Imamo sam nvidiu više od 5 godina i nikakvih problema sa driverima nikad nisam imao. Eventualno beta nisu dobro radili u nekim programima ili igrama, ali ipak zato i jesu beta, ali ovako da bi se rušili ili nešto drugo nikad. WHQL pak nikad ni jedan problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imamo sam nvidiu više od 5 godina i nikakvih problema sa driverima nikad nisam imao. Eventualno beta nisu dobro radili u nekim programima ili igrama, ali ipak zato i jesu beta, ali ovako da bi se rušili ili nešto drugo nikad. WHQL pak nikad ni jedan problem.
Jedini problem prije 3-4 verzije one cudne teksture u BF3.
Sve ostalo bez greske.
Ukljuci i Soft ambient oclusion pa odvrti bench,naveo sam ti ga u prethodnom postu jer je zahtjevan podosta :) I odvrti benchmark koji ti se nalazi unutar grafickih opcija na samom dnu....
EDIT:Referiram se na KVODov post.
Sto se tice stabilnosti najnovijih drivera,savrseni.
Hoćem, pa javim. Pretpostavljam da će onda stvari biti jasnije.
Eve ga. Avarage 69. Još uvijek smatram da bi sa tvojom grafom to moralo bolje,možda sam u krivu.
Pa onda koristi 314 i ne kenjaj. Sta silis ako ti neide, ocito si u manjini s takvim problemom.
Ukljuci i Soft ambient oclusion pa odvrti bench,naveo sam ti ga u prethodnom postu jer je zahtjevan podosta :) I odvrti benchmark koji ti se nalazi unutar grafickih opcija na samom dnu....
Eve ga. Avarage 69. Još uvijek smatram da bi sa tvojom grafom to moralo bolje,možda sam u krivu.
Ma mislim da su mi brojke realne,min fps na tim postavkama mi je 65 sto mi sa lockanim vsyncom daje potpuno fluidan 60fps gameplay i bome je uzitak igrat tako :) Average fps od 84 opet nije los za takve postavke a sto se tice performansi tvoje grafe u grid 2 one su genijalne i slicne sam imao sa msi 660 ti pe oc mozda nesto bolje.Moja grafa ti odmak radi u naslovima tipa crysis 3 i Metro LL gdje mi je recimo teselacija gusila gtx 660ti dok mi na ovoj fantomki igra leti sa max teselacijom.I u Crysisu 3 mi ide potpuno fluidno na very high i sa ukljucenim AA dok mi je na 660ti znalo cesto padat na 18fps na tim postavkama na levelu sa travom.Fantomka mi je najvece pomake donjela u najzahtijevnijim naslovima dok je "normalnim" igrama i 660ti rasturala....
Sa zadnjim driverima u 3D Mark11 dobio sam veći score za 40ak bodova! :)
Pa onda koristi 314 i ne kenjaj. Sta silis ako ti neide, ocito si u manjini s takvim problemom.
Momčiću pročitaj post do kraja nije zlato sve što sja pa tako i ova nvidia a forum je tu da se komentira al s argumentima i pročitaju se stvari u cjelosti pa se onda komentira i proturječi al badava trošim vrijeme na pisanje,kome radi svaka mu dala a kome ne radi pišite tamo duhovima na nvidia suportu mozda vas nahebu da si kompletni hardwer zamjenite radi njihovog precjenjenog drivera.

U tvom sistemu moze bit niz uzroka za te probleme od samih winsa pa na dalje,ako ti niti jedni driveri nemogu rijesit problem logicno je da onda nisu oni uzrok a niti rijesenje problema.
Ja sam inace konzolas desetljecima i uz konzole sam imao komp za WOW koji sam igrao godinama i grafa mi je bila radeonka i mogu samo zakljucit da mi je druzenje sa nvidiom cisti plug and play tojest kao da imam konzolu NIKAKVIH problema,konflikata itd....uzitak za koristenje i nadam se da ce mi tako i dalje ostat ;)
Evo opet se ne čita,314 izdanje mi ne pravi probleme kao ovi ostali nadalje izdani jedina zamjerka mi za 314 verziju kad spustim BF3-ku u task bar dok radi i vrati se u igru pojave mi se crni artifacti i dok restartam igru nestanu a s novijim driverina mi je taj problem nestao al se friza pc nakon nekog vremena i mogu ga jedino restartat na power tipci jer uopce ne reagira na nist drugo.Dok npr. BF4 beta mi radila na 314 verziji bez problema i na win7 dok sam citao na forumu 90% ekipe stavljali beta drivere i win8 da im proradi.

Sa starim driverom physx (papiri po podu su bili "kamen") uopće ne funkcionira. Sa ovim novim ima poboljšanja u frejmovima i physx je na djelu :D
Mislim da smo svi na ovim sluzbenim driverima od prvog dana kad su izasli ;)
- ''gf-8870'', tražiš pod pogrešnom oznakom (to je MSI-jeva), traži za GF4xxxTi 4200 i sl.
Može na MSIjevim str ili nVidijinim, pod Legacy.. za novije Win (Vista-Seven...) nema forcewarea, tek od serije 5xxx, ali na googleu ima svašta.
Starije od 5xxx nepodržavaju spec. za AERO, može se natjerati instalacija WDM drivera (npr od XPa), ali je nestabilno jer nema potreban hardware.. Bolje je za novije Win koristiti generički MSov driver.
Ma mislim da su mi brojke realne,min fps na tim postavkama mi je 65 sto mi sa lockanim vsyncom daje potpuno fluidan 60fps gameplay i bome je uzitak igrat tako :) Average fps od 84 opet nije los za takve postavke a sto se tice performansi tvoje grafe u grid 2 one su genijalne i slicne sam imao sa msi 660 ti pe oc mozda nesto bolje.Moja grafa ti odmak radi u naslovima tipa crysis 3 i Metro LL gdje mi je recimo teselacija gusila gtx 660ti dok mi na ovoj fantomki igra leti sa max teselacijom.I u Crysisu 3 mi ide potpuno fluidno na very high i sa ukljucenim AA dok mi je na 660ti znalo cesto padat na 18fps na tim postavkama na levelu sa travom.Fantomka mi je najvece pomake donjela u najzahtijevnijim naslovima dok je "normalnim" igrama i 660ti rasturala....
To već ima smisla. Znam koliko sam prtljao po video opcijama da bude igrivo, referimam se na spomenute naslove. Hvala na infu iz prve ruke. Da ne idemo u offtopic dalje. Uživaj. Pozzz.
Momčiću pročitaj post do kraja nije zlato sve što sja pa tako i ova nvidia a forum je tu da se komentira al s argumentima i pročitaju se stvari u cjelosti pa se onda komentira i proturječi al badava trošim vrijeme na pisanje,kome radi svaka mu dala a kome ne radi pišite tamo duhovima na nvidia suportu mozda vas nahebu da si kompletni hardwer zamjenite radi njihovog precjenjenog drivera.
Momčiću, nemam 12 godina da se tako razgovaras... vidim da tu napadas i govoris kako se svi zale na drivere, a opet nijednu zamjerku na ovom cijelom forumu na nove drivere nema osim tebe. I kazem da stavis zadnje koje ti rade, a ne da tupis ostalima kako nevaljaju driveri. Najvjerojatnije je kod tebe problem, ako imas garanciju odnesi kod njih grafu i zali se, hvala Bogu za to garancija sluzi. Nema svrhe da se svadjamo oko gluposti.
Gle,nemam ni ja 12 a ti si počeo sa kenjanjem prvi,ja nikog ne vređam preko neta nego samo uživo jer mi to nema smisla a pusti sad to nebitno je za temu,nego grafu nemam što reklamirat jer radi a nisam govorio samo o driverima nego i suportu kako je gore forumaš rekao da je bez zamjerke al iz iskustva znam da je loš.Ovaj problem koji ja imam sa gtx 500 serijom ima još dosta korisnika te grafe i činjenica je da je problem u driverima al opet moja briga a ovo pišem da ljudi koji imaju slične probleme znaju da nisu jedini i das ne lutaju ko guske u magli jer fala budi bogu dosta mi je komponenti prošlo kroz ruke i sastavljanja pc-a i da ne nabrajam tako da iskustva u nekim stvarima imam.Ovjde govorim konkretno da ako neće nova igra radit sa starim driverima a nove ako stavim nose opet drugi problem onda je to frka a ako je nvidia zapostavila korisnike sa starijim hardwerom tu se više onda nema što raspravljat,loša podrška i amen.
Osnovno pravilo je da ako je sve uredu ne diraš drivere!!
Instalirao sam ove drivere na Windows 7 x64 i u Firefoxu kursor od miša postane zelen, u event vieweru se pojavi neki event koji je na njihovom forumu poznat i moram ručno resetirat komp, danas sam instalriao na drugi hard (koji inače ne koristim) Windows 8.1 x64 i iste ove drivere i tamo sve radi normalno čak i Firefox. Izgleda da je u slučaju mog PC-a problem konflikt sa Windows 7. Mislio sam malo probat Battlefield 4 ali na Win 7 to nije moguće jer jedini koji rade normalno su 314.22 a s njim se ne može pa ću morat malo probat na 8-mici.
Badava ti tu postat problem,samo će ti nabijat palce dolje,to je jedino što znaju,čast izuzecima,a od nvidia supporta dobit češ pedalu.314.22 su zasad jedini driveri koji rade na gtx400-500 seriji kolko sam zakljucio iz masu problema koje su korisnici prijavili što na nvidia forumu,što na ostalim forumima a i iz vlastitog iskustva ti govorim jer sam vlasnik gtx560 grafe.Zanemarili su nas sa starijim grafama i to je činjenica.Inače meni je bf4 beta radila bez problema na 314.22 driverima i win7.

Badava ti tu postat problem,samo će ti nabijat palce dolje,to je jedino što znaju,čast izuzecima,a od nvidia supporta dobit češ pedalu.314.22 su zasad jedini driveri koji rade na gtx400-500 seriji kolko sam zakljucio iz masu problema koje su korisnici prijavili što na nvidia forumu,što na ostalim forumima a i iz vlastitog iskustva ti govorim jer sam vlasnik gtx560 grafe.Zanemarili su nas sa starijim grafama i to je činjenica.Inače meni je bf4 beta radila bez problema na 314.22 driverima i win7.
To im je jedan od boljih poteza, pogotovo sad kada AMD ima i konzole oni umjesto da još više stisnu već pola godine ne rade ništa kada su gtx 4xx i 5xx u pitanju, jer taj problem postoji jako dugo. A što se tiče palca dolje šta me briga za njih, mišljenje i iskustvo svatko ima pravo napisat. Nikad nisam bio fanboy ničeg pa neću niti NVIDIA-e. To što preko 6 mjeseci nisu sposobni popravit ili žele da pređeš na novu karticu ili su jednostavno nesposobni. Da su te serije smeće još bi i razumio ali te kartice su sposobne gotovo sve igre na high detaljima vrtit.
Pa normalno da žele da pređeš na novi hardwer,kad sam im napisao na forum te muljaže kojima se bave obrisali su mi post.Pametnome dosta.

Palčeve dolje dobivaš jer pričaš gluposti, ništa čudno da su ti obrisali post tamo na forumu. Samo da znaš od mene nisi dobio TD, radije ti kažem kroz post da valjaš gluposti.
Instalirao sam ove drivere na Windows 7 x64 i u Firefoxu kursor od miša postane zelen, u event vieweru se pojavi neki event koji je na njihovom forumu poznat i moram ručno resetirat komp, danas sam instalriao na drugi hard (koji inače ne koristim) Windows 8.1 x64 i iste ove drivere i tamo sve radi normalno čak i Firefox. Izgleda da je u slučaju mog PC-a problem konflikt sa Windows 7. Mislio sam malo probat Battlefield 4 ali na Win 7 to nije moguće jer jedini koji rade normalno su 314.22 a s njim se ne može pa ću morat malo probat na 8-mici.
Jesi probao svježu W7 instalaciju na drugi disk?
Palčeve dolje dobivaš jer pričaš gluposti, ništa čudno da su ti obrisali post tamo na forumu. Samo da znaš od mene nisi dobio TD, radije ti kažem kroz post da valjaš gluposti.
Jesi probao svježu W7 instalaciju na drugi disk?
Da i definitivno se sve poslije 314.22 ne slaže sa mojom karticom i općenito sa Windows 7 x64, istina nisam probao 331.40 ali ako 320.08, 320.49, 327.23 i ovi najnoviji ne rade kako treba ne vjerujem da će baš ovi 331.40 bit neki izuzetak. Ali prema forumu nisam jedini i nemoguće da svima baš ne valja. I baš isti error dobivam kao i svi ostali event 14. Čim "proučavaju" problem očito je problem velikih razmjera.
Imam GTX 560 Ti, e sad neznam dali je zbog tih drivera, ali često se ruše, a kojiput se zna dogodit i da se komp smrzne dok surfam i slično, dali je neko imao sličnih problema ili je problem negdje drugdje?
I meni su pretvorili život u pakao sa svojim novim "driverima"... Kakvi panjevi. Nabijem ih!
Koliko sam proletio po zadnjih par stranica - 314.22 su zadnji upotrebljivi driveri za 560TI?
ja nemam problema ni sa jednim driverima do sada... kad sam imao samo jednu 680 i u SLI konbi, a ima oko godinu i par mj. od kad sam presao sa AMD tabora , samo pregazim sa starog na nove
bez instala GE-a,iz drivera u drivera samo vidim odlicna poboljsanja pogtovo za SLI ! bravo Nvidija
Ali ono što je "najbriljantnije" - komp sa 560TI je sa tim "driverima" rock stable i u najzahtjevnijim igrama. Ali se smrzava na desktopu i to posve random. Kakvi stručnjaci...
Ali ono što je "najbriljantnije" - komp sa 560TI je sa tim "driverima" rock stable i u najzahtjevnijim igrama. Ali se smrzava na desktopu i to posve random. Kakvi stručnjaci...
Pa to, meni komp zamrzne na desktopu a u igrama sve normalno radi. Šta oni misle da smo mi 90% u igrama a onih 10% potrošimo na paljenje i gašenje PC-a? :D
@4mal mi govorimo o serijama 4xx i 5xx, da su još u ove probleme pribrojali i 6xx seriju onda bi komotno mogli zatvorit firmu jer nove igre dolaze a mi smo na driverima starim preko pola godine.
bravo nv ! samo ga rokaj !
Ako netko proba sa 4xx/5xx serijom na Windows 7 x64 neka javi iskustvo :D
joooooj samo da shadowplay radi kako reklamiraju bit ce gameplaya :)