NVIDIA GeForce GTX 560

poruka: 15
|
čitano: 11.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

odlucio sam da uzmem NVIDIA GeForce GTX 560...ali muci me jedna stvar...gledao sam u 2 prodavnice i potpuno su ista imena,a kutije i cijena su razliciti...dakle moze li mi netko ko se razumije reci u cemu je razlika izmedju ove 2 sa slika ispod :
http://imageshack.us/photo/my-images/692/img0718oum.jpg/
i

http://imageshack.us/photo/my-images/27/img0720lp.jpg/

prva kosta 1200 kuna dok je druga skuplja za 180...ne razumijem se pa ako mi moze neko pomoci -- tj. da li je tu neka razlika i isplatili se kupiti tu drugu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: NVIDIA GeForce GTX 560

Pa očita je razlika, a to je proizvođač. Međutim, neispplati ti se kupit skuplju jel nije ni po čem bolja !!

15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

da ali ovdje gdje sam gledao ovu drugu (skuplju) on je rekao da je velika razlika...i onda mi je pokazao neki mode(tj.grafa je bila odmah pored ove)...isto pise nvidia geforce gtx 560 a kosta skoro 2 put vise o_O
tu sam se bas onda izgubio...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 17:11 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

...isto pise nvidia geforce gtx 560 a kosta skoro 2 put vise o_O
tu sam se bas onda izgubio...

Vjerojatno se buniš između GTX 560 i GTX 560 Ti

Ova GTX 560 Ti ti je bolja i skuplja od GTX 560.

14 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

mislim da su performanse iste jedino je mozda razlika u cooleru tj.hladjenju.prijatelj mi ima gtx570 pov,to ti je marka od prve i dosta grije,73-75c u battlefildu dok je moja 62c.to su sve normalne temp samo ti hocu rec kakva razlika moze bit pa pitaj malo.mozda je netko s foruma imao obje pa neka ti kaze

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

zato i pitam :)
ali ovaj kod ove prve "pov" mi je rekao da bi mi vjerovatno mogla raditi ovim napajanjem...jer sad imama netzteil atx 400 watt..

kaze ako ne bude islo da uzmem ovo napajanje :
http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0716es.jpg/

dok je ovaj drugi rekao da nema sanse da mi ova radi gainward radi na 400 watt...kaze treba minimalno 500-550 ,ali bi najbolje bilo dakupim 600 kao za svaki slucaj...ako budem morao i to kupovati to mi je dodatnih 550 kuna...
mada ovaj drugi mi izgleda poglup jer je rakao da sto se njega tice bolje mi je kupiti radeon hd 6850 jer je povoljnija za 300 kuna a kao puno bolja od gtx-a o_O..je li to istina ili je on poglup {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za napajanje se slažem , a to da je HD 6850 bolja tu se vara . 

15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

znaci ako kupim i ovu pov trebam novo napajanje ?
i sa koliko bi trebalo normalno raditi ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 21:17 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajd ti ljepo popuni Moj PC pa da ti znam dat savjet. Inače HD 6850 je nešto slabija od GTX 560 ( znači pričamo ovdje o non Ti veziji ). Obje su non Ti ove što si ti stavio linkove u prvom postu. Uzmi najjeftiniju jel ništa nećeš  dobit sa onom Gainward bolje nego PoV.

15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

trenutno stanje :
intel core i5-650

mainboard pegatron IPMIP-GS
powercolor ATI radeon hd5550,2048 MB ddr3,

PCI_E,bulk

kingmax 2 gb ddr 1333,240 pin (3x)

netzteil atx 400 watt...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ti bi trebao šta god kupuješ od grafa kupiti ako ikako možeš i novo napajanje. CPU ti je štedljiv pa bi ti dosta bilo BILO koje 400+ watta dobro napajanje. Također, uzmi si još 2GB rama jel je to sad bagatela.

15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

onda ako vec kupujem i napajanje sta mislite o ovome...
cuo sam preporuke za ovu grafu...je skuplja ,ali da onda kupim nju i novo napajanje ( ovo od 530) i da sam miran :)
dobio sam preporuku za ovu grafu ,ali zanima me je li ovaj model dobar ?
http://imageshack.us/photo/my-images/21/img0699iz.jpg/

i ako bude potrebe jos 2 gige rama ... da li mi moze ova graficka sa maticnom ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 5:15 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam je imao do prije dva dana, to je stroj od grafe. Kupi ako možeš. Napajanje ti treba od 400+wata dobro ako što sam rekao i ranije !!

15 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 560

a moze li mi ovom maticnom ?
i da li je taj model dobar -- jer vidis sad da stosta varira po modelima ,proizvodjacima ili cemu vec

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
NVIDIA GeForce GTX 560

Ovako, imao sam ati 4870 u kompu prekjucer, super kartica ali se jako grije i bucna je pri visokim okretajima, nabavio sam isti dan Gainward 560, mrak kartica, sve sto sam pokrenio izgledalo je predobro, u win je necujem da radi, ima automatsku regulaciju venta kad je u 2D, 32-33 stupnja joj je temperatura, pokrenio sam nfs hot pursuit, sve na max postavke sto sam mogao, nakon 5-6min se ventilator cuje, ali igru vrti bez problema sto je najbitinije, igrao sam jos i Company of Heroes (malo je starija igra,konacno fiziku da isproban na vga), izgleda fenomenalno, prosjek od nekih 250 slicica u sek, strasno nesto ... nisam nista drugo stavljao jer je kartica ubrzo prodana a kupac je imao samo te dvije igre (1200kn kod mene, nova novcata,garancija 24mjeseca u Linksu)

Sad, imao sam i 560Ti od Zotaca nedavno, osobno ne primjetim razliku, mozda je brza ali puno parametara kod VGA utjece na brzinu, driveri, mbo, procesor, memorija, 6xxx seriju se sad ne isplati uzimati od atija, dolazi 7xxx pa ce cijene padati, ulupati 2k kuna a za 3mjeseca ce vrijediti 1k kuna je bedasto po meni, u sadasnje vrijeme.

A nvidia je nvidia ...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice