Nenormalne temprerature na Ati saphire 5850

poruka: 7
|
čitano: 1.663
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle ovako imam probleme sa gore navedenom grafickom karticom. Kada u CCC-u stavim brzinu hladnjaka na 100 % temperature se za 5 min dignu na 90 C sto je nenormalno za ovu grafu, hladnjak je ispravan fabricki,nisam nista cackao po njemu, pa ako nije problem da mi neko kaze neku sugestiju.

ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nenormalne temprerature na Ati saphire 5850
Role_555 kaže...

Dakle ovako imam probleme sa gore navedenom grafickom karticom. Kada u CCC-u stavim brzinu hladnjaka na 100 % temperature se za 5 min dignu na 90 C sto je nenormalno za ovu grafu, hladnjak je ispravan fabricki,nisam nista cackao po njemu, pa ako nije problem da mi neko kaze neku sugestiju.

Očisti grafu. Ako nema jamstvo zamijeni i termalnu pastu.

Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
15 godina
neaktivan
Role_555 kaže...

Ako ti se temperature dignu čim stavis brzinu hladnjaka na 100%, nemoj povećavat brzinu hladnjaka. Logično? {#}

Modern Warfare 3
14 godina
neaktivan

ali ako je pustim na automatsko podesavanje ona bi se popela do 100 C ili vise a necu da rizikujem, kada mi se digne temp do 90 C pocne sve zivo da steka od crysis 2 pa nadalje, a prije toga ide normalno bez imalo stekanja 

ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

skini je i ispusi..zatim promini pastu na grafickom cipu ako nije pod garom...i ako onda bude ista stvar vent nije ok pa ces ga morat minjat...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

otvorio sam graficku i vidio da termalna pasta strasno lose nanesena te da je bilo strasno mnogo prasine tako da je to najvjerovatnije problem visoke tempreature. Hvala svima na savjetima 

ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Role_555 kaže...

otvorio sam graficku i vidio da termalna pasta strasno lose nanesena te da je bilo strasno mnogo prasine tako da je to najvjerovatnije problem visoke tempreature. Hvala svima na savjetima 

Za to imas HVALA gumb!{#}

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice