NVIDIA Lovelace 40xx izdvojena tema

poruka: 3.486
|
čitano: 906.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: NVIDIA Lovelace 40xx
nikonja kaže...

....kratka verzija, izgleda da je AMD konačno uštimao drajvere i za dosta manje para dobiješ odlične kartice.....ALI (uvijek je ali) veliki plus zelenih je još uvijek RT i DLSS gdje je AMD još uvijek dosta ozada.... tako da ako ne trpiš za RT i monitor ti ne podržava inako više od 60/90Hz (kao moj) DLSS nije trenutno ni toliko bitan...

Uvjek kompromisi, tako da moja odluka kupit 3060 ili 6700xt (isto para) još uvijek nije zaključena....

vjerovatno mislis na 3060Ti vs 6700XT, jer ako se dvoumis izmedu 3060 i 6700XT za iste novce, to je no brainer

AMD i driveri, vjecna borba sa vjetrenjacama, nikada to ne bude bilo kak spada, jednostavno nemaju resursa, nvidia ima vise ljudi koji rade samo na driverima, nego sto AMD ima ukupno zaposlenika 

video overlay im i dalje steka, i rusi ili igru ili video koji se gleda, fan stop jos uvijek ne radi kako spada, svakih malo vraca na default postavke sa maunalnih i jos tak par stvari

16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Za vas nije ni plag end pley nego samo konzole, ma i to bi sjebali.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Mitohondri kaže...
nikonja kaže...

....kratka verzija, izgleda da je AMD konačno uštimao drajvere i za dosta manje para dobiješ odlične kartice.....ALI (uvijek je ali) veliki plus zelenih je još uvijek RT i DLSS gdje je AMD još uvijek dosta ozada.... tako da ako ne trpiš za RT i monitor ti ne podržava inako više od 60/90Hz (kao moj) DLSS nije trenutno ni toliko bitan...

Uvjek kompromisi, tako da moja odluka kupit 3060 ili 6700xt (isto para) još uvijek nije zaključena....

vjerovatno mislis na 3060Ti vs 6700XT, jer ako se dvoumis izmedu 3060 i 6700XT za iste novce, to je no brainer

AMD i driveri, vjecna borba sa vjetrenjacama, nikada to ne bude bilo kak spada, jednostavno nemaju resursa, nvidia ima vise ljudi koji rade samo na driverima, nego sto AMD ima ukupno zaposlenika 

video overlay im i dalje steka, i rusi ili igru ili video koji se gleda, fan stop jos uvijek ne radi kako spada, svakih malo vraca na default postavke sa maunalnih i jos tak par stvari

imao sam 6700xt poprilicno dugo i sada imam jos u kompu jaaako dugo rx570 i nemam problema niti sam imao problema s karticama..

Pozdrav

Bnet: mNik987#2148
14 godina
suspendiran
toxic kaže...
Mitohondri kaže...
nikonja kaže...

imao sam 6700xt poprilicno dugo i sada imam jos u kompu jaaako dugo rx570 i nemam problema niti sam imao problema s karticama..

Pozdrav

Takodjer prosao dosta amd kartica u zadnjih 10 godina i nikad problema.

16 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Za istu lovu dobijete 20% jaču grafu, dobar deal. Darthmarkus uzimaj odma tuficu.

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-4080-is-19-faster-than-rtx-3090-ti-in-the-first-gaming-review

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dery kaže...

Za istu lovu dobijete 20% jaču grafu, dobar deal. Darthmarkus uzimaj odma tuficu.

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-4080-is-19-faster-than-rtx-3090-ti-in-the-first-gaming-review

...

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
16 godina

Ali to ti je plagenplej. Razbija bi ti gvožđanu balotu kamoli lovelacu.Nije za te to.Čelići se na amd -ju.

13 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Kupovina 4080 prije izlaska 7900xtx bi bila suluda. 4080 nakon izlaska crvenih bude otišla 20% dolje cijenom u cca 2 mjeseca.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

znas kako to ide u nvidia taboru

cekas da ati izda neki postenu grafu da snizi cijene nvidinog proizvoda koji zelis kupit, jer su precjenjene kao i uvjek

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

koji kurac se desio našem drugu? Ošo?

Sve Vas Volim
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Bajo moj stvoriš se od nikud i otvoriš novu temu.

Dal se sprdaš??

Briši ključaj onu svoju a što se tiče spama to rješavajte ili dajte nekome pouzdanom opciju koji je češće na forumu.

O 4090 se gotovo nema više šta pisati, novina 4080 koja izlazi zaslužuje koju pametnu a ne sto istih komentara.

Molim ramboxa da ne ulazi u nvidia i intel teme jer nije kompetentan za raspravu.

Bero
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Srce Isusovo kaže...

Ansha? U onoj temi o Bezosu je pukao i počeo vrijeđati. Da se vidjeti što je bilo prateći njegove zadnje poruke i citiranje njegove obrisane poruke (u kojoj vrijeđa) od strane drugog forumaša.

Mada, nisam za to da se samo tako protjeruje dugogodišnje forumaše. Moglo mu se dati crveni, pa neka se "hladi" mjesec dana ili koliko već traje tada ta blokada.

14 godina
Srce Isusovo kaže...

krepo maršal

Say hello to my little friend
15 godina
Krunoo7 kaže...
Srce Isusovo kaže...

krepo maršal

Ja sam lika stavio na led jos prije godine dana kad me poceo vrijedati preko privatnih poruka.

Eire
13 godina
Daj ono, Ansha ban, a likova na društvenim temama za psihijatriju na kolica. Jebote toliko je dobrih forumaša otišlo, a komentari se od tech prepucavanja pretvorili u index.hr.Na forumu će izgleda samo ostat Rambo i Haha sa hrpom profića iz Fortnajta i Ryzenima 1600.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

šteta, rijetki su forumaši s takvim hw znanjem

često je znao čistim znanjem stati na kraj nebulozama raznih fanboja, što je jako potrebno da se bug forum barem donekle ne pretvori u smeće kakvo su postali neki drugi forumi

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
DarthMarkus kaže...
Daj ono, Ansha ban, a likova na društvenim temama za psihijatriju na kolica. Jebote toliko je dobrih forumaša otišlo, a komentari se od tech prepucavanja pretvorili u index.hr.Na forumu će izgleda samo ostat Rambo i Haha sa hrpom profića iz Fortnajta i Ryzenima 1600.

I ti budes tak zavrsil jer si isti ko i on, offtopic, trolanje, vrijedjanje 

Nego, ova hrpa profica iz fortnajta su na PUBG Global Championship 2022 listi 

Btw, imao par AMD kartica i nikad problema, 1660Ti nema problema ak sam na starijem driveru, sve novije i neki k zahebava... jednom sam morao mjenjat drivere ak hocu igrat BeamNG ili BF4

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2022 13:04 (hahhaajaads).
10 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

ako je Ansha ošao onda moram neku svijeću zapalit negdje. Nije da smo imali nekakav odnos, ali mi je teško zamisliti ovaj forum bez njega. Šteta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Haha jel koristiš još aimbot ili si prešao na dva monitora s radarom ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

hahhaajaads 

Daj odi na na AMD temu i žuljaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

anshi propao fraud attempt i odmah ban 

0 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Steta za Anshu,RIP 💪

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cansee kaže...

ako je Ansha ošao onda moram neku svijeću zapalit negdje. Nije da smo imali nekakav odnos, ali mi je teško zamisliti ovaj forum bez njega. Šteta.

ako nista drugo covjek je znao sta prica...

nažalost bez njega i nekoliko drugih koji su prije otišli, ovaj forum će biti još više padu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2022 14:20 (sfc_PsychQ).
16 godina
DarthMarkus kaže...

Kupovina 4080 prije izlaska 7900xtx bi bila suluda. 4080 nakon izlaska crvenih bude otišla 20% dolje cijenom u cca 2 mjeseca.

Da nema amd-ja ne bi nitko kupio nevidiju, dobar ahahaha

13 godina
dery kaže...
DarthMarkus kaže...

Da nema amd-ja ne bi nitko kupio nevidiju, dobar ahahaha

Ili nitko ne kupuje AMD, samo čekaju da izbace nešto da Nvidiji padne cijena. Sa MSRPom od 7900xt 4080 bi bila best buy i nitko ne bi pogledao AMD.

Bezobraznu politiku nabijanja cijene ne treba nagraditi nego kazniti.

Zato se nadam pristojnom proizvodu AMD koji ako bude dostupan odma ide u komp.

Btw, ako tko hoće od kolega Phantomicu 3080 nek mi zvekne PM. 5 keki je mislim ok cijena (gara Links).

16 godina

Ne vjerujem da će biti velika razlika u cijeni xt i 4080 možda do dva soma. 

13 godina
dery kaže...

Pa i to je dosta...Doduše Nvidiji je bonus DLSS i RT. 

16 godina
DarthMarkus kaže...
dery kaže...

Pa i to je dosta...Doduše Nvidiji je bonus DLSS i RT. 

Radi toga i jest razlika. Tko može priuštiti xt nije mu problem ni lovelace. Kakva će to biti grabež kad izađe rtx4080.

13 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Voila

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice