Pomoć oko nove grafičke kartice...

poruka: 45
|
čitano: 6.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pa i jesi. Sve vise igara koristi 4 jezgre, dok tvoj ima 2. Trebao si uzeti i5 760 koji je 4 jezgreni ili nekog Phenoma x4.

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da sam ceko koji dan dodat jos nekih 50 km mogo sam i uzet i5 780 4x2.8 al po vama da l ce mi ovaj procesor sto imam  moci bez problema gurat sve novije igrice ili cu morat mjenjat

admir

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gurati ce on jos neko vrijeme, ne brini. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoć oko nove grafičke kartice...

Pa ovisi o igrama,budu li one koristile sve vise procesor onda ces morat,ali ako bude graficka vazna onda neces.

14 godina
neaktivan

eh super ma kuio sam ja racunar prije 2 mjeseca pa mi se temperatura procesora dizala na 59 C onda promjenio cooler za procesor uzcoolermaster hyper 212+sad mi temperatura dostize rjetko kad 45 samo kad mafiu igram tad ma ove godine moram mjenjat svasta nesta izgleda mozda prvo graficku pa procesor

admir

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko si platio konfu? Jesi ju kupio u BiH ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesam u bosni  majku im fasisticku  kako smo skupi samo nevjerovatno platio sve ukupno 1560 KM jos kad sam otiso na najbolju stranicu gdje se prodaju racunari doduse odatle sam i pokupio svu ovu konfiguraciju a otiso  drugom da mi sastavi  reko malo bar jeftinije da me izade gledo ova gtx 480 1300 KM

admir

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bas su skupi. Previse. To je 6000kn i nesto kusura. I ja sam iz BiH, ali cu komp obavezno uzeti u ADM-u ili Protisu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma dobro bila je toliko sada je kolko sam procito sinoc 980 km al opet gTX 570 jeftinija nije mi jasno kako to a nova grafa

joj kad skontam kolko sam pare skupljo da bi kupio ovaj racunar da mu nista reko nefali i opet na kraju se zajebo  a pare krvavo zaradene

admir

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj nas krivo razumjeti. Konfa je dobra. Gurati ce igre jos neko vrijeme bez izmjena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma boze sacuvaj meni je drago sto ima vako raje koja bas puno o tome zna i sto primjer ja il neko drugi ima gdje otic na web stranicu na slican forum ovome i obratit se ljudima koje bas otome sve znaju al eto bar sto se tice neke stvari necu morat mjenjat a to je napojna valljda je kvalitetna platio sam je 230 km  a ima i boljih al eto bitno mi je ko sto vi kazete podrzace novu graficku al najgore mi je od svega bilo kad sam kupio racunar kad  sam primjetio kolko se procesor grije na 59 C kaze mi cocvej sto je sastavljo to ma nemas se sta brinut ljudi su stavili kuler koji njemu odgovara inace nebi stavljali da je toliko rizicno al opet ja sam stavio taj hyper 212+stacu ta temperatura je za mene nekako bila i kriticna al eto kad bi uzo a uzecu do kraja ove godine dok sta usparam para taj i5 780 valjda mi nece vise ni trebat sta jace hah jos kad mi mi kasnje neko reko da mi treba jos jaci od i5 750 pa znas sta bi uradio nebi prodo racunar nego ga bacio

admir

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad budes imao pare, dodjes na forum i popricamo o tome, sta je najbolje uzeti itd. Zato smo tu. {#}

EDIT : A temparatura ti nije bila kriticna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:34 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bas tako  to cu i uradit  al objasni mi malo sljedece zasto raja naprimjer uzima maticnu plocu koja je 350 km sa jednim slotom za graficku primjer samo dajem nek bude et sa jednim slotom a toliko skupa a moja 230 ima tu nesto sta vec kvalitet ili izdrzljivost neka jer konto sam ja uzet do 350 Km maticnu al eto uzo ovo sto sam uzo

admir

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko nove grafičke kartice...
BH telecom kaže...

bas tako  to cu i uradit  al objasni mi malo sljedece zasto raja naprimjer uzima maticnu plocu koja je 350 km sa jednim slotom za graficku primjer samo dajem nek bude et sa jednim slotom a toliko skupa a moja 230 ima tu nesto sta vec kvalitet ili izdrzljivost neka jer konto sam ja uzet do 350 Km maticnu al eto uzo ovo sto sam uzo

Ima tu vise cinbenika. Sam brand, starost izvedbe itd. A vecina maticnih ploca preko 150km ima vise PCI slotova.

14 godina
neaktivan

aha  ma ja dobro hvala frendu na vremenu jebiga odo ja sad malo u rajvosa izac hah pozdrav tebi i ostalima

admir

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice