Problemi sa grafom ati hd2400 pro

poruka: 6
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok forumaši, imam problem sa slikom monitora.

Nedavno sam kupio novu grafičku karticu, ( ATI HD2400 PRO, 256M DDR2 AGP VGA TVO ADVI-I ).

Nakon ugradnje i prije instalacije drivere za grafičku sve radi normalno. Nakon instalacije drivera kod podizanje sistema nema slike na monitoru iako windowse normalno rade. Resetirao sam komp i probao ga podignut u safe mode-u, šta mi on i uredno dozvoljava.

Mislio sam da je problem kod monitora pa sam otišo kupit drugi, radi se u oba monitora o LCD-ima od 17", ali isti problem. ( Prvi Lcd je bio neki belinea a novo kupljeni je od samsung-a )

Kad u safe mode-u deinstaliram drivere opet mogu normalno dignut windows-e, nosio računalo kod frenda i probao kod njega se spojit na njegov LCD sa instaliranim driverima sa cd koji sam dobio uz grafičku i normalno sve radi.

Pokušavao sam svašta i na net-u po forumima tražio ali nigdje nisam našao nekog sa istim problemom pa zato tražim pomoć ovim putem da mi date neko rješenje ako postoji.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zar ne postoji nitko ko bi imao ideju da mi pomogne uz vezi mog problema?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problemi sa grafom ati hd2400 pro

Imal sam isti problem sa istom karticom ,s tim da se meni to počelo događat nakon mjesec dana! Na kraju je grafa totalno otkazala. Nakon zamjene je sve u redu ,s tim da su mi u Vemilovom servisu dali ne sa 256 ,nego sa 512 MB memorije. Sad već godinu dana sve radi uredno. Ne znam gdi si ju kupil ,ali svakako ju odnesi ,treba ju zamjenit!

I'm so tired...
17 godina

Ukoliko ti matična ima SIS čipset 90% šansa ti je da ti neće raditi ta grafa kao niejdna novija.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne pazi ,nije stvar u čipsetu ,kod mene je Intelov ,s tom cijelom 256 MB serijom nije nešto u redu. Čovjek u servisu mi je reko da su morali zamjenit skoro tisuću kartica dok ih nisu povukli iz prodaje!

I'm so tired...
16 godina
neaktivan
Hvala vam forumaši, vidjet ču dal je to to. Javim vam!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice