je jer 3dmark neopterecuje gpu zajedno s cpu-em a furmark ce najvjerojatnije proci jer je to OpenGL test a ne directX test(to je ogromna razlika) znaci igra tipa bf4  koji upogoni 100% sve hardwerske poslastice dx11.1 i naravno da ce kartica najprije riknuti u igri i pokazati probleme u tome, naravno nije uvijek pravilo, zavisi dali je jos nekaj u nekakvom "defektu" na konfiguraciji...lp

Ok, ako furmark ne koristi directX onda je jasno zašto prolazi, samo mi nije jasno za 3DMark, koliko znam on opterećuje i CPU i GPU, ali zasebno? A ovi Unigine testovi?

Sandro HR Zagorje kaže...

Ok, pitam jer stvarno vise neznam kaj da testiram. Sve kaj sam mogao sam testirao , i sve prolazi testove bez iakkvih problema i errora. Ja stvarno vise neznam. 

Istovremeno u pozadini su bili pokrenuti prime95 i AIDA64, 7h i 40min mi je cijeli komp bio pod full opterecenjem tih 2 programa...Stress CPU, Stress FPU, Stress Cache, Stress system memory, Stress Local disks, Stres GPU( Intel integrirana), te sam dns 1h testirao rame sa

memtest86! Od petka kad sam poslao grafu testiram sve moguce , igram COD4 i nista mi nije izbacilo, ni zastekalo...nikakv error sve radi odlicno!! Za pop izdit

Te testove si trebao napraviti kad je 280X Toxic bila unutra pa da se optereti sve odjednom jer ta grafička troši od svih komponenti najviše dok integrirana puuno manje. Znači u AIDI sve komponente na stress na full. Ali grafička je problem najvjerojatnije pošto vidim da si gore napisao da je stress testove nekad prolazila, nekad ne na stocku. Zato mislim da neće ni njima.

16 godina

reci im ako ima netko od njih tko voli igrat neka slobodno odnese kući pa nek isproba

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozz!
Uzeo sam danas Asus R9 280X i isto imam probleme ko i ti...

Izgleda da je cijela serija u banani. 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
dery kaže...

reci im ako ima netko od njih tko voli igrat neka slobodno odnese kući pa nek isproba

Znas kaj, bas sam si ja o tome razmisljao. Da im dajem pravo da slobodno odnesu graficku doma i odigraju nesto zahtjevno! 

12 godina
vrinho kaže...

Te testove si trebao napraviti kad je 280X Toxic bila unutra pa da se optereti sve odjednom jer ta grafička troši od svih komponenti najviše dok integrirana puuno manje. Znači u AIDI sve komponente na stress na full. Ali grafička je problem najvjerojatnije pošto vidim da si gore napisao da je stress testove nekad prolazila, nekad ne na stocku. Zato mislim da neće ni njima.

I ja se nadam da im nece proci...

12 godina
Svrzic kaže...

Pozz!

Nakon kolko dana ti se pojavilo to? Kod tebe su crte i na destopu...Ja sam imao crte, treperenje textura no samo u igrama. Na destopu je sve radilo kak spada! 

15 godina
Svrzic kaže...

Pozz!

Nakon kolko dana ti se pojavilo to? Kod tebe su crte i na destopu...Ja sam imao crte, treperenje textura no samo u igrama. Na destopu je sve radilo kak spada! 

Danas sam je kupio, pokrenuo LOL i krenulo je, igrao BF4 i opet, sad na desktopu, ali je prestalo.

Izgleda da kad se optereti onda pocne bacat i ostane neko vrijeme.

12 godina
Svrzic kaže...
Svrzic kaže...

Pozz!

Danas sam je kupio, pokrenuo LOL i krenulo je, igrao BF4 i opet, sad na desktopu, ali je prestalo.

Izgleda da kad se optereti onda pocne bacat i ostane neko vrijeme.

Strasno...

16 godina

To bi bilo najbolje jer flickering i toćke neče zapazit u testovima koje je njima najlakše uradit jer tko ima vremena da testira svaki pokvareni gpu kroz igre.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

To bi bilo najbolje jer flickering i toćke neče zapazit u testovima koje je njima najlakše uradit jer tko ima vremena da testira svaki pokvareni gpu kroz igre.

Treba im samo maximalno 30min...i nesto ce se pojavit. Ili treperenje texutra, ili nekakve tocke, ili crte...samo 30min igranja, jos sam i puno rekao

15 godina
dery kaže...

Najbolje bi bilo da odemo zajedno u servis u da pokrenu igru na 5min na obe grafe da vide da je stvarno problem u seriji, jer je pun internet takvih sranja.

12 godina
Svrzic kaže...
dery kaže...

Najbolje bi bilo da odemo zajedno u servis u da pokrenu igru na 5min na obe grafe da vide da je stvarno problem u seriji, jer je pun internet takvih sranja.

Da i ja sam se nagledao i nacitao tih sranja  u ovih 5 dana po forumima da je to strasno. Ova grafa i servis mi uzeli najmanje 5 dana zivota!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 21:40 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
odjavljen

Decki ako su vam ponudili zamjenu ili povrat novca moj savjet vam je da zamjenite za gtx 770 . Cijenom su tu negdje ali puno manje njasra sa njima. Evo ja bi tako postupio - sretno {#}.

Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina

Zvao me sad lik iz ADM-a... kartica je NEISPRAVNA! Mogu mijenjat za neku drugu karticu ili istu.

Trazio sam povrat novca, no rekli su mi da ne mogu. Da imam dvije opcije, a to je zamjena za istu takvu ali novu ili za neku drugu karticu. 

Ja nemam vise novaca da idem nadoplacivat za neku drugu karticu jer sve sto sam skupio,dao sam za TOXIC, tako da sam rekao da mi zamjene sa novom.

Jos mi je rekao covjek da u petak im dolazi na lager nova posiljka sa TOXIC grafama, pa cu nazvat u petak da mi posalju novu!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 11:47 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zasto za istu kad tri covjeka imaju isti problem...?
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
N3N0 kaže...

Nemam novaca da nadoplatim jos 300kn za gtx 770! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 11:59 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
odjavljen

Slažem se s kolegom gore...zašto se opet izlagat opasnosti ako je internet prepun pritužbi na tu seriju i pogotovo ako imaš loše iskustvo s tim. Pametnom čoeku jednom dosta :)

Ili skupi nešta love i nadodaj za 290 tri-x il uzmi lightning il gigabyte 770 i miran si. Ako te brine memorija, uzmi msi 770 4gb. Al ne treba te to brinit ako si na 1080p. Bar za sada. BF4 savršeno ide na ovoj mojoj 770ki od 2gb. Nadam se da sam ti pomogao

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
odjavljen
N3N0 kaže...

U tom slučaju nadaj se da nova toxic neće imat problema :) Dok čekaš novu pošiljku, probaj skupit štogod love, posudit možda...ak ti fali 100kn ja ti posudim :P

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
12 godina
eywa33 kaže...
N3N0 kaže...

U tom slučaju nadaj se da nova toxic neće imat problema :) Dok čekaš novu pošiljku, probaj skupit štogod love, posudit možda...ak ti fali 100kn ja ti posudim :P

Trebaoao bih dobit 600kn od student servisa, al kad ce te pare sjest nikad se nezna....

12 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
N3N0 kaže...

Trebaoao bih dobit 600kn od student servisa, al kad ce te pare sjest nikad se nezna....

Uff...znam. Čekanje isplate sa student servisa je ko čekanje godota {#}

12 godina
eywa33 kaže...
eywa33 kaže...
N3N0 kaže...

Uff...znam. Čekanje isplate sa student servisa je ko čekanje godota {#}

Upravo to. Ja sam reko covjeku da zelim zamjenu za novu, al jel mogu ja jos promjenit svoju odluku?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 12:14 (Sandro HR Zagorje).
16 godina

pa šta se misliš uzimaj lightning

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

pa šta se misliš uzimaj lightning

Mislim da ipak na kraju i budem...Nekako cu jos nabavit 150kn! 

16 godina

Tko plača poštarinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

imao sam crte na R9 270 jer sam se spajao sa dvi to vga adapterom, nabavio novi monitor sa dvi kablom = sve 5. Analogni nije mogao citat novu karticu toliko brzo vjerojatno (sa starom karticom mi je normalno bilo na vga) tako da probaj na neki dvi ili hdmi monitor/tv pa vidi ! Sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

Tko plača poštarinu?

Zvao sam ponovno. Reko im da sam se predomislio u vezi zamjene za istu, zelim zamjenu za tu Lightning Lite verziju...Onda mi je reko da mu procitam sifru kartice, te da ce nazvat kolega kad provjeri dal je imaju na lageru! Tak da neznam ko ce platit, al nadam se da oni. 

Ja sigurno necu! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:27 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
protjeran
dery kaže...

Tko plača poštarinu?

Zvao sam ponovno. Reko im da sam se predomislio u vezi zamjene za istu, zelim zamjenu za tu Lightning Lite verziju...Onda mi je reko da mu procitam sifru kartice, te da ce nazvat kolega kad provjeri dal je imaju na lageru! Tak da neznam ko ce platit, al nadam se da oni. 

Ja sigurno necu! 

ah sama ta rijec lightninig u gpu/oc svijetu{#}, najljuci zuti lamborghini u auto povijesti, {#} kao zuti jaglac u proljece! {#}lp{#}! nadam se odma nekom komentaru o doticnoj ovdje na bug-u..dat cu ti ja tih 150kn!

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:32 (Stjepanj).
12 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
dery kaže...

Tko plača poštarinu?

Ja sigurno necu! 

ah sama ta rijec lightninig u gpu/oc svijetu{#}, najljuci zuti lamborghini u auto povijesti, {#}kao zuti jaglac u proljece! {#}lp{#}! nadam se odma nekom komentaru o doticnoj ovdje na bug-u..dat cu ti ja tih 150kn!

{#}...umro sam od smijeha :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:36 (eywa33).
13 godina
protjeran

{#}ehhehe{#}lp

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
eywa33 kaže...
Stjepanj kaže...

ah sama ta rijec lightninig u gpu/oc svijetu{#}, najljuci zuti lamborghini u auto povijesti, {#}kao zuti jaglac u proljece! {#}lp{#}! nadam se odma nekom komentaru o doticnoj ovdje na bug-u..dat cu ti ja tih 150kn!

{#}...umro sam od smijeha :P

Narajcao se čovjek {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice