Pozdrav, uzeo sam novu grafičku, MSI HD7790 2GB i imam problem sa driverima.
Naime, stavim grafu u komp prvi put, upalim ga sve 5, slike ima, rezolucija 800x600, klasika kada nema drivera i po prvom pokretanju.
I ništa, skinem ja drivere i kada sam ih intalirao nakon reboota slike više uopće nije bilo, samo se zacrni ekran i ode u sleep mode kad se Windows digne i to je to.
Čuje se zvuk uključivanja Windowsa, ali slike nema.
Morao sam preko Safe Modea ulaziti i brisati drivere jer sa njima slike nema, a bez njih imam do MAX 1280x1024, a s obzirom da je monitor 1680x1050, to mi nikako ne odgovara.
Probao sam više verzija drivera, skidao i sa AMD i sa MSIjeve stranice, ali nijedan ne radi..
Da li je netko imao slični problem i što predlažete kao rješenje? Ne znam da li je moguće da je do same grafe pa da reklamiram, ali pretpostavljam da nije jer onda uopće ne bi bilo slike...Moguće da se varam, što vi mislite?
Hvala unaprijed!
EDIT: Nakon jedno 6 restarta, upalio se komp i nakon dvije sek se pojavio BSOD i Windows restarto..i tako stalno dok je bilo koji driver gore, a dok ga nema, šljaka...Probao brisanje i sa Driver Sweeperom, ista stvar..