MSI HD7790 2GB - problem sa driverima

poruka: 10
|
čitano: 2.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, uzeo sam novu grafičku, MSI HD7790 2GB i imam problem sa driverima.

Naime, stavim grafu u komp prvi put, upalim ga sve 5, slike ima, rezolucija 800x600, klasika kada nema drivera i po prvom pokretanju.

I ništa, skinem ja drivere i kada sam ih intalirao nakon reboota slike više uopće nije bilo, samo se zacrni ekran i ode u sleep mode kad se Windows digne i to je to.

Čuje se zvuk uključivanja Windowsa, ali slike nema.

Morao sam preko Safe Modea ulaziti i brisati drivere jer sa njima slike nema, a bez njih imam do MAX 1280x1024, a s obzirom da je monitor 1680x1050, to mi nikako ne odgovara.

Probao sam više verzija drivera, skidao i sa AMD i sa MSIjeve stranice, ali nijedan ne radi..

Da  li je netko imao slični problem i što predlažete kao rješenje? Ne znam da li je moguće da je do same grafe pa da reklamiram, ali pretpostavljam da nije jer onda uopće ne bi bilo slike...Moguće da se varam, što vi mislite?

Hvala unaprijed!

EDIT: Nakon jedno 6 restarta, upalio se komp i nakon dvije sek se pojavio BSOD i Windows restarto..i tako stalno dok je bilo koji driver gore, a dok ga nema, šljaka...Probao brisanje i sa Driver Sweeperom, ista stvar..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 23:51 (VeX7).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje windowse imaš?  Vidio sam pod moj pc. Probaj instalirati ove drivere: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/RadeonHD7790CatalystPerformanceDriver.aspx  btw i ja sam imao frke sa driverima ali na win 8

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 0:16 (Cevi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao i te već...ne šljakaju..

jedino kaj mi još pada napamet je instalirat neki drugi OS za probu (W8) na drugu particiju pa na clean installu vidjet dal će zafrkavat driveri.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 0:26 (VeX7).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad sam se sjetio kako sam ja napravio! Preko Device Managera otvori  display adapter,   zatim  desni klik na  grafu, onda  update driver, zzatim nađi drivere sam koje si skinio i pusti da instalira.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i to je probano... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I što se dogodi?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.omegadrivers.net

Probaj, ništa te ne košta. :)

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
17 godina

Hm, koju si grafičku imao prije?

Ako si imao neku nVidiu i nisi uklonio stare drivere prije ugradnje nove kartice, to bi objasnilo probleme koje imaš.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: MSI HD7790 2GB - problem sa driverima
VeX7 kaže...

Probao brisanje i sa Driver Sweeperom, ista stvar..

191x7 kaže...

Hm, koju si grafičku imao prije?

Ako si imao neku nVidiu i nisi uklonio stare drivere prije ugradnje nove kartice, to bi objasnilo probleme koje imaš.

Vjerojatno je onda pobrisao i stare drivere..

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
16 godina
neaktivan

svi stari driveri pobrisani. sad sam vratio staru grafu (ATI X1550) i na njoj sve šljaka kak spada..ništa, radim novu particiju i  bacam gore drugi OS, čisti, pa probam.. {#}

EDIT: sve probao, odustao i odfuro grafu na servis jer ni na clean OS-u ne radi ni na W8, bilo koja reza iznad 1280x1024.

RIJEŠENO; problem je bio u kartici, dobio novu i sve šljaka

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 0:09 (VeX7).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice