Molim pomoć za odabir grafičke kartice zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
upgrade na radeon 5770

Pozdrav.

Nedavno sam radio upgrade svoje stare konfiguracije (ako se to tako može nazvati).

DFI BI P45-T2RS (Lanparty) / Core2Duo E7400 2.8GHz / 4 GB DDR2 / ATI Radeon 5770 HD

Trenutno stanje je:

ASUS P8Z77-V   

Intel Core i7-3770

16GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz

I moram priznati da me ovo prilično "zaklalo". 

Iako su razlike u performansama ogromne, želio bih u skorije vrijeme mijenjati i grafičku karticu ukoliko mi to financije dopuste.

Sad je pitanje koja bi kartica bila "best buy" a da pruža bolje performanse od 5770. I u kojem cjenovnom rangu bi to bilo... Ukoliko razlike nisu velike u performansama

onda bih radije pričekao još neko vrijeme nego da kupujem nešto što će davati iste ili malo bolje rezultate od ove trenutne...

I moram napomenuti da trenutno (staro napajanje) zadovoljava moje uvjete te samim time bih želio izbjeći kupovanje nove PSU ukoliko je to moguće naravno...

SilverStone ST50-EF PLUS  (500W)

Svaki komentar je dobrodošao, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Molim pomoć za odabir grafičke kartice

Ne znam sad koliko tacno imas para na raspolaganju ali sa ovom karticom bi osjetio veliki boom s performansama a i najisplativija je sigurno :) http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=11352

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 18:26 (ZeldiBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 18:37 (1Bleki).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Steta na takvu konfu stavit ista slabije od npr. HD7850 1GB / 2GB !

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice