Sigurno će pušit para i para jer će dobivat manje nego što potroše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne virujen da će ova gtx470 kod nas koštat manje od 3000 kn.
GTX280 je starta sa 649$, a GTX260 (verzija sa 192sp) 399$. Tako da ovaj GTX480 preorder price na 679$ ... vrlo realno zvuci.
Za 45 min svi na twitter!!!!Nvidia zeli da nam saopstin jako,jako,jako vaznu novost!!!!!!
Za 45 min svi na twitter!!!!Nvidia zeli da nam saopstin jako,jako,jako vaznu novost!!!!!!
Na twitteru? lol
Pa sta ce saopcit u dva reda teksta koji tamo stane
Na twitteru? lol
Pa sta ce saopcit u dva reda teksta koji tamo stane
Onda znas koliko nvidiu boli ovaj fermi....ali sacekajmo da vidimo sto nam zele reci :-D
Saopćit će sačekajte poslje CeBIT-a za više informacija.
kad vec uzimate ovaj clanak ko nesto relevantno (sudite me kako hocete, puno sam vise naklonjen Charlieu tj. vise vjerujem njegovim tvrdnjama buduci je do sada u 95% strvari bio u pravu i nanjusio i probio realne prevare koje je nvidia opkusala prodat i probleme koje ima svo ovo vrijeme) , cudi me kako nitko nije primjetio da ovaj put nvidia daje SAMO!!!! 1 godinu garancije na svoj turbo super cool proizvod
-1h:00min
http://twitter.com/NVIDIAGeForce
Sorry,zajeb.......9:00am PST=17:00 GMT=18:00CET.......fulao sam cjeli sat!!!!
Ne. Sada ce 8AM PST a objavit ce u 9.
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
Ne. Sada ce 8AM PST a objavit ce u 9.
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
znam greska u koracima....:-D
Možda najave izlazak Fermija, a možda predstave nove GeForce GT 340, GT 330 i GT 320.
Nvidia debuts the OEM-only GeForce GT 340, GT 330 and GT 320
Možda najave izlazak Fermija, a možda predstave nove GeForce GT 340, GT 330 i GT 320.
Nvidia debuts the OEM-only GeForce GT 340, GT 330 and GT 320
za 4 min, sad kad vidis marketinski trik navukli su kao da je sve od kazano a sad da vidite bum zveri od grafickih :D
-1:00H
kaj u 18h po nasem vremenu?
za 4 min, sad kad vidis marketinski trik navukli su kao da je sve od kazano a sad da vidite bum zveri od grafickih :D
prvo za sat vremena tek, drugo, vidim neki se jos uvijek nedaju
kaj u 18h po nasem vremenu?
PST je GMT -8 a mi smo GMT+1. To ti je 9 sati razlike, znaci 18 sati kod nas.
prvo za sat vremena tek, drugo, vidim neki se jos uvijek nedaju
nemam se ja kaj nadat ja sam svoju zalihu sta se tice graficke za ovu godinu ispunio i tesko da ce nadmasit hd5970 sam tak :D al se nadam da ce cim prije nes pokrenut da cijene padnu da mogu jos jednu piknut :D
Jos jednom svima veliko sorry od mene....Krivo sam racunao vrijeme.U 18h.
nemam se ja kaj nadat ja sam svoju zalihu sta se tice graficke za ovu godinu ispunio i tesko da ce nadmasit hd5970 sam tak :D al se nadam da ce cim prije nes pokrenut da cijene padnu da mogu jos jednu piknut :D
mislim da to sto ce oni sad izdat nema veze sa stanjem na trzistu - izdaju skup, nekonkurentan proizvod nezavidnih performansi u vrlo limitiranoj seriji...
imam osjecaj da se vise rjesavaju skarta od proizvodnje tesli i quadro kartica (da smanje trosak proizvodnje istih i spase sto se spasiti da) nego sto rade neki realni launch
al opet, mozda su svi u krivu i dodje dvoglava fermi kartica kroz mjesec dana, a nvidia mudro suti o tome i sprema lava u ormaru... i mozda su u sumi ... i mozda... mislim da ste shvatili moj stav...
nemojte samo mislit da se tome radujem ili da se nasladujem na nvidijin neuspjeh, ovo je zalosno, tragicno i nikome ne koristi, ali izgleda da se nvidia nasla u nezavidnoj situaciji
ajmo otvorit kladionicu XDDDDD!!!!
ja vjerujem da se ne isplati zaradjivat na tudjoj nesreci
sry na offtopicu, moro sam
PAX 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!loooooooooooooooooool
PAX 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!loooooooooooooooooool
A to je tek 26.03.2010.
I sto sad?Pripremit ce 20 nabrijanih kartica i to je sve!!!!!!!!!!!!!!!
šta im znači pax
GTX280 je starta sa 649$, a GTX260 (verzija sa 192sp) 399$. Tako da ovaj GTX480 preorder price na 679$ ... vrlo realno zvuci.
Da, ali GTX280 je bila najjaca single GPU kartica i tukla je ATI-evu tada najjacu single GPU karticu HD4870 za dvoznamenkasti postotak.
Ako je ona glasina koja pise na onom linku tocna, GTX480 je samo 5% jaci od 5870 i to bas i nije velika razlika. Cijena se mora prilagoditi performansama kartice.
Ne vjerujem da ce biti toliko skupa.
Kad se samo sjetim 8800 ULTRA. Kostala je 10000 kuna, ali je imala tada najjace performanse na trzistu.
šta im znači pax
PAX-Bostonski gamerski skup....nikad cuo,i potpuno nebitnan za rest of the world
šta im znači pax
PAX-Bostonski gamerski skup....nikad cuo,i potpuno nebitnan za rest of the world
pola evrope iscekuje vijest kad ono, ovo pase samo amerima fuuuj